![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
mit, adevar sau prea mult star wars ![]() io zic ca adevar...
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Daca "basoreliefurile" alea nu sunt facute in PhotoShop... inseamna ca-s facute in PhotoFinish . Hai ma, ce drac, chiar asa credul nu sunt. Pe de alta parte desenele de la Nazca, basorelieful de la Palenque sau capul olmec cu casca sunt cat se poate de adevarate. Si nu sunt singurele. Dar "basoreliefurile" astea sunt cel mult o gluma buna.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
sau poate ca-s facute in Corel , oricum... n-are nimik daca te uiti la ele putin si iti dai frau liber imaginatiei (al draq de poetic mai sunt )
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucharest, Romania | Quote:
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ori sunt fotografiate prost chestiile astea ori sunt false... ca arata cam suspicios
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sincer va spun ca nu sunt false.Am niste atlase de mitologie egipteana si sunt acelasi poze...Ori alea nu sunt flasificate..Si sincer ce vedeti voi sunt niste cazuri simple...am niste poze prin hard, niste linkuri...parca...sa le caut sa vedeti ceva ciudat rau...
__________________ I'm going slightly mad. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Naspa ca atachemnturile sunt de un mega...Am un asf cu niste piramide subacvatice din japonia.Seamana cu cele din America de Sud.Daca vreti un site cu destula documentatie si in special linkuri incercati www.grahamhancock.com . Are niste carti super tipul.A avut si o serie pe Discovery...
|
| | #16 (permalink) | ||
| http://user.online.be/fsffilco/eenboom1.html ...E falsa si asta? Nu cred..
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Intimplare sau chiar fals. Exista picturi si sculpturi antice care reprezinta oameni in masinarii ciudate "deasupra stelelor" care ridica cu adevarat semene de intrebare. Pozele din topicul asta nu fac parte dintre acelea. Scrierea egipteana presupunea o suita de simboluri. Daca simbolul faraonului spunea totul de unul singur, sau cel al unui taur, sub nici o forma nu ar fi aparut ceva "atit de magic" aruncat aiurea intr-un text. Profilul unui comanche (hesus!) nu ar fi aparut niciodata de unul singur intr-un text oarecare, ci probabil tot restul peretelui ar fi umplut de simboluri care sa "comunice si urmasilor" evenimentul magic si cum au cazut plebeii la pamint inchinindu-se la infaptuirea zeilor. Cel mai tare m-a spart poza atribuita unui submarin.... nu e submarin domle! nu vezi ca e o balena cu plete? ![]() Iar cea care chipurile reprezinta hoovercraftul din starwars... c'mon, eu unul m-am cracanat de ris! ![]() Toma | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Johnny mama , pozele alea sunt pe bune...Nu ai decat sa mergi in Egipt daca nu ma crezi...Si ti-am spus alea sunt nimicuri..Iti sugerez sa citesti descrierea lui Ezechiel cand l-a vazut pe "Dumnezeu"..Daca aia nu e o mothership in toata regula , eu nu sunt bursuc..
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: on-line |
Stiti cum e ... vizionezi un film de groaza si apoi noaptea cand te uiti la perdea ti se pare ca e Squnky the space dog or sumthin' ![]() In diferenta de 3000 de ani pot aparea coincidentze izbitoare ...
__________________ dunno | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|