brat Cenzura
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 44

Thread: Cenzura

Registered User

Thumbs down Cenzura

Buna,

Numele meu este Iulian Constantinescu si reprezint magazinul online Shop.IT

As dori sa stiu de ce a fost cenzurat denumirea magazinului si link-urile.

Doresc sa informez utilizatorii forumului si administratorii ca Shop.IT nu a avut nici un fel de contact sau colaborare, directe sau indirecte, cu computergames.ro Nu am facut niciodata reclama, nu am platit niciodata oameni care sa scrie de bine despre Shop.IT, sa puna link-uri, sa trimita mesaje private cu reclama, sau alte asemenea tehnici.

Si totusi, am fost cenzurati.

Puteti citi si pe blogul meu despre acest lucru:

Astept un raspuns daca se poate.

O zi placuta,
    Iulian.
    Last edited by Silviu; 06-12-2007 at 16:09.

Paranoia is natural
    nvm
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

SM
    SM is offline
    Leather SM's Avatar
    Se pare ca administratorii forumului ComputerGames.ro au decis sa cenzureze ******; oare sa fie din cauza colaborarii stranse cu PC Garbage, principalul competitor?
    ce marlanie

ţacau catau's Avatar
    Rog a fi mutat acest thread la valea plangerii, si daca tot am ocazia bag si eu o impresie :

Aceasta firma de sufragerie e de evitat.M-am izbit de comportamentul "fost sofer de taxi realmente somer - gen vanzatorul nostru stapanul nostru".

Am facut o comanda online intr-un weekend. Luni pe la ora 2 am primit un telefon dar sincer sa fiu ascundeam salamul in pat cu partenera. Booon primesc mesaj sa sun pt confirmarea comenzii, mi-a parut a fi ceva ciudat sa sun eu si in fine pe la ora 5 am sunat iar cineva mi-a raspuns automat si tot la fel de frumos mi-a inchis instant.
    Le-am dat mail si le-am cerut explicatii. Stiti care a fost raspunsul lor ?

"Nu v-a rugat nimeni sa sunati dvs. Noi trebuie sa va sunam. Nu v-a inchis nimeni in nas, pur si simplu era ocupat"

Pe mine personal ma deranjeaza cel mai rau minciuna.

Sfatul meu e sa mai bagati o maslina,o atentie intre timp si sa va puneti la punct ca mai aveti de invatat in domeniul asta al comertului online.

Antibăsist MYSTIK's Avatar
    PcGarbage... funny. made my day brighter.
    nu mi se pare corecta cenzura, (desigur ca o sa primesc warn, sau chiar ban ca spun chestiile astea pt. ca nu cooperez cu "regimul") wtf?
    ma deranjeaza aerul de superioritate a lui korby, btw, care de cand s-a nimerit moderator afiseaza un sarcasm total.
    Quote Originally Posted by korby View Post
    Cenzura a apărut din cauza lor, aşa că abţineţi-vă de la comentarii inutile.
    poate ne lamuriti si pe noi, stimate, korby, ca sa ne abtinem cu un motiv, nu doar pt ca e trendy.
    cat despre cei de la Shop1t, daca v-au cenzurat, probabil ca sunteti destui de importanti. Daca erati nimicuri nici nu va bagau in seama, so...

Semnat, un (alt) fost client tratat cu c00r00 al PCGarbageului. (sounds so good )
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Pervs R me TheCrusher's Avatar
    Asta am intrebat si eu.

Adica?Pune-ne si pe noi in tema.
    Si acum sincer, la cati oameni s-au plans pe forum despre PCGarbage, ma mir ca nu au aparut stelute si la numele lor, daca din acesta cauza a aparut cenzura respectiva.
    “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha
    The best Diet is simply a matter of mind over platter.

Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu fozoms's Avatar
    Totul se rezuma la :
    "Dai un ban dar stai in fata"
    Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta

Nimãnui nu-i pasã de continutul spoilerului tãu

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

Adrian K's Avatar
    Stimabile MYSTIK, comentarii inutile... pe topicul respectiv. De asemenea, comentarii care erau offtopic.

Registered User @dytza's Avatar
    cred ca pe viitor o sa vedem pe CG numai linkuri catre PCGarage si o sa fie cenzurate toate linkurile catre concurenta,proasta strategie de marketing a celor de la PCGarage si mai proasta alegerea facuta de CG ca a acceptat asa ceva,dar daca asa se crede ca se elimina concurenta este o alegere proasta,pe viitor daca CG-ul accepta asa ceva o sa piarda credibilitate si useri.
    dar daca ies asa multi bani de la pcgarage presupun ca se merita,astept sa vedem unde se ajunge
    YM:adytza_ady2004
    Tel:0726.160.009
    0766.657.173

Cum zic si versurile :

Refren: *2 (toti)

Banii vorbesc, banii vorbesc
    Unii te ridica, altii te lovesc
    Banii nu tac, banii sa-i fac
    Totul e in mana lor (mana lor)
    Banii vorbeeeeeesc.

Registered User
    catau, mesajul care l-ai primit a fost "Momentan, toti operatorii sunt ocupati. Va rugam sa reveniti mai tarziu", si a fost din cauza ca la momentul cand ai sunat tu se vorbeau pe toate liniile telefonice. Noi ne-am gandit ca mai bine e sa spui celor care sunat ca sa revina, decat sa primeasca automat ton de ocupat.

Daca trebuie sa cumperi publicitate pe computergames.ro ca sa nu fii cenzurat, este alegerea administratorilor si o respect. Banuiesc ca au analizat aceasta masura si consecintele ei, si aceasta a fost decizia finala.

As fi dorit insa sa fiu si eu informat de asta... poate ajungeam la o intelegere. Insa nu am primit nimic, doar a fost instituita cenzura si cu asta basta.

Administrator Johnny's Avatar
    Va place sa aberati in necunostinta de cauza. Linkurile cenzurate pe CG sint linkuri care au facut subiectul unor spam-uri. Nu are nici o legatura cu colaborari cu firme sau cu cine da bani si cine nu. Pur si simplu in momentul in care a devenit obositor sa stergi treaduri de spam cu linkuri catre un anumit site s-a operat raul de la radacina si s-a cezurat adresa cu totul, anulind astfel motivatia spamului. As simple as 1-2-3.

Manic Miner burebista's Avatar
    Yep, as fi si eu curios de o explicatie. Personal am dat link-uri de la mai toate magazinele on-line care mi-au lasat o impresie buna si momentan nu inteleg ce buba au facut cei de la 5#0þ.17.

LE: Thanks Johnny. Totusi indirect s-a lovit si in gugustiucii ca mine care dau link-uri cu configuratii.
    ...un fleac... m-au ciuruit...
    ...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...

Ok .. imi retrag acuzatiile.

Registered User @dytza's Avatar
    Sunt o gramada de linkuri si de la pcgarage,nu se considera spam?sau mai degraba intrebarea este care este definitia spamului la voi?din moment ce majoritatea userilor de pe forum dau link catre un magazin cu pretul mic,ce este gresit in asta?sunt linkuri pentru comparatii de pret ce ajuta la tranzactiile de pe vanzari hardware si etc.
    de ce linkurile catre pcgarage nu au fost cenzurate?
    YM:adytza_ady2004
    Tel:0726.160.009
    0766.657.173

Registered User
    SPAM inseamna reclama comerciala nesolicitata. Cum am scris la inceput, nimeni din Shop.IT nu a facut reclama la magazin, directa sau indirecta. Nu s-au trimis mesaje private cu reclame, nu s-a scris "de bine", etc.

Daca unii utilizatori au dat multe link-uri catre Shop.IT a fost alegerea 100% lor, si noi nu am influentat aceasta alegere. Nu am spus nimanui sa puna link-uri sau sa faca reclama!

Mi se pare aiurea atata timp cat noi nu am facut nimic gresit sa fim cenzurati deoarece unii utilizatori scriau de noi. Daca ma apuc si eu si scriu peste tot de PC Garbage sau de alte magazine, ii cenzurati si pe ei?

Registered User sethphoto's Avatar
    haideti sa ii lasam ca nici un moderator nu e instare sa raspunda ... e ceva acolo de care nu vor sa vorbeasca ... sunt " misteriosi " nu ma deranjeaza daca iau ban , chiar deloc , dar asta nu e democratie ! ajungem imediat ca in franta ....
    ym: szabi.zsoldos
    un 5Dc si niste sticle

Genetic Dwarf Korn's Avatar
    Adica Johnny minte? Pai zi direct, domnu' Weasel, n-o lua asa diplomatic, ca sintem oameni simpli.

LE: To'arasu seth, vezi ca n-ai voie cu link in semnatura, desi, paradoxal, vad ca esti foarte informat cu privire la cum merg lucrurile pe-aici. Si'n Franta. Chiar, mai e mult pina o sa fie si la noi asa nasol ca-n Franta?
    and anarchy smiles in the Royal Mile

Adrian K's Avatar
    Quote Originally Posted by sethphoto View Post
    nu ma deranjeaza daca iau ban , chiar deloc , dar asta nu e democratie !
    Ai luat, da' pt. altceva.

Registered User
    Nu am zis ca minte, ci doar ca Shop.IT nu a facut spam, si nici nu a spus nimanui sa scrie despre magazin sau sa puna link-uri.

Poate ca unii inteleg ca spamul inseamna lucru popular de care vorbeste lumea, si bineinteles ca asa ceva nu se poate, si trebuie cenzurat.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 3 123 LastLast