![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Vreti sa aveti copii? | |||
| Vreau sa am copii, pt. ca asa este normal | | 71 | 24.48% |
| Vreau sa am copii, ca sa am ajutor la batranete | | 7 | 2.41% |
| Vreau sa am copii, ca sa-mi duca genele mai departe | | 78 | 26.90% |
| Vreau sa am copii, nu stiu din ce motiv | | 51 | 17.59% |
| Nu vreau sa am copii, viata e un chin, nu vreau sa-i condamn | | 40 | 13.79% |
| Nu vreau sa am copii, nu-mi plac copiii | | 23 | 7.93% |
| Nu vreau sa am copii, nu vreau sa ma sacrific | | 20 | 6.90% |
| Voters: 290. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am si eu curiozitatea asta, va rog sa-mi spuneti si mie ce parere aveti ... Probabil exista si alte argumente, mie doar astea mi-au trecut prin cap, mai ziceti-mi voi! Eu personal ma situez pe pozitia "Nu vreau sa am copii, viata e un chin, nu vreau sa-i condamn", pozitie care aproape sigur va ramane doar cu votul meu...
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai aici o gramada de motive pentru a nu te reproduce: http://www.vhemt.org/ ________________________ Life is sexually tranmitted | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Dupa cum spunea un amic... eu nu sunt in stare sa am grija de motanul meu sau sa ma inchei la sireturi si tu ma intrebi de copii... Ca sa nu mai zic ca ma gandesc cu groaza la momentul in care eu o sa lucrez linistit in biroul meu si o sa apara baietzelul meu isteric de 5 ani care sa zica : "Tatii tatii hai, du-ma la leagane!" Nu mai zic de schimbat scutece, dus la scoala, daca ai fata stai cu griji ca cu cine si pe unde se duce... No thanx... Ma am pe mine, si imi este prea destul.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Mangalia |
Copiii te forteaza sa fii responsabil. Este greu intradevar sa schimbi scutece, sa nu dormi noaptea, sa lasi calculatorul deoparte, sa fii intrerupt in cele mai placute monente , dar exista si satisfactii enorme, pe care, pana nu ai copii, nu le poti avea. Stiu ca pare de necrezut, dar este cat se poate de adevarat.Iar viata pote fi un chin, dar poate fi si frumoasa, chiar extraordinar de frumoasa, daca stii sa o traiesti cu adevarat. Apropo de leagane, fetita mea nu vrea in parc sau la plimbare, in schimb vrea desene animate si filme cu dinosauri pe calculator.
__________________ Dificilul l-am rezolvat ieri De imposibil ne ocupam in momentul de fata | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
orice argumente as aduce io ca nu vreau copii... tot degeaba, ca tot o sa am
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am votat la punctul 5. Sa ma scuipe in gura peste 20 de ani ca i-a fatat coana ma-sa in Romania ? No way....
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu imi plac copiii, sunt imprevizibili. Mi-ar fi frica sa am copii pentru ca mi-e frica ca o sa-i bat cand ma enerveaza. Uite aici motiv ![]() Oricum daca as avea copii nu le-as cumpara jucarii pt ca mi se pare o cheltuiala aiurea si nu le-as da bani de buzunar ca cine stie ce o sa cumpere cu ei : tigari, droguri, etc Vedeti ce responsabil sunt? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Clar ! Doi (macar). Am votat pentru ducerea genelor mai departe, dar nu gandesc asta 100%. La fel cum nu sunt de acord cu "pentru ca asa e normal". Si ce daca ? Pentru homosexuali e normal sa se arda in poponet , pentru mine nu e. Deci chestia cu normalul e relativa. Dar nu-mi imaginez satisfactie mai mare decat aceea de a-ti creste copilul/copiii si a-l/a-i vedea Oameni.Atat. Cei care nu vreti copii... o sa deveniti si voi maturi, chiar daca nu vreti asta si o sa va vina mintea la cap.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Vreau sa am copii din simplu motiv ca iubesc oamenii shi consider ca daca Dumnezeu m-a binecuvantat cu acest dar, de a fi apta sa creez viatza. Vreau sa am copii ca sa le arat ca, in ciuda greutatzilor, viatza este frumoasa shi plina de satisfactzii de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Vreau sa am copii care sa se bucure de aceleashi momente de care m-am bucurat shi eu. Vreau sa am copii pentru ca ei sa evolueze shi sa fie cu mult deasupra mea, poate in felul asta ei vor reushi sa schimbe (copiii mei, alaturi de altzii) ceva din rautatea oamenilor... sa-i faca mai buni
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am votat asta : ``Nu vreau sa am copii, viata e un chin, nu vreau sa-i condamn `` dar nici nu-mi plac. undo good for u, sa-tzi traiasca si sa fie forumisti ca noi
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu-mi plac genele mele, sunt duc la specimene slabe, asa ca pentru binele supravietuirii speciei, nu vreau (inca, poate ma razgandesc). oricum, pana pe la 6 ani copii sunt un adevarat pain in the ass. Plus ca in romania, in ziua de azi nu merita, nu vreau sa faca ca mine , sa isi condamne parintii ca s-au nascut. ps: am avut 2 papagali, unu a zburat, unu l-am zdrobit in usa, o pisica pe care am dat-o dupa o zi ca era deprimata, la tara am avut un cal pe care l-a calcat camionu, gainile pe care le am la tara le gasesc de fiecare data ciorba, o rata mi-a mancat-o o pisica, paduchii mi s-au innecat in cada....
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
am pus un post si ieri... da' nu stiu ce s-a intamplat cu el, ori a fost sters ori am dat un preview la ceva si s-a deschis in fereastra cu postul. Eh... no biggy, il mai scriu odata. So... am ales prima optiune pentru ca alta nu era. Da vreau sa am copii... pentru ca probabil a avea copii cu persoana pe care o iubesc cel mai mult (v. sotia mea... pe care n-am gasit-o inca, dar mai am timp... sper) ar fi lucrul care m-ar face mai mult decat fericit. Ah... vreau sa am doi, o fetita si un baietel ^^ Dar nu o sa ii fac pana nu stiu ca le pot oferi absolut tot ce vor... chiar si soarele si luna (in miniatura... da' merge)Btw... o fi Romania de caca, dar daca voi va blestemati parintii ca v-ati nascut aici - e vina lor. Si nu e vina lor ca v-au nascut aici, e vina lor ca n-au stiut cum sa va faca sa vedeti partile bune. Analog si voi cu copii vostri. I think ![]() Kinder Surprise™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|