![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Nick anterior: dicital Join Date: Nov 2006 |
Cum poti folosi carti de fizica sau de matematica pentru copy paste ? Daca cineva e capabil sa identifice la ce anume sa dea copy paste , unde sa dea , in ce ordine si ce modificari mici trebuie sa mai faca, inseamna ca stie deja sa faca problema, nu ? Nu mai e copy paste si nici sa-si mai bata capul cu cartea nu mai are sens , zic eu.Tu copiezi la teza de matematica din carte ?
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Cu mine vorbesti? Pentru mine s-au cam dus vremurile bune, cand teza la materia x sau y erau printre singurele griji de pe lumea asta. ![]() Quote:
| |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Nick anterior: dicital Join Date: Nov 2006 |
Nu stiu exact numele , asa ca nu zic, poate faci 'sto de mine si e vreo carte de colorat pentru mentally challenged. Poate o aveam si pe aia, multe le aveam trase la xerox.La chimie mai erau cateva , dar nu avea sens , nu stiam sa le fac nici p-alea din carte. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Oho unde eram eu acum daca intelegeam fizica la vremea potrivita...Invatati copii fizica daca vreti sa aveti meserii banoase in viata. Ce bine ca am scapat de liceu si porcariile alea de probleme de fizica
__________________ | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
In liceu am facut aproape toate problemele din Hristev si Cone (2 volume). Cind spun aproape toate ma refer ca din vreo 3 carti cu sute de probleme fiecare cred ca nu am reusit sa rezolv vreo 20. Si nu ma laud. Dar pe vremea aceea ('90-'94) elevii aveau alte preocupari decit cei de azi.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |