![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
cu riscul de a mi-o fura de la moderatori pentru prelungirea off topicului spun : gaze am inhalat cat pentru pentru 10 veri de curierat in bucuresti ! am lucrat 5 ani intr-un ITP care nu avea asigurat nici cel mai mic grad de ventilatie! vina era si este in continuare pentru poluare a RAR-uli pt. ca a luat prea tarziu masuri punitive impotriva reviziilor date la colt de strada si a celor care mai deunazi protestau impotriva ordonantei cu Euro 3! si stati linistiti ,vine vremea cand intram in ue si atunci sa vezi taxe de poluare! deci problema rezolvata! sa va vad cand o sa vreti sa va luati masina! ca doar nu toata viata o sa pedalati!
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." Last edited by valh; 05-05-2006 at 20:41.. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Eu unu nu sunt ecologist, dar ma doare cand ies si eu cu cainele sa ma plimb pe malul lacului Fundeni si trebuie sa trec prin maldare de gunoaie, chiar daca ele au fost ridicate nu cu mult timp in urma de puscariasi. Ma ingrozesc cand vad cu cata nepasare si nesimtire arunca unii resturile de ziduri daramate din apartamente fix pe un loc curat (nu arunca si ei macar acolo unde raul este facut deja de parca au asa o placere sa faca mizerie). Au pus recent gard ca sa nu se mai intample asta si totusi au reusit indienii sa rupa o bucata din el ca sa si faca loc catre groapa de gunoi. "sa va vad cand o sa vreti sa va luati masina! ca doar nu toata viata o sa pedalati!" Stai linistit ca daca voi fi sanatos voi pedala toata viata. Ah si ce mi-ar place sa fi nevoit sa o faci si tu .
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
"Asta e un lucru bun . Tine-o tot asa. Dar incearca sa-ti programezi si tu zilele libere in cursul saptamanii si iesi si da si tu o tura la ora de varf prin centru ". apropos ,una din activitatile firmei noastre se indreapta spre modificari ale masinilor fara catalizator si cu euro2 ,pentru a le face depoluante si cu elaborarea analizoarelor de gaze si opacimetre de fum pentru a fi mai performante si mai exacte in stabilirea gradului de poluare! asa ca eu fac si ceva concret!
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
"asa ca eu fac si ceva concret!" Auci, asta a durut! ![]() Pun pariu ca la asta te-ai gandit cand te-ai angajat la ei. Sa incerci sa dezvolti o tehnologie pt a micsora gradul de poluare la anumite masini, binenteles cu scopul de a face lumea asta un loc mai putin daunator.
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! Last edited by kam1kaze; 05-05-2006 at 23:40.. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Numai, ne oprim aici. Am glumit si noi. ![]() Eu as spune ca un ecologist adevarat e acel om care schimba anumite mentalitati ale unor indivizi mai putin educati. Un fel de predicator al acestei noi religii :P.
|
| | #92 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Sa nu lasi in urma ambalajele in poienita unde ai fost la iarbă verde, sa nu te caci in boschetii din popasurile de pe marginea drumului, astea nu tin de ecologie, tin de bun-simtz. Am fost in vacanta de pasti la iarba verde si nu era o priveliste placuta sa fiu intampinat de sticle de cola lasate aiurea &co. Le-am dat foc. Am poluat aerul ? Tough shit. Nu-s ecologist. Am curatat locul ? Bă! Macar atat! Ne-am simtit bine si cand am plecat, am dat foc la gunoiu' nost. Poluatori cu bun simtz ftw! | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #99 (permalink) | ||
|
De cate ori nu m-am luat la harta cu oameni care aruncau seara ca nesimtitii gunoaie dupa garaje si era sa se lase cu bataie. De cate ori n-am urlat la ei dupa geam. Am ajuns la concluzia ca majoritatea nu inteleg si trebuie luati direct cu bata si pusi sa curete tot mormanul si apoi sa dea cu matura pana dau luciu la pamant.
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Tu nu te certai cu oameni. Te certai cu ciori.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |