![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre "ecologie pana in maduva oaselor", mi se pare firesc. Doar "ecologia" e noua religie a modernitatii.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 | Quote:
PS: daca se vor inversa polii magnetici ma va considera oare cineva profet? | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Ce glume Fenix? Tu ştii definiţia unei glume? Alunecările de teren prezentate acum 35 de minute la ştiri nu erau nişte glume. Erau prezentaţi oameni disperaţi. Nimănui nu i-a trecut prin cap să-i întrebe cu cât au vândut hectarul de pădure firmelor de exploatări forestiere. În locul statului român nu le mai aduceam case modulare ci îi trimiteam în pădure să taie nişte copaci să îşi facă nişte cabane din bârne. Mama lor...
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
offtopic si am terminat.ha! chiar e o noua religie! dar vorbita pentru ca asa e ,cool,trendy.! pun pariu ca nici unu dintre 'ecologogistii' astia nu au pus mana vreodata sa faca curatenie singuri prin fata blocului sa-si amendeze prietenii cand fumeaza in spatii publice, cand arunca mizerie in spatii publice, sau sa se duca duminica in parc sa faca curatenie si sa dea cu var pe copaci! asa de povestit despre ecologiee..!a aparut vreun ecologist in zona inundatiilor catastrofale din Dolj sa dea un ajutor cat de mic?
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Pacatul lor originar e "Global Warming" Mantuitorul e Tratatul de la Kyoto ![]() hai terminati-va offtopicu' | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #76 (permalink) | ||
|
si mai au o problema grava; sa se suie pe cladiri,sa se atarne cu capu in jos, ca sa protesteze si sa arate lumii gravitatea purtarii hainelor din blana de animal . macar beneficiez de spectacol cand le vad pe ecologiste despuiate pe strada! penibil! auzi probleme grave!rezolvari pe masura!
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
[warn=Mercutio Benvolio]Daca asemenea fantezii violente ai cu bietul valh, de care abia te-ai ciocnit un pic acum, nu vreau sa stiu ce mi-ai face mie de m-ai prinde... [/warn]pe tine te-aş lega cu scoci cu gura de ţeava de eşapament. Porţii de 5 minute la o oră ca să nu dai colţul.. Asta îţi va creea o oarecare idee despre ce simt eu când mă dau pe străzi cu bicicleta şi mă mai aduce ghinionul în spatele vreunei rabe turbo diesel.
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
nu crezi ca sari calul? later edit:remarci sarcastice la adresa preotilor
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." Last edited by valh; 05-05-2006 at 19:58.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |