Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

View Poll Results: Vreti sa aveti copii?
Vreau sa am copii, pt. ca asa este normal 71 24.48%
Vreau sa am copii, ca sa am ajutor la batranete 7 2.41%
Vreau sa am copii, ca sa-mi duca genele mai departe 78 26.90%
Vreau sa am copii, nu stiu din ce motiv 51 17.59%
Nu vreau sa am copii, viata e un chin, nu vreau sa-i condamn 40 13.79%
Nu vreau sa am copii, nu-mi plac copiii 23 7.93%
Nu vreau sa am copii, nu vreau sa ma sacrific 20 6.90%
Voters: 290. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-04-2002, 14:03   #1 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Question Vreti sa aveti copii? Nu? De ce?

Am si eu curiozitatea asta, va rog sa-mi spuneti si mie ce parere aveti ...
Probabil exista si alte argumente, mie doar astea mi-au trecut prin cap, mai ziceti-mi voi!
Eu personal ma situez pe pozitia "Nu vreau sa am copii, viata e un chin, nu vreau sa-i condamn", pozitie care aproape sigur va ramane doar cu votul meu...

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 14:18   #2 (permalink)
Keyboard enhancer

symbol shift's Avatar

Cool

Ai aici o gramada de motive pentru a nu te reproduce:
http://www.vhemt.org/

symbol shift is offline    Send Message via Google Talk to symbol shift Reply With Quote
Old 23-04-2002, 15:14   #3 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

Dupa cum spunea un amic... eu nu sunt in stare sa am grija de motanul meu sau sa ma inchei la sireturi si tu ma intrebi de copii... Ca sa nu mai zic ca ma gandesc cu groaza la momentul in care eu o sa lucrez linistit in biroul meu si o sa apara baietzelul meu isteric de 5 ani care sa zica :
"Tatii tatii hai, du-ma la leagane!"
Nu mai zic de schimbat scutece, dus la scoala, daca ai fata stai cu griji ca cu cine si pe unde se duce... No thanx... Ma am pe mine, si imi este prea destul.
I wish I was a ruler who'd make them understand

Strider is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 16:11   #4 (permalink)
Registered User

Copiii te forteaza sa fii responsabil. Este greu intradevar sa schimbi scutece, sa nu dormi noaptea, sa lasi calculatorul deoparte, sa fii intrerupt in cele mai placute monente , dar exista si satisfactii enorme, pe care, pana nu ai copii, nu le poti avea. Stiu ca pare de necrezut, dar este cat se poate de adevarat.
Iar viata pote fi un chin, dar poate fi si frumoasa, chiar extraordinar de frumoasa, daca stii sa o traiesti cu adevarat.
Apropo de leagane, fetita mea nu vrea in parc sau la plimbare, in schimb vrea desene animate si filme cu dinosauri pe calculator.

Biohazard is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 17:22   #5 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

orice argumente as aduce io ca nu vreau copii... tot degeaba, ca tot o sa am
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 17:33   #6 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Am votat la punctul 5. Sa ma scuipe in gura peste 20 de ani ca i-a fatat coana ma-sa in Romania ? No way....

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 20:02   #7 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

Da, peste vreo 7-10 ani vreau sa am copii, ca sa ma bucur de viata si in forma asta....

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 22:54   #8 (permalink)
Registered User

Raiden007's Avatar

mie mi-a murit animalutzu din black & white, nu mai zic de pesti si broaste asa ca pct 5 e pt mine

Raiden007 is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2002, 23:58   #9 (permalink)
Nick anterior: hcosmin

Helix's Avatar

Sa-mi duca genele mai departe. Daca eu tot nu fac nimica cu super-calitatile ce am primit de la natura macar sa le foloseasaca altcinva...

Helix is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 00:32   #10 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Thumbs down

Nu imi plac copiii, sunt imprevizibili. Mi-ar fi frica sa am copii pentru ca mi-e frica ca o sa-i bat cand ma enerveaza. Uite aici motiv
Oricum daca as avea copii nu le-as cumpara jucarii pt ca mi se pare o cheltuiala aiurea si nu le-as da bani de buzunar ca cine stie ce o sa cumpere cu ei : tigari, droguri, etc
Vedeti ce responsabil sunt?

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 00:41   #11 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Exclamation Vreau sa am copii

Clar ! Doi (macar). Am votat pentru ducerea genelor mai departe, dar nu gandesc asta 100%. La fel cum nu sunt de acord cu "pentru ca asa e normal". Si ce daca ? Pentru homosexuali e normal sa se arda in poponet , pentru mine nu e. Deci chestia cu normalul e relativa. Dar nu-mi imaginez satisfactie mai mare decat aceea de a-ti creste copilul/copiii si a-l/a-i vedea Oameni.
Atat.

Cei care nu vreti copii... o sa deveniti si voi maturi, chiar daca nu vreti asta si o sa va vina mintea la cap.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 00:49   #12 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Binenteles ca vreau sa AM copii. Eu IUBESC copiii.
Pt RELATII cei interesati sunt rugati sa sune la 091435882.
Michel.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 00:58   #13 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Vreau sa am copii din simplu motiv ca iubesc oamenii shi consider ca daca Dumnezeu m-a binecuvantat cu acest dar, de a fi apta sa creez viatza. Vreau sa am copii ca sa le arat ca, in ciuda greutatzilor, viatza este frumoasa shi plina de satisfactzii de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Vreau sa am copii care sa se bucure de aceleashi momente de care m-am bucurat shi eu. Vreau sa am copii pentru ca ei sa evolueze shi sa fie cu mult deasupra mea, poate in felul asta ei vor reushi sa schimbe (copiii mei, alaturi de altzii) ceva din rautatea oamenilor... sa-i faca mai buni
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 01:00   #14 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Visez frumos, nu? De fapt sper din tot sufletul ca se va intampla asha... vreau sa sper...
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 01:03   #15 (permalink)
Registered User

eu ma un baiatzel de 1an shi 4 luni, shi sotzia mea e insarcinata (sper fata de data asta)

UNDO is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 01:19   #16 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

am votat asta : ``Nu vreau sa am copii, viata e un chin, nu vreau sa-i condamn `` dar nici nu-mi plac.

undo good for u, sa-tzi traiasca si sa fie forumisti ca noi
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 24-04-2002, 03:56   #17 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Lasati copiii sa vina la mine...

P3d0f|l

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 11:17   #18 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Nu-mi plac genele mele, sunt duc la specimene slabe, asa ca pentru binele supravietuirii speciei, nu vreau (inca, poate ma razgandesc). oricum, pana pe la 6 ani copii sunt un adevarat pain in the ass. Plus ca in romania, in ziua de azi nu merita, nu vreau sa faca ca mine , sa isi condamne parintii ca s-au nascut.

ps: am avut 2 papagali, unu a zburat, unu l-am zdrobit in usa, o pisica pe care am dat-o dupa o zi ca era deprimata, la tara am avut un cal pe care l-a calcat camionu, gainile pe care le am la tara le gasesc de fiecare data ciorba, o rata mi-a mancat-o o pisica, paduchii mi s-au innecat in cada....

42 is online now    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 11:19   #19 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Plus ca daca intr-o zi nu mai vin acasa de la scoala si aflu ca au fost omorati de un nebun sau ceva ?

42 is online now    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 11:29   #20 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

am pus un post si ieri... da' nu stiu ce s-a intamplat cu el, ori a fost sters ori am dat un preview la ceva si s-a deschis in fereastra cu postul. Eh... no biggy, il mai scriu odata.

So... am ales prima optiune pentru ca alta nu era.
Da vreau sa am copii... pentru ca probabil a avea copii cu persoana pe care o iubesc cel mai mult (v. sotia mea... pe care n-am gasit-o inca, dar mai am timp... sper) ar fi lucrul care m-ar face mai mult decat fericit. Ah... vreau sa am doi, o fetita si un baietel ^^
Dar nu o sa ii fac pana nu stiu ca le pot oferi absolut tot ce vor... chiar si soarele si luna (in miniatura... da' merge)

Btw... o fi Romania de caca, dar daca voi va blestemati parintii ca v-ati nascut aici - e vina lor. Si nu e vina lor ca v-au nascut aici, e vina lor ca n-au stiut cum sa va faca sa vedeti partile bune. Analog si voi cu copii vostri. I think

Kinder Surprise™

pat is offline    Reply With Quote
Advertisment
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules