![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Aţi face-o? | |||
| Da | | 49 | 29.34% |
| Nu | | 43 | 25.75% |
| Sexuall dissabled | | 3 | 1.80% |
| nokia2010 şi-a pierdut minţiile! | | 72 | 43.11% |
| Voters: 167. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Sex cu verişaoara/verişorul
Aţi face sex cu verişara/verişorul, chiar dacă ea/el ar fi rudă de gradul 1 sau 2 (întrebarea cu verişorul e valabilă pentru fete). P.S. band: am pus această întrebare din SIMPLĂ CURIOZITATE!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Bagă nişte argumente. Eu nu am zis că sexul cu verişoara ar fi un lucru normal sau anormal. Vă las pe voi să aduceţi ARGUMTE SOLIDE PRO sau CONTRA!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pai singurul argument ar fi despre imoralitate. Acest lucru este imoral de pe vremea in care avortul era interzis sau nu existau metode contraceptive si se descoperise ca orice incrucisare intre rude mai apropiate de gradul 4 (pe ramuri diferite (veri-frati) si nu descendenti directi (oricum intre 4 generatii e diferenta de >80 de ani, deci iese din discutie), creste riscul aparitiei bolilor genetice. Acum depinde de cat de mult tine la moralitate persoana(~ele) respective. Metode contraceptive exista cu gramada iar avortul nu este ilegal in Romania. (In alte tari da; de exemplu in Spania se face puscarie pentru avort care nu afecteaza viata/sanatatea mamei sau pentru cazuri in care fatul este normal) Anyway, orice judecator ti-ar aproba avort intr-o astfel de situatie chiar si intr-o tara in care asta este interzis...dar un pic de puscarie pentru incest tot faci. (am senzatia ca incestul este pedepsit prin lege...nu sunt sigur totusi si nici nu stau sa caut legi) Concluzie: mai bine te duci la bagaboante.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
nokia...iertarea ti-o cauti in biserica...nu pe forum si ca sa raspund la intrebarea ta... NU....doamne fereste...sunt urate... eu propun un sticky... bump ! pe aceasta cale rog moderatorii sa introduca smily-ul cu dude-ul care moare de ras...e ireal ceea ce se intampla aici
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mă rog, cu ce am păcătuit?
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ale mele is bune, si era cat pe-aci...dar eram mici
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Lol, intamplator am o verisoara de gradul 2 cu 3 ani mai mica ca mine cu care am semi-pacatuit acuma ceva vreme. Dar nu mai mult decat niste saruturi si mangaieli pe ici pe colo odata. Oricum eram cam beti deci se scuza. Nu e rea deloc tipa, are acel de "vino-ncoa`", e foarte erotica. Oricum verisoara mea de gradul I, care e mult mai in varsta decat mine (are peste 30 de ani) sigur si-a tras-o cu 2 dintre verii ei primari. La majoratul ei subit a disparut impreuna cu 2 dintre veri...eu aveam vro 10-11 ani si am intrat intr-o camera s-o caut (avea multe camere vreo 5). Era acolo in bezna, impreuna cu 2 veri de-a ei, intinsi toti pe pat si ascultau muzica, dar nu erau dezbracati. Oricum m-am speriat si am fugit afara Brave me. Oare ce faceau acolo numa ei stiu Ca dupa multi ani sa (aproape) repet si eu figura...
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
si treaba cu pacatuitul tine de religie, ca daca o sa te treci la mormoni o sa vezi altfel lucrurile. JAXX nu stiu ce stii tu de Spania dar in 2003 se facea avort pina in 8 sapt, acu poate s-o fi schimbat ceva cu toate ca nu cred. Eu vb asa probabil ptr ca nu am nici o vara cred care sa prezinte interes, daca as avea poate as vedea lucruile altfel, oricum cu bolile genetice nu e de joaca, asa ca daca aveti de gand sa aveti copii timpiti si ciudati.... VIVA LAS VEGAS | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ce e rau in a face sex cu rude apropiate, daca ambele parti sunt de acord si majore? Doar ca pot rezulta copii handicapati? Exista anticonceptionale, avorturi, sex care nu duce la procreere etc. Numai daca astea dau gres mai sta in picoare obiectia si ai dreptul sa-i pedepsesti. Dar nu poti condamna pe cineva doar pt ca ce face el e posibil sa aiba efecte neplacute/imorale. E ca si cum ai pedepsi pe cineva care isi cumpara un ciocan pe motiv ca e posibil sa il foloseasca pe post de arma. De abia daca si cand l-a folosit astfel il poti acuza, si moralmente si legal.
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ca si cum ai pedepsi pe cineva ca fumeaza iarba. Doar nu creaza dependenta, nu? Ce oameni domne' ! Da ce nu i-o tragi lui maica-ta? (nu-i asa ca iti provoaca un mare gol in stomac intrebarea asta? daca nu, e grav)Pe aceleasi considerente.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
ba ideea e k exista o oarecare slabiciune, dak esti mare sexis/sexoasa nu te dai la rude, incerci sa faci cunostinta cu alte persoane pe care nu le cunosti/nu-ti sunt rude Sa o luam asa: esti cu vara-ta si stai pur si simplu, incarci sa-i pui mana pe tzatze, te lasa k na, esti varu, esti cu una de acelasi calibru cu vara, no cunosti, incerci sa pui mana pe tzatza te lasa doar dak te considera irezistibil/e interesata de tine( ) altfel asa din "mila" nu prea cred
| ||
|
| | #19 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
| ||||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|