Results 1 to 6 of 6

Thread: Din ciclul "dreptatea umbla cu capul spart"

 1. Back To Top | #1
  Optimus
  Guest

  Din ciclul "dreptatea umbla cu capul spart"

  M-am ales cu ban pe Jocuri(cel putin nu mai pot posta pe "tot Asheron's call) in urmatoarele conditii :
  1.Am fost injurat (la propriu) pe doua pagini de thread de niste copchilasi pe care ma abtin sa-i calific.Nu i-am reclamat,pentru ca nu avea sens.
  2.I-am atras atentia unui oarecare Heide,care postase pe threadul cu pricina niste linkuri cu "a fost arestat",(complet offtopic si la aproape o saptamana dupa aparitia threadului cu oby one la generalitati) ca faza mai lame ca asta n-am vazut.

  Prin urmare cer sa mi se ridice ban-ul intrucat,pur si simplu,trebuiau bannate cu totul alte persoane pentru cele intamplate acolo.

  P.S. Matrix,chiar daca oi fi prieten cu Heide,este absolut incorect si chiar nedemn ce-ai facut!

 2. Back To Top | #2
  Optimus
  Guest

  P.P.S.

  Ne miram si ne indignam cand vedem cum merg lucrurile in tara asta,cum toti ministrii,parlamentarii,primarii samd fac exact ce vrea muschiul lor,dar cum ajunge cate unul sa aiba o cat de mica putere asupra altora,cum face exact la fel... Daca era sa se judece cu regulamentul ala de ordine interioara in mana,numitii Madu si Lucifer meritau ban direct ,iar Heide avertisment.In schimb,muschiul lui Matrix a decis ca eu merit ban.Halal !!!

 3. Back To Top | #3

  Thumbs down

  Totul are o limita, limita pe care ai depasit-o in acel thread incriminat. Degeaba imi prezinti efectul cand bine stii ca tu esti cauza si drept urmare am procedat in consecinta. Cum banarea este doar pe Jocuri, probabil ca iti dai seama ca nimeni nu are ceva cu tine personal ci doar cu userul anonim Optimus care a calcat pe bec la respectiva sectiune...

  PS: Nu il cunosc pe Heide.

 4. Back To Top | #4
  Optimus
  Guest
  Cum adica eu sunt cauza???Ai avut macar minima decenta sa citesti posturile inca de la inceputul scandalului inainte sa ma bannezi?Spune-mi si mie in ce a constat vina mea,sunt chiar curios...Tot ce am avut de spus am spus pe un ton foarte civilizat,in vreme ce eram injurat de altii ca la usa cortului.Heide a postat complet offtopic si,dupa ce i-am atras atentia,iarasi fara insulte sau scandal,m-a amenintat direct cu bann-ul.Dupa care,miracol!Vii tu si ma bannezi...Rusine!

  P.S. Repet,CU CE AM CALCAT PE BEC?Exista un regulament,si altii au calcat pe bec,nu eu!

 5. Back To Top | #5
  Optimus
  Guest
  De fapt,nostim e ca nici macar n-ai postat la user update,pentru ca pur si simplu n-aveai cum justifica decizia decat prin sublimul "asa vrea muschii mei"...Se pare ca ,dupa tine,daca patru-cinci insi il injura pe un altul,respectivul trebuie automat bannat,probabil pentru ca "perturba linistea colectivului".

 6. Back To Top | #6
  In primul rand iti repet inca o data: tu esti cauza pentru care threadul AC a ajuns cum a ajuns, restul replicilor fiind doar efectul.
  In al doilea rand iti spun ca nu trebuie sa ma justific in fata ta pentru actiunea intreprinsa decat doar daca consider eu necesar. Daca te simti persecutat/nedreptatit poti trimite o plangere lui Peke pentru ca eu consider discutia incheiata.

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •