![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Chiar o luam la vale in camasa de forta ?
Acum pe bune ... chiar o sa ajungem sa stam baricadati in casa de frica sa nu ne cada drobul de sare ? Ma uitai mai deunazi pe CNN si vazui un articol in care se regaseau parerile unui oarecare Dr Lucas cum ca ar fi recomandat pentru liniile aeriene sa interzica consumul de alcool in avion si sa introduca paznici pentru siguranta pasagerilor - astfel incit - vezi doamne - pasagerii sa nu o mai ia razna din cauza stresului cauzat de zbor. Dr Lucas added: "It might be time for airlines to consider a radical reduction of the availability of alcohol, or even the exclusion of alcohol altogether." Another safety measure would be the introduction of security guards to allay passenger anxiety, he told the meeting. Pana mea ... deja cind am zburat ultima oara mi-au confiscat forfecutza de unghii pentru ca e obiect ascutit, taios si periculos. Pentru ca la masa din avion sa primesc furculita si cutit metalic ??? La controlul inainte de imbarcare, unui i-au confiscat bricheta (???) iar pe altul l-au pus sa se descalte de pantofi pentru ca tot tiuia cind trecea prin detectorul de metale. Acum cica sa interzica bautura poate, sa bage paznici - pina la lanturi si camasa de forta - pentru siguranta noastra! - bineinteles - nu mai e decit un pas! Si cine dracu are de suferit pina la urma? Tot orfanu de rind care n-are nici in clin nici in mineca cu terorismu. Ca intodeauna. Aia cu terorismu doar de asta se ocupa, sa-i pacaleasca p'astia, la fel cum hotu asta e meseria lui, sa pacaleasca politia. Si pina una alta omu de rind pierde forfecuta, bricheta si pantofu ... si daca mai ia si votcile ... sa dea dracu in ei ![]() Nu, da' pe bune, cind am vazut asa o enormitate, mi s-a ridicat parul pe ceafa. Astia vor sa ne bage in tzarcuri - spre binele nostru. Mama lor ... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Parerea mea este ca vor sa arate ca "le pasa". Adevarul este ca sunt inca sub socul a ceea ce li s-a intamplat la 11 iunie. Oricum masura mi se pare obscen de patetica si umilitoare. Un mare pas inapoi... Insa probabil se va ajunge la <subj>... Dovada cea mai pura ca democratia e pur teoretica, si ca in America este orice dar nu democratie...
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
*cough cough* Io o sa propun, cind ma ridic in sedinta de pioneri de miine, sa ne ia cravatele la totzi, sa nu cumva sa ne spinzuram cu ele, sa ne puna calusuri in gura, in eventualitatea ca cineva ar putea innebuni de la discutiile in avion. Toate filmele sa fie despre lucruri frumoase si calme (sa ne dea multe filme cu psihologi care vindeca oameni de boli incurabile, alea alea). Si ce-i aia libertate, domnule? Sa ne lege de scaune si sa nu ne lese nici macar sa ne pisham, ca poate am baut vreunul dintre noi nitroglicerine sau acizi si facem naibii gauri in buda avionului. La pushcarie cu noi!!!!
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Lasati caterinca ca nu e deloc de gluma. AngelInBlueJeans, propun moderatorilor acestui forum sa-ti interzica avatarul, precum si un filtru care sa detecteze folosirea limbii engleze, filtru care sa functioneze doar in cazul tau. Daca vi se pare ca exagerez, sa stiti ca un grup de cercetatori botswanezi a realizat, in urma unui experiment, ca gifurile reprezentand bebelusi dragalasi cu fes in cap, impreuna cu anumite cuvinte din limba engleza pot cauza dereglari serioase in capatinile musulmanilor, determinandu-i astfel sa comita acte teroriste. Nu e deloc amuzant sa ti se interzica un obicei nevinovat si pe deasupra inofensiv. Nu e vina amaratului de la aeroport ca cizmarul a folosit prea multe cuie in tocul pantofului, cum in nici un caz o forfecuta nu ar fi daramat World Trade Centerul. Trecand peste comicul situatiei (cine dracu s-ar speria de O FORFECUTA) exista modalitati mult mai elegante de a detecta "bulangii cu bombe tm". De asemenea propun interzicerea folosirii apei calde la barbierit precum si scoaterea de pe piata a creioanelor cu mina de 0.5. Daca nu stiti de ce, vedeti raportul cercetatorilor botswanezi. I've got a pair of scissors and I'm not afraid to use them....LOL. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Se pare ca doar Raduke a sesizat corect fenomenul. Vor sa arate ca "le pasa". Dar, ca intotdeauna cand incompetenta e la rang de lege, unii indivizi fac orice, numai ce trebuie nu. Uneori aveam impresia ca prostia e apanajul Romaniei, dar cand vad ca e generalizata, imi mai revin. Daca altii prosti gramada se descurca, poate ne vom descurca si noi...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cred ca cel mai safe ar fi sa circule toata lumea complet dezbracata (mai ales stewardesele (NU ALEA DE LA TAROM)) - ca doar nu o sa inghita teroristii bombele... Pai nu?
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
AxA, are U fuckin' nuts !?!. Ai vazut vreodata stewardesele de la Austrian Airlines ? Ai noroc...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
fazele astea cu verificarile excesiv de riguroase o sa treaca, acu e doar ceva momentan fiindca s-a gasit careva care sa le infiga morcovu adanc de tot
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Adevarul e ca e nitelus de haos in ce priveste masurile de securitate: ba nu te lasa sa intri cu cercelul din ureche, ba iti ofera sa cumperi mitraliere si sabii ninja in avion... Da' tre' sa-i intelegem si pe ei, ca in ritmul in care scad actiunile firmelor de transport aerian, n-ar fi exclus sa se ajunga la un moment dat la (aproape) disparitia transportului aerian de persoane... Pe bune... Asa ca nu mai stiu si ei ce sa faca sa para ca nu stau degeaba.Las' ca nu muriti, alcoolicilor! Asa va trebuie! Sa va invatati minte! Hic!
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bordeaux | 1984, cartea
Adica, in curand are sa devina un delict faptul ca vorbesti urat despre americani. Sau dracu' mai stiu eu ce! Ne vor controla cu camere video in apartamente. Vom avea o data pe luna, iar elementele suspecte, chiar mai des, controale cu detectoare de minciuni la care vom fi intrebati daca ne place regimul, daca am platit taxele... Paranoia reigns!!! Si nu e vina mea! Chestia cu avioanele. Depinde. Azi poti trece cu 50 de cartuse de tigari in bagaje, cu 1 kil de iarba, maine te aresteaza pentru ca ai o forfecuta. Cand am plecat de acasa, ai mei nu mi-au dat tacamuri, pentru ca nu ai voie cu ele pe avion. Deci, le-am furat pe cele de pe avion... Welcome to the empire of american welth, bigotry and self-centred personalities! Sa mai bem o bere in timp ce ne lasam usor cuprinsi de acest sistem minunat al celor care au perfectionat prostia umana! P.S.: credeti-ma, nu sunt musulman! O jur!
__________________ Mortuus non credite ilud quia latet aeterno Quum per saecula mira mors etiam pereat | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Peke, beton!, mi-ai amintit cum a fost prima oara cand mi-am pus serios problema de a ma lasa DE TOT de fumat... Mi-am dat seama dupa niste gandire ca ar fi frumos, m-as simti mai bine, dar viata mea ar fi neplacuta din motive psihologice. Adica, ce farmec are sa am o viata "sanatoasa", daca n-ar fi nici o placere?! Evident, dupa ce m-am gandit bine, am ajuns la compromis, am slabit fumatul de la un pachet la 1/2, mi-am dat seama ca fumatul e pentru mine o placere, deci trebuie temperata, nu eradicata, si mi-am vazut de treaba. Pai, chiar, unde mai e distractia, daca trebuie sa stau cu paznicii dupa mine cand ma duc la buda... ?! Nu? N-as vrea sa am cel mai frumos lucru din lume daca pentru asta ar trebui sa nu dorm noaptea... Cred ca de fapt, cel mai frumos lucru din lume este libertatea, nu cea absoluta, nu exista asemenea tampenie, ci ceea ce percepe fiecare din noi ca fiind libertate. Uite, eu in curand o sa am fibra optica la firma. Asta da libertate... evident, prietena mea nu intelege cum poate asta sa-mi ofere sentimentul placut de libertate. Daca trebuie sa risc pentru a avea libertate, voi risca. Nu aiurea. Voi face un compromis. Iar daca o companie de transpot aerian ma cauta in fund ca sa ma lase in avion, nu zbor cu dansa. Iar daca lumea devine un cosmar in care nu mai poti sa te duci pana la colt fara gun... ... aaaaaaaaaaa... fac ce-a facut tata... I think...
__________________ ovidius over! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Hmmm.. eu primesc stewardesa daca promit ca va las sa beti in planor?...Ma intreb cum o sa mai incapa si badigarzii in planor da le facem noi loc... mai aruncam o aripa, doua
__________________ Open your mind Ignite your fire Fuel your instinct | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|