Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-04-2002, 21:39   #1 (permalink)
Nick anterior: Badgiah

Badger's Avatar

Question Ce inseamna prietenia pt voi???

Ce inseamna prietenia pentru voi?Cum poti sa stabilesti cine iti este prieten si cine nu?Este asa mare diferenta?De ce la un moment dat prietenii buni devin "inamici" ??Si ar mai fi multe intrebari dar deocamdata atat.

Badger is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2002, 12:44   #2 (permalink)

Badger's Avatar

Sa inteleg ca nu va intereseaza sau ca nu inseamna nimic??oakie...

Old 20-04-2002, 13:31   #3 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Ce s-a intamplat? Ceilalti bursuci nu mai vor sa se joace cu tine?

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2002, 20:54   #4 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

"Prieten este acela in fata caruia poti gandi cu voce tare"
Da, ar fi multe intrebari in legatura cu acest subiect. Natura umana este foarte complicata. Din nefericire nu toti impartasim aceleasi principii.......

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2002, 21:36   #5 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

" Prieten este acela care NU-ti cheltuie banii cand are ocazia ! "

Mir is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2002, 23:04   #6 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Prietenia este ceva destul de greu de definit... shi, din pakate extrem de rar, asta daca ne referim la adevarata transpunere in viatza de zi cu zi... Totzi incercam sa ne apropiem de oameniidin jurul nostru... faza este ca micutza parte mediocra din fiecare obishnuieshte sa strice cam tot atunci cand nu trebuie.
Cum gasim prieteni? De unde shtim ce shtim? Nu vom shtii niciodata pt ca uneori ajungem sa ne surprindem pe noi inshine, prin anumite decizii pe care le luam...
Cred ca un prieten adevarat ar putea sa intzeleaga aceasta latura atat de schimbatoare a naturii umane, ar putea sa treca cu vederea anumite imperfectziuni, ar putea sa ne accepte asha cum suntem noi in realitate. Nu este obligat s-o faca, iar noi daca vrem sa ne consideram "buni prieteni" intzelegem shi aspecte de acest gen... Bani cu imprumut sau alte chestii similare... sa zicem ca la un anumit punct ne bazam pe corectitudinea omului...
Am invatzat de la cineva o kestie... Daca firma la care lucrezi te trimite pe tine la o negociere, cand intri in biroul clientului scapi pe jos o bancnota de... 100.000 de mii, te intorci, te uitzi mirat la ea shi spui:"Sigur este a dvs, eu mi-am lasat portmoneul la birou"
Reactzia va spune multe despre omul respectiv, nu? Shi este aplicabila...

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2002, 03:20   #7 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Viata iti da multe lectii legate de prieteni. Eu am primit una acum o luna-2 ; nopti nedormite, ganduri...nasol.
Oricum decat un prieten in spate mai bine un dusman in fata. Nu e a mea.
Revin.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2002, 04:06   #8 (permalink)
Registered User

Un prieten este o persoana care este acolo cand ai nevoi de cineva sa te asculte, sa te srijine, o persoana cu care sa poti imparti si bucurii si tristeti.
O persoana pe care sa o poti suna la orice ora si sa stii ca te va ajuta daca ai nevoie.
Pot sa spun ca o persoana fara prieteni este o persoana foarte saraca, dar si trista in acelasi timp.
Avem nevoie de prieteni pentru ca suntem oameni si traim alaturi de oameni, nu suntem pustnici care traiesc in fundul padurii.

phybe is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2002, 18:18   #9 (permalink)

Badger's Avatar

Pt. OCHI:Nu mai fi gelos ca nu esti bursuc..
Pt ceilalti:Spuneti ca prietenul adevarat este acela in fata caruia poti sa te deschizi , si sa-i spui orice , chiar unele dintre cele mai intime ganduri...Intrebarea mea este : Poti sa risti sa-i spui chiar tot si sa stii ca ceea ce ii spui va tine numai pentru el?Poate are si el un priente mai bun!Eu m-am ars la capitolul asta , si aflu lucruri noi pe zi ce trece...Deprimant

Old 21-04-2002, 18:57   #10 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Arrow

Quote:
Originally posted by Mir
" Prieten este acela care NU-ti cheltuie banii cand are ocazia ! "
Si care nu te da de gol in fata altora , care nu te vb pe la spate , care desi te invidiaza nu iti doreste raul , care stie sa tina un secret , care nu vrea sa-ti futa nevasta , care nu iti cere bani imprumut si uita sa ti mai dea ... cam greu de gasit nu ?

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2002, 23:16   #11 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Un prieten adevarat va invatza sa te respecte shi se va atasha de tine cu timpul. Alegerea ta de a-i spune anumite private stuff este bine sa nu vina prea devreme... Este bine sa ai rabdare inainte sa vb despre "orice"... asta ca sa vezi daka reusheshte sa te intzeleaga... nu?
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2002, 23:53   #12 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Hmmm, PRIETENIE ?

Greu de spus, dar....

Pe umarul cui sa plangi ?
Cine sa sara in picioare la 03.00 dimineata daca tu-i spui ca ai nevoie ?
Cine sa-ti dea 500.000 de lei fara sa-i ceri, atunci cand te arde buza si fara sa te intrebe daca si cand ii dai inapoi ?
Cine sa se lege de tine si sa-ti spuna "daca tu sari in prapastie, mor si eu ?"
Cine nu poate dormi noaptea, cand stie ca ejti bolnav ?
Cine te aseaza la masa si imparte cu tine un colt de paine, cand el n-a mancat de doua zile ?

...Si lista poate continua...

Desigur ma refer la prietenia dintre persoane de acelasi sex.

Si tineti minte ce va spun: Prieten este si acela care iti da o palma atunci cand ai facut ceea ce nu trebuia si nu-i este prieten acela care nu stie sa primeasca acea palma (adik sa se supere).

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2002, 00:10   #13 (permalink)
Registered User

"Prieten - o persoana care te cunoaste si inca te place."

Atreus is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2002, 01:54   #14 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

am avut tot felul de prieteni, si mai buni, si mai putzin buni. ce urasc cel mai mult la un `prieten` e sa ma vorbeasca aka barfeasca pe la spate, sunt dispus sa iert o gramada dar nu si asta.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 22-04-2002, 02:11   #15 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Phybe-spune-i asta unui prieten de-al meu care e cam "ursuz"

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2002, 18:42   #16 (permalink)

Badger's Avatar

Dar "pura prietenie"(without sexual intercourse ) dintre doua persoane de sex diferit?Poate sa existe asa ceva??Sincer eu nu cred ca este posibil asa ceva:sa fi prieten bun cu o persoana de sex opus.La un moment dat intervine un grad de intimate foarte mare intre cele 2 persoane , care devine atractie si care strica tot pana la urma , sau daca exista si iubire (aka dragoste) who knows?Daddy i want that tooooooooooooooyyyyyyyyyyyyy! ..

Old 22-04-2002, 19:23   #17 (permalink)
Registered User

SCViper's Avatar

"Cand intr-o camera se afla doua persoane de sex opus, trebuie sa-si bage si dracu' coada". Nu stiu unde am auzit asta, dar e destul de adevarata.

SCViper is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2002, 22:54   #18 (permalink)
Registered User

Praetorian's Avatar

Nu cred

Bursucel, eu personal nu cred, dar sigur va veni cineva, care-ti va spune ca exista. Din punctul meu de vedere, prietenie intre doua persoane de sex diferit, nu poate sa fie, asa cum soarele niciodata nu va straluci noaptea.

Praetorian is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2002, 23:21   #19 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Asa e, un barbat si o femeie nu prea au nimic in comun in afara de "intercourse". Asa ca prietenie nu are cum sa existe.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 01:03   #20 (permalink)
Registered User

Quote:
Cand intr-o camera se afla doua persoane de sex opus, trebuie sa-si bage si dracu' coada". Nu stiu unde am auzit asta, dar e destul de adevarata.
Acum o luna as fi fost total impotriva afirmatiei, acum nu mai sunt, s-a bagat dracu coada.

Atreus is offline    Reply With Quote
Advertisment
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules