![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-am contrazis cu cineva, nu cu foarte mult timp in urma... care-mi spunea ca aspectul conteaza foarte mult intr-o casnicie... shi m-am tot gandit eu, ca dupa ani buni, cand cinoshti persoana de langa tine shi ajungi la concluzia ca o/il iubeshti cu toata fiintza ta, chestia cu aspectul conteaza chiar foarte putzin (pt mine). Asta poate pentru ca unii oameni cand iubesc, iubesc caracterul/sufletul/mintea etc din persoana de alaturi, nu? Voi ce spunetzi? Sau ar cam trebui sa incep sa ma indoiesc shi eu de anumite principii dupa care am trait pana acum?
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hmmm cine este superficial se uita dupa aspect ce folos daca esti cu cineva numai pt aspect si nu ai nici o tangentza cu persoana respectiva la batrinetze ce faci daca este o ,,muta" stai so joci sah cu tzintzarii? Adevarul este ca de la o anumita virsta arata ca un cal mort atunci ce te faci cu aspectul?
__________________ ..God Bless America".....da cu mine cum ramine? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Categoric, partea spirituala conteaza cel mai mult. Dar din pacate avem si o latura fizica de care suntem dependentzi intr-o anumita masura si cu care trebuie sa ne impacam. Dar este foarte adevarat ca o persoana bogada dpdvd spiritual ar putea sa para cel putzin placuta fizic numai prin atitudinea pe care o are, prin aer gesturi, etc.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Mangalia |
Spiritul bate materialul (sau partea fizica). De acord ca la inceput esti atras de cum arata cineva - de cele mai multe ori - dar tot la fel de adevarat este si faptul ca dupa ce o papusa deschide gura nu stii pe unde sa fugi mai repede. Cine sta bine la partea spirituala, chiar daca fizicul e mai slabut, va fi in masura sa compenseze aceasta carenta.
__________________ Dificilul l-am rezolvat ieri De imposibil ne ocupam in momentul de fata | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: The Mines of Moria |
Normal ca daca: Quote:
De ex: Tu cand faci cunostinta cu o persoana de sex opus, cum iti dai seama ca are un suflet bun si exista compatibilitate intre voi doi, daca el/ea arata de parca tocmai a fost calcata de tren, si tzi-e frica sa vorbesti cu persoana in cauza ca nu cumva sa te inghita cand deschide gura? (probabil am cam hiperbolizat ideea, but you get my point). Eu unul nu pot.
__________________ Baruk Khazad! Khazad aimenu!!! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: The Mines of Moria |
Daca te referi ca la batrinetete, frumusetea piere bla bla bla, e adevarat ce zici, da pana atunci...!? Eu nu caut extreme. Merg dupa principiul :"Nici foarte frumoasa, nici foarte deshteapta, da nici invers!"
__________________ Baruk Khazad! Khazad aimenu!!! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
io daca nu ma sperii dimineatza cand ma intorc cu fatza spre ea, si o vad nemachiata, cu ochii umflati si eventual mahmura, atunci e ok. ![]() mai important, insa, e sa nu ma plictisesc alaturi de ea.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
inainte sa ajungi sa vrei o relatie de lunga durata... prima data cand vezi o persoana, observi ce caracter are? Poti sa vezi ce si cum gandeste? NU (sau da, in momentul in care oamenii vin cu lista de bug-uri rezolvate de la ultima versiune ). Aspectul fizic... e prima impresie. Dar deja o casnicie inseamna mult mai mult decat prima impresie (cel putin pentru mine). Acolo nu se mai pune problema de aspect fizic... ci doar de dragoste si/sau respect. Pana la urma tot un compromis este... si chestia aia cu "love is blind" e cat se poate de adevarata. Dar nu vad eu pe nimeni indragostindu-se de muma padurii si/sau tatal zmeilor ![]() TM™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mai degraba conteaza la prima vedere sau in faza incipienta, nu neaparat aspectul fizic vazut parametric ( dimensiuni, chip dragutz, etc) cat impresia lasata, atitudinea, stilul, aparitia. Imi e greu sa definesc foarte bine ce vreau sa spun acum, sper sa ma fac totusi inteleasa. Nu ma refer inca la caracter, spirit, etc. Mai degraba la charisma. Ma refer la cum se uita cineva, cum e imbracat, cum zimbeste ( sau nu ), etc, ce aer degaja... Am fost odata la o conferinta, era acolo o tipa de vreo 40 de ani, inalta, blonda, cu destul de multe kg, cu fata unei femei de 40 de ani, nu de 20. Nu exagerez, dar avea ceva care efectiv polariza atentia tuturor. Si la inceput nu prin ceea ce spunea. saa ca let's be all happy :-)
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
daca o iubesti mereu va fi frumoasa ! si dupa ce da masina peste ea ? sau la tz zile dupa ce moare. bineintzeles ca va fi frumoasa doar pentru tine ....
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Temerile... sunt consecintza unor prezumtzii de ingrashare... pt ca cineva anume spune ca nu potate iubi o persoana grasa...(transpus pe scurt)
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Harald, serios? Revenind la subiect, ma gadeam ce bine o sa fie peste cativa ani (probabil ceva ma multi) cand se vor generaliza operatiile estetice (sau chiar mai mult decat atat) si vom putea arata exact cum ne dorim. Atunci nu va mai conta din fericire decat partea spirituala. Pe de alta parte nu e bine nici asa ca vom arata toti la fel. Mi-a trecut mie prin gand asta si mi-am zis sa impartasesc cu voi. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
"Beauty is in the eye of the beholder." Probabil multi au auzit chestia asta, dar au privit-o ca pe un citat, nu au analizat-o mai in profunzime. Frumusetea e in ochiul (mintea) celui care priveste. As spune, mai degraba, ca in mintea persoanei. Luati un exemplu banal: va uitati impreuna cu un prieten la un tablou. Desi considerati ca aveti cam aceleasi gusturi, lui nu ii place. Asta inseamna pur si simplu ca sunteti superior? Neah, doar ca aveti alta perceptie asupra frumosului, subtilului sau alte asemenea. Nu cred ca poate defini cineva frumusetea. Cineva poate considera o persoana/un lucru ca fiind frumos, in timp ce altul... In timp si in spatiu, de la o cultura la alta, standardele de frumusete nu au fost aceleasi. Cit despre casnicie, e vorba de tot, de intreg, nu numai de spirit sau de fizic. Iubesti o persoana pentru ca iti place totul la ea, nu pentru ca e neaparat deosebit de frumoasa sau cumplit de desteapta. Si, oricum, inainte de casatorie, trebuie sa cintaresti bine optiunile. Pentru ca altfel s-ar putea sa te trezesti linga un mirlan/o scorpie si atunci da-i chinuri.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Mangalia |
Apropo de operatiile estetice de care amintea OCHI. Se prea poate ca atunci cand vom putea fi toti "inalti, blonzi si cu ochi albastri" sa apara un contracurent care sa promoveze uratul (cicatrici, etc.). Iar frumosul fara urat ar deveni banal. Si tot despre operatiile estetice - ramane acelasi lup, dar cu alta blana. Pentru cine-l cunoaste, tot lup va ramane.
__________________ Dificilul l-am rezolvat ieri De imposibil ne ocupam in momentul de fata | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
iepurash de martie... m-ai uns pe suflet!!! adorabil pana-n rai... pakat ca cine trebuie s-o citeasca n-o va face ... sau ishi va mentzine parerea proprie... biohazard... "inaltzi, blonzi, cu ochi albashtrii" erau arienii!!! ochishor... op estetice... acum ca nu am bani sa-mi permit sa merg in... alta parte sa practic asha ceva... spun ca nu sunt de acord cu ele, dar daca ash avea bani... nu cred ca mi-ash schimba parerea...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|