![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: esti nebun ? (fii sincer) | |||
| da, sunt nebun | | 72 | 64.86% |
| nu, cum sa fiu eu nebun ? | | 39 | 35.14% |
| Voters: 111. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| a fi nebun
unii dintre voi sunteti nebuni. adica sunteti irationali in anumite (multe) situatii, daca privim asta din exterior. deobicei cand muncesti mult, iesi de-acolo parca ai fi spalat la creier. repetati asta de vreo 157 de ori sau chiar de 1520 de ori si sa nu-mi spuneti mie ca nu o sa duca la nebunie permanenta. bineinteles ca in unele cazuri de nebunie (cele mai multe) nebunii nu isi dau seama ca sunt nebuni. adica si eu as putea fi nebun si sa nu imi dau seama. nebunii ... , oameni care traiesc in suferinta facandu-si singuri rau fie prin ceea ce gandesc, fie facand ceea ce le dicteaza creierul sa faca. sau si mai rau, facand rau celor din jur, ei fiind convinsi ca fac un lucru bun. acest lucru este groaznic. ati vazut " A Beautiful Mind " ? doar de exemplu. problema e in creierul bolnavului, bolnavul nu isi poate folosi creierul pentru a-si corecta problema. daca ma ranesc si imi tai o artera principala, imi folosesc creierul, pansez rana si imi restaurez sanatatea. dar daca patesc ceva la creier, ce ma mai fac ? daca e sa luam in considerare ajutorul celor din jur, va pun o intrebare : sunt si ei nebuni, la fel ca mine ? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, sunt nebuna, in masura in care nu mi se par "normale" unele lucruri pe care majoritatea le considera astfel... Oricum, dupa parerea mea granita intre nebunie si normalitate este foarte fina, si cred ca exista foarte putini intr-adevar sanatosi la creier. Oricum, "sanatosii" sunt neinteresanti.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da, sunt nebun. Pt ca ceea ce e normal pt. mine e anormal pentru altii. Si ceea e normal pt ei, e anormal pt mine. Dar e cam greu sa intri in amanunte, desi daca gasesc dispozitia necesara iti explic ce si cum. Han Solo, U got damn right: Oricum, "sanatosii" sunt neinteresanti
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Max Frame, io traiesc fericit ca pestisorul in apa, altii isi iau zilele din cauza mea. A real pain in the ass, that's all...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ma consider destul de normal, asa cum global se percepe normalitatea. Cu toate astea, prin actiunile mele, nu de putine ori, am facut rau altora chiar fara intentie. De cele mai multe ori, celor apropiati. Si de si mai multe ori, dandu-mi seama de faptul ca gresesc si neputand sa ma abtin doe.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
importanta are doar cum te consideri tu si maxim persoanele la care tii. Ce cred ceilalti despre tine trebuie sa te intereseze cat ma intereseaza pe mine ... fizica (q)cuantica sa zicem. max nu tu erai cel revoltat impotriva filozofiei ?
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Si totusi sa nu uitam ca nebunia si geniul merg mana in mana deseori. Mdea, asta nu e o scuza. Cred.... [01:07] <_REDMAN_> winamp(2.79) playing(SEAL- CRAZY) stats(34% of 4m 49s [||||||||||])
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
In sensul ca orice geniu este nebun, nu orice nebun este un geniu.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Pai stii OCHI, mie mi s-a spus de atatea ori ca sunt nebuna, incat am inceput sa cred! Serios vorbind... De ce le confundam? Pai nu asta inseamna? Evident, nebunia are diferite grade. Ar trebui inventata o scara a nebuniei si o metoda prin care fiecare sa vada cat e de nebun... Eu am fost odata la psihiatru , dusa cu forta de catre bunica mea, disperata ca vreau sa renunt la facultate (acum vreo 10 ani)... Si cand l-am intrebat pe respectivul sa-mi spuna el daca stie care e sensul vietii, stii ce mi-a spus? Ca, daca asa pun eu problema... I-am spus ca n-are decat sa-mi prescrie ce vrea, oricum eu n-o sa iau nici un fel de calmant, nici un fel de substanta care sa-mi altereze vreun pic modul meu de a judeca.Concluzia lui a fost ca nu sunt nebuna, dar... gandesc prea mult pentru varsta mea!!! Un prost.Deci? Eu tot cred ca sunt nebuna.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|