Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

View Poll Results: Aţi face-o?
Da 49 29.34%
Nu 43 25.75%
Sexuall dissabled 3 1.80%
nokia2010 şi-a pierdut minţiile! 72 43.11%
Voters: 167. You may not vote on this poll

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 05-12-2005, 19:04   #1 (permalink)
nostalgic/fabrici şi uzine

nokia2010's Avatar

Sex cu verişaoara/verişorul

Aţi face sex cu verişara/verişorul, chiar dacă ea/el ar fi rudă de gradul 1 sau 2 (întrebarea cu verişorul e valabilă pentru fete).
P.S. band: am pus această întrebare din SIMPLĂ CURIOZITATE!

nokia2010 is offline   
Old 05-12-2005, 19:08   #2 (permalink)
the fifth element

understar's Avatar

lol....cred ca din categoria "acest thread e stupid si daca nu e inchis maine poimaine vad ca incep sa apara si thread-uri de genul X", X de cele mai multe ori era "sex cu verisorul/verisoara"

understar is offline   
Old 05-12-2005, 19:14   #3 (permalink)

nokia2010's Avatar

Bagă nişte argumente. Eu nu am zis că sexul cu verişoara ar fi un lucru normal sau anormal. Vă las pe voi să aduceţi ARGUMTE SOLIDE PRO sau CONTRA!

nokia2010 is offline   
Old 05-12-2005, 19:22   #4 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Pai singurul argument ar fi despre imoralitate. Acest lucru este imoral de pe vremea in care avortul era interzis sau nu existau metode contraceptive si se descoperise ca orice incrucisare intre rude mai apropiate de gradul 4 (pe ramuri diferite (veri-frati) si nu descendenti directi (oricum intre 4 generatii e diferenta de >80 de ani, deci iese din discutie), creste riscul aparitiei bolilor genetice.

Acum depinde de cat de mult tine la moralitate persoana(~ele) respective. Metode contraceptive exista cu gramada iar avortul nu este ilegal in Romania. (In alte tari da; de exemplu in Spania se face puscarie pentru avort care nu afecteaza viata/sanatatea mamei sau pentru cazuri in care fatul este normal)

Anyway, orice judecator ti-ar aproba avort intr-o astfel de situatie chiar si intr-o tara in care asta este interzis...dar un pic de puscarie pentru incest tot faci. (am senzatia ca incestul este pedepsit prin lege...nu sunt sigur totusi si nici nu stau sa caut legi)

Concluzie: mai bine te duci la bagaboante.

Jaxx is offline   
Old 05-12-2005, 19:26   #5 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

de ce, vine vreo verisoara in vizita pe la tine?

Ocelot is offline   
Old 05-12-2005, 19:44   #6 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

nokia...iertarea ti-o cauti in biserica...nu pe forum

si ca sa raspund la intrebarea ta...
NU....doamne fereste...sunt urate...

eu propun un sticky...
bump !

pe aceasta cale rog moderatorii sa introduca smily-ul cu dude-ul care moare de ras...e ireal ceea ce se intampla aici

faraonu is offline   
Old 05-12-2005, 19:47   #7 (permalink)

nokia2010's Avatar

Mă rog, cu ce am păcătuit?

nokia2010 is offline   
Old 05-12-2005, 20:01   #8 (permalink)
Banned

cu gandu` fiule

mic&gras is offline   
Old 05-12-2005, 20:14   #9 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Ale mele is bune, si era cat pe-aci...dar eram mici

marqq is offline   
Old 05-12-2005, 20:18   #10 (permalink)
Registered User

Pierre's Avatar

Lol, intamplator am o verisoara de gradul 2 cu 3 ani mai mica ca mine cu care am semi-pacatuit acuma ceva vreme. Dar nu mai mult decat niste saruturi si mangaieli pe ici pe colo odata. Oricum eram cam beti deci se scuza. Nu e rea deloc tipa, are acel de "vino-ncoa`", e foarte erotica. Oricum verisoara mea de gradul I, care e mult mai in varsta decat mine (are peste 30 de ani) sigur si-a tras-o cu 2 dintre verii ei primari. La majoratul ei subit a disparut impreuna cu 2 dintre veri...eu aveam vro 10-11 ani si am intrat intr-o camera s-o caut (avea multe camere vreo 5). Era acolo in bezna, impreuna cu 2 veri de-a ei, intinsi toti pe pat si ascultau muzica, dar nu erau dezbracati. Oricum m-am speriat si am fugit afara Brave me. Oare ce faceau acolo numa ei stiu Ca dupa multi ani sa (aproape) repet si eu figura...

Pierre is offline   
Old 05-12-2005, 20:27   #11 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

nokia2010, de la topicuri cu vechituri care la inceput au fost destul de funny si pe parcurs au devenit plictisitoare, acum vrei sa rupi gura targului? pe bune cred ca te plictisesti rau...

Laur is offline   
Old 05-12-2005, 20:31   #12 (permalink)
Registered User

piratul76's Avatar

Question auzi frate nu exista scuza,

Quote:
Originally Posted by Pierre
Lol, intamplator am o verisoara de gradul 2 cu 3 ani mai mica ca mine cu care am semi-pacatuit acuma ceva vreme. Dar nu mai mult decat niste saruturi si mangaieli pe ici pe colo odata. Oricum eram cam beti deci se scuza. Nu e rea deloc tipa, are acel de "vino-ncoa`", e foarte erotica. Oricum verisoara mea de gradul I, care e mult mai in varsta decat mine (are peste 30 de ani) sigur si-a tras-o cu 2 dintre verii ei primari. La majoratul ei subit a disparut impreuna cu 2 dintre veri...eu aveam vro 10-11 ani si am intrat intr-o camera s-o caut (avea multe camere vreo 5). Era acolo in bezna, impreuna cu 2 veri de-a ei, intinsi toti pe pat si ascultau muzica, dar nu erau dezbracati. Oricum m-am speriat si am fugit afara Brave me. Oare ce faceau acolo numa ei stiu Ca dupa multi ani sa (aproape) repet si eu figura...
daca erai beat si o faceai cu o catea tot scuza asta o ziceai?

piratul76 is offline   
Old 05-12-2005, 20:37   #13 (permalink)
Registered User

piratul76's Avatar

si treaba cu pacatuitul tine de religie,
ca daca o sa te treci la mormoni o sa vezi altfel lucrurile.
JAXX nu stiu ce stii tu de Spania dar in 2003 se facea avort pina in 8 sapt, acu poate s-o fi schimbat ceva cu toate ca nu cred.
Eu vb asa probabil ptr ca nu am nici o vara cred care sa prezinte interes, daca as avea poate as vedea lucruile altfel, oricum cu bolile genetice nu e de joaca, asa ca daca aveti de gand sa aveti copii timpiti si ciudati.... VIVA LAS VEGAS

piratul76 is offline   
Old 05-12-2005, 20:37   #14 (permalink)
Banned

ba...cu toata sinceritatea...astia care pacatuiesc sau semi-pacatuiesc cu rudele de gradu 1-2-3 sunt...distrusi rau de tot

mic&gras is offline   
Old 05-12-2005, 20:37   #15 (permalink)
Registered User

Pierre's Avatar

Pai n-am pacatuit. Desi de ati vedea-o nu m-ati mai face distrus. Zici ca e scoasa dintr-un videoclip cu Candy. Cu toate astea, am rezistat. Eu am zis ho. Ho, hoe

Pierre is offline   
Old 05-12-2005, 20:43   #16 (permalink)
Banned

Deicid's Avatar

Ce e rau in a face sex cu rude apropiate, daca ambele parti sunt de acord si majore? Doar ca pot rezulta copii handicapati? Exista anticonceptionale, avorturi, sex care nu duce la procreere etc. Numai daca astea dau gres mai sta in picoare obiectia si ai dreptul sa-i pedepsesti. Dar nu poti condamna pe cineva doar pt ca ce face el e posibil sa aiba efecte neplacute/imorale. E ca si cum ai pedepsi pe cineva care isi cumpara un ciocan pe motiv ca e posibil sa il foloseasca pe post de arma. De abia daca si cand l-a folosit astfel il poti acuza, si moralmente si legal.

Deicid is offline   
Old 05-12-2005, 20:50   #17 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Ca si cum ai pedepsi pe cineva ca fumeaza iarba. Doar nu creaza dependenta, nu? Ce oameni domne' ! Da ce nu i-o tragi lui maica-ta? (nu-i asa ca iti provoaca un mare gol in stomac intrebarea asta? daca nu, e grav)Pe aceleasi considerente.

Jaxx is offline   
Old 05-12-2005, 20:53   #18 (permalink)
Banned

ba ideea e k exista o oarecare slabiciune, dak esti mare sexis/sexoasa nu te dai la rude, incerci sa faci cunostinta cu alte persoane pe care nu le cunosti/nu-ti sunt rude
Sa o luam asa: esti cu vara-ta si stai pur si simplu, incarci sa-i pui mana pe tzatze, te lasa k na, esti varu, esti cu una de acelasi calibru cu vara, no cunosti, incerci sa pui mana pe tzatza te lasa doar dak te considera irezistibil/e interesata de tine( ) altfel asa din "mila" nu prea cred

mic&gras is offline   
Old 05-12-2005, 20:58   #19 (permalink)
Banned

Deicid's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jaxx
Ca si cum ai pedepsi pe cineva ca fumeaza iarba. Doar nu creaza dependenta, nu? Ce oameni domne' !
Exact.

Quote:
Da ce nu i-o tragi lui maica-ta?
Ca nu ma atrage sexual.

Quote:
ba ideea e k exista o oarecare slabiciune, dak esti mare sexis/sexoasa nu te dai la rude, incerci sa faci cunostinta cu alte persoane pe care nu le cunosti/nu-ti sunt rude
Si cu alte persoane.

Deicid is offline   
Old 05-12-2005, 21:16   #20 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

nu am facut .... nici nam sa fac.
Dar sunt deacord cu asa ceva ..... de ce ? pt ca faza cu rudele bla bla e doar o regula care sa pus mai demult pt a evita bolile genetice.

Cobalt is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules