![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Din cate stiu, astia illuminati sunt recrutati direct din facultate cu diverse burse & stuff, nu trebuie sa se prezinte nicaieri.. ![]() Insa clubul pasionatilor de integrale si cuvinte incrucisate pare o idee interesanta, cred ca voi veni si eu. | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
Din cate am auzit, in Romania testele date au fost sub forma de matrici Raven.
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Nu intotdeauna poti sa compari 2 testari, depinde foarte mult de cat de obosit esti in momentul testarii, si de alti factori. Eu am scos 141 la ala din link (versiunea flash) dar sunt sigur ca daca am o noapte nedormita in ultima saptamana scot peste 120...
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
Btw, a fost un test de 45 de intrebari in 20 de minute, pe langa inteligenta mai cerea si rapiditate de reactie, concentrare si o minte odihnita la propriu. Eu nu l-am trecut - nu apucasem sa parcurg ultimele intrebari - de unde se vede ca scorurile mari la nenumaratele teste IQ de pe net nu sunt o garantie pt confruntarea cu "the real thing".
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Mercutio, sunt mai multe tipuri de inteligenta (matematica,sociala,emotionala etc) si nu toate testele sunt ca cel descris de tine. Cel mai bun test de inteligenta contra timp este alcatuit din doi tuciurii cu cutite si tu intre ei, acolo zic eu ca trebuie sa gandesti si actionezi rapid si inteligent.
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |