![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Eseuri de-ale lui nokia2010
Am pus 2 sfaturi filozofice scrise de mine.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Accepta te rog si de la mine un sfat filosofic: nu te mai stradui sa scrii cu diacritice atata timp cat n-ai a) un spellchecker de limba romana sau b) rabdare sa pui cu mâna literele la locul lor. De asemenea nu cred ca textele sunt atat de mari incat sa fie necesar sa le atasezi, dar asta nu e atat de deranjant.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Le-am ataşat deoarece ţin la aranjarea în pagină. Şi, atenţie, adeseori, eu folosesc cuvintele la sens figurat!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 29-06-2006 at 14:23. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti |
ca o dovada ca ce-i mai vechi e mai bun, uite, iti spune unul care a facut scoala (si pe) stil vechi: se zice "sfaturi filozofice de-ale lui Nokia2010"
__________________ Opinions are like assholes: everybody's got them and they all stink. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Spune ce crezi, că de aia le-am pus! Nu le-am pus doar ca să fie acolo! Orice şut în dos înseamnă un pas înainte!
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Pai nokia, pt primul document: 1) nu inteleg de ce ar trebui salvat vechiul Bucuresti. 2) nu inteleg la ce te referi cand vb. de vechiul Bucuresti. La arhitectura? Pai vb. numai de doctrine si spagi si mentalitate si... ma rog. La poluare? Pai... vrei trasuri? La toate de mai sus? Pai ne intoarcem la pct. 1: asa era si Bucurestiul "vechi". PS: Ivan, fi si tu mai bland ca stiu ca poti | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Vorbesc despre arhitectura vechiului Bucureşti, şi despre starea de spirit pe care ţi-o poate induce această arhitectură. Nu, şi nu vreau să circulăm cu trăsura; dar pe cât posibil să folosim transportul în comun! Ştiu că nu e la fel de confortabil, dar e mai puţin poluant; într-un troleibuz "Astra-Ikarus" 415T încap destul de confortabil 40 de oameni, adică cât în 30-35 de maşini; cât spaţiu ocupă şi câz zgomot fac 30 de maşini? Şi câtă energie consumă 30 de maşini?
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti |
In ceea ce priveste cladirile vechi si frumoase din Bucuresti, Nokia are perfecta dreptate. Cine nu isi da seama de asta... Oricum, sa stii, Nokia, ca nu esti singur in lupta asta, parca au fost si niste petitii online, semnate de suficient de multa lume.
__________________ Opinions are like assholes: everybody's got them and they all stink. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Era vorba despre cauzele care duc la dispariţia vechiului Bucureşti!
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Atitudinea e corecta si asta scuza oarecum coerenta indoielnica, din pacate imi dau seama prea bine de ce reply-urile primite sunt mai mult Faza cu greselile ortografice cam asa e: deja e anapoda. te chinui sa scrii corect romaneste, de la diacritice pan la punctuatie, dar o zbarcesti pe partea cealalta. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Cum adică o zbârcesc pe partea cealaltă? ![]() În legătură cu "Învăţământul în România", nici un comentariu? P.S. Cred că am avut o inspiraţie greştiă când am zis "Sfaturi... ".
|
| | #16 (permalink) | ||
|
OK, tu ai cerut-o ![]() Introducerea e buna, adica primele 2 fraze. Apoi treaba se strica. Stilul o ia razna si devine din ce in ce mai greu de citit (nici virgulele intre subiect si predicat nu ajuta la cursivitate). Dupa cateva randuri invatamantul dispare din eseu si este inlocuit de bani, platitorii de taxe, fufe, politicieni si ceva filosofie ieftina. Sa-i spunem de pahar. Revine ceva mai tarziu ca sa mai insoteasca niste platitudini si idei... sa le spunem traznite. Fara suparare. Este prezentata violenta din scoli, se deplange lipsa de unitate a elevilor tocilari/ochelaristi care nu sar sa-i incinga pe bagabontii scolii si eseul se incheie apoteotic cu o jumatate de pagina din care nu am inteles nimic. Sunt de acord cu Fuzzy ca se simte cum buna-intentie incearca sa razbata prin norii de praf, dar IMO nu reuseste. Am incercat sa citesc de doua ori lucrarea cuvant cu cuvant dar marturisesc ca nu am reusit. Felul in care este scrisa este atat de deranjant incat te forteaza sa sari un rand, doua, o fraza, doua. Fara sa ai senzatia de pierdere. In general doua fraze consecutive au sanse destul de mici sa apartina aceleasi idei. Nu te supara pe mine nokia, dar in aceste momente sunt foarte bucuros ca nu sunt profesor, sa trebuiasca sa citesc si sa notez zilnic eseuri. Si ma gandesc ca tu esti bine intentionat si ti-ai dat silinta fara sa astepti vreo recompensa si fara sa te oblige nimeni. Imi dau seama cum or suna lucrarile elevilor care sunt fortati sa scrie cate ceva. Dar probabil alea sunt mai scurte ![]() Si un citat: Am încheiat concluzia! PS. Sa nu uit: eu nu am vazut nici un sfat pe acolo, fie el filosofic sau nu.
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Nu am mai comentat nimic la eseul tau despre sist de invatamant pentru ca nu aveam chiar nimic pozitiv de spus. Nu e chiar asa de incoerent precum zice Ivan, dar nici rost nu are. Subiectul a fost deschis si redeschis (reinviat poate ar fi mai corect) de n^2 ori, ca tot iti plac calambururile matematice. Pe cine ajuti vorbind de asta pe un forum ? Pe tine ca iti exersezi penelul (...err, lasa, nu mai fac comentariul pentru care am deschis paranteza) ? Pe cei care isi maresc numarul de post-uri aici ? Atitudinile nu se schimba asa, ci cu mult mai mult efort. Cauta-ti mai bine un job la vreun ziar, vad ca tragi la alde astea (sa nu intelegi ca te-am facut musca). | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
La ziar nu mă angajează decât dacă am acea bucată de hârtie numită diplomă...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu mă răzbun pe forum... Am eu alte persoane pe care vreau să mă răzbun, şi acele persoane nu sunt de pe aici de pe forum, sau de pe vre-un alt forum... Şi am încercat cu ziarele! Dar ori nu le-a plăcut ce am scris eu, ori nu am găsit eu...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|