Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

View Poll Results: esti nebun ? (fii sincer)
da, sunt nebun 72 64.86%
nu, cum sa fiu eu nebun ? 39 35.14%
Voters: 111. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2002, 21:49   #1 (permalink)
Registered User

Overflow's Avatar

a fi nebun

unii dintre voi sunteti nebuni. adica sunteti irationali in anumite (multe) situatii, daca privim asta din exterior. deobicei cand muncesti mult, iesi de-acolo parca ai fi spalat la creier. repetati asta de vreo 157 de ori sau chiar de 1520 de ori si sa nu-mi spuneti mie ca nu o sa duca la nebunie permanenta.
bineinteles ca in unele cazuri de nebunie (cele mai multe) nebunii nu isi dau seama ca sunt nebuni. adica si eu as putea fi nebun si sa nu imi dau seama.
nebunii ... , oameni care traiesc in suferinta facandu-si singuri rau fie prin ceea ce gandesc, fie facand ceea ce le dicteaza creierul sa faca. sau si mai rau, facand rau celor din jur, ei fiind convinsi ca fac un lucru bun.
acest lucru este groaznic. ati vazut " A Beautiful Mind " ? doar de exemplu. problema e in creierul bolnavului, bolnavul nu isi poate folosi creierul pentru a-si corecta problema. daca ma ranesc si imi tai o artera principala, imi folosesc creierul, pansez rana si imi restaurez sanatatea. dar daca patesc ceva la creier, ce ma mai fac ? daca e sa luam in considerare ajutorul celor din jur, va pun o intrebare : sunt si ei nebuni, la fel ca mine ?

Overflow is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 22:37   #2 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Da, sunt nebuna, in masura in care nu mi se par "normale" unele lucruri pe care majoritatea le considera astfel...
Oricum, dupa parerea mea granita intre nebunie si normalitate este foarte fina, si cred ca exista foarte putini intr-adevar sanatosi la creier.
Oricum, "sanatosii" sunt neinteresanti.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 22:58   #3 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Da, sunt nebun. Pt ca ceea ce e normal pt. mine e anormal pentru altii. Si ceea e normal pt ei, e anormal pt mine.
Dar e cam greu sa intri in amanunte, desi daca gasesc dispozitia necesara iti explic ce si cum.

Han Solo, U got damn right: Oricum, "sanatosii" sunt neinteresanti

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:04   #4 (permalink)
Registered User

Overflow's Avatar

adica voi traiti in suferinta si va faceti rau singuri sau altora prin disfunctiile voastre mentale ?

Overflow is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:05   #5 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Sunt nebun ? Nu cred...
Sunt sanatos ? Nici intr-un caz...

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:44   #6 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Max Frame, io traiesc fericit ca pestisorul in apa, altii isi iau zilele din cauza mea. A real pain in the ass, that's all...

Old 07-05-2002, 23:44   #7 (permalink)
bdl
Boobies addicted

bdl's Avatar

Si la urma urmei,ce-ar fi lumea fara nebunii ei?Unde-ar mai fi farmecul?Si cum ai sti daca esti sanatos la cap daca nu ai termen de comparatie.

bdl is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:47   #8 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

La mine e invers decat la REDMAN, eu imi fac mie rau (sunt constienta!), insa pe ceilalti incerc cat de cat sa-i menajez...
Nu si pe voi, aici, pe forum!!!

Old 07-05-2002, 23:50   #9 (permalink)
Nick anterior: hcosmin

Helix's Avatar

Eu nu sunt nebun.
Toti ceilalti sunt.

Helix is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2002, 23:52   #10 (permalink)
bdl
Boobies addicted

bdl's Avatar

Cosmin nebunu
trage cu tunu
noaptea pe la unu...

Old 07-05-2002, 23:56   #11 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

Ma consider destul de normal, asa cum global se percepe normalitatea. Cu toate astea, prin actiunile mele, nu de putine ori, am facut rau altora chiar fara intentie. De cele mai multe ori, celor apropiati. Si de si mai multe ori, dandu-mi seama de faptul ca gresesc si neputand sa ma abtin doe.

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2002, 00:05   #12 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

importanta are doar cum te consideri tu si maxim persoanele la care tii. Ce cred ceilalti despre tine trebuie sa te intereseze cat ma intereseaza pe mine ... fizica (q)cuantica sa zicem.

max nu tu erai cel revoltat impotriva filozofiei ?

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2002, 00:59   #13 (permalink)

Helix's Avatar

Quote:
Originally posted by bdl
Cosmin nebunu
trage cu tunu
noaptea pe la unu...
Nu ca n-am facut armata

Pe de alta parte eu singur m-am votat sanatos pana acum asa ca poate nu sunt asa departe de-adevar...
(sau sunt inca in faza de denial)

Old 08-05-2002, 01:04   #14 (permalink)
bdl
Boobies addicted

bdl's Avatar

Pt Cosmin.
Am glumit,e o poezioara din copilarie.Da care e legatura cu armata pina la urma?

Old 08-05-2002, 01:07   #15 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Si totusi sa nu uitam ca nebunia si geniul merg mana in mana deseori. Mdea, asta nu e o scuza. Cred....

[01:07] <_REDMAN_> winamp(2.79) playing(SEAL- CRAZY) stats(34% of 4m 49s [||||||||||])

Old 08-05-2002, 01:14   #16 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Quote:
Originally posted by REDMAN
Si totusi sa nu uitam ca nebunia si geniul merg mana in mana deseori. Mdea, asta nu e o scuza. Cred....
Nu deseori, intotdeauna, as zice eu.
In sensul ca orice geniu este nebun, nu orice nebun este un geniu.

Old 08-05-2002, 01:28   #17 (permalink)

Helix's Avatar

bdl: M-am gandit c-ai glumit d'aia am glumit si eu.

Cel care gusta unul sec

Old 08-05-2002, 01:32   #18 (permalink)
bdl
Boobies addicted

bdl's Avatar

Pt cosmin
Sec-sec,da s-a nimerit al dreaq de bine.Io am facut armata numa fro 15 ani de zile.Pe urma m-au lasat la vatra ca cica-s prea nebun pt ei.

Old 08-05-2002, 02:27   #19 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Imi place sa cred ca nu sunt nebun. Sunt foarte surpins de rezultatul chestionarului pana acum. Nu inteleg de ce confundati nebunia cu "iesirea din normalitate".

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2002, 11:13   #20 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Pai stii OCHI, mie mi s-a spus de atatea ori ca sunt nebuna, incat am inceput sa cred!
Serios vorbind... De ce le confundam? Pai nu asta inseamna? Evident, nebunia are diferite grade. Ar trebui inventata o scara a nebuniei si o metoda prin care fiecare sa vada cat e de nebun...
Eu am fost odata la psihiatru , dusa cu forta de catre bunica mea, disperata ca vreau sa renunt la facultate (acum vreo 10 ani)... Si cand l-am intrebat pe respectivul sa-mi spuna el daca stie care e sensul vietii, stii ce mi-a spus? Ca, daca asa pun eu problema... I-am spus ca n-are decat sa-mi prescrie ce vrea, oricum eu n-o sa iau nici un fel de calmant, nici un fel de substanta care sa-mi altereze vreun pic modul meu de a judeca.
Concluzia lui a fost ca nu sunt nebuna, dar... gandesc prea mult pentru varsta mea!!! Un prost.
Deci?
Eu tot cred ca sunt nebuna.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules