![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Umorul la romani.
Mda, s-ar putea sa ofensez pe unii, dar doar am vrut sa-mi exprim sincer parerea. Ma enerveaza oricine nu are simtul umorului sau are un simt alumorului care se bazeaza doar pe chestii obscene . De ex aveam un coleg de clasa al carui banc preferat era urmatorul : Unu' se duce la restaurant si comanda melci. Ospatarul ii aduce melci, la care omul intreaba cum se mananca. Ospatarul ii raspunde ca se sug din cochilie. Omul se apuca sa suga, dar melcul nu iesea. Cand se uita omul, il vede pe melc cu poola sculata, si melcul zice : mai suge, mai suge !. M-a enervat foarte mult faza, iar tipul respectiv nu stia ce inseamna o comedie adevarata, doar chestii care se bazau pe scabros si prost facute, ca scarry movie si nu radea decat la bancuri proaste si de mahala. Nu stiu de ce am pus topicul asta, voiam sa mai aud pareri.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vacantza Mare rings U a bell ? La un popor incult, amator de manele, semintze si fotbal, tu vrei umor de caltate ? Umorul e semn al inteligentzei, my friend.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
asta e nivelu de cultura, ce draq mai vrei?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Stiti, un banc obscen e absolut identic cu un banc "fin". De unde a aparut atit de brusc puritanismul asta in voi? Un banc este o GLUMA, indiferent ce cuvinte foloseste. Cele mai multe nu sunt intentionat jignitoare, cele care sunt supara numai pe cei care nu au simtul umorului destul de dezvoltat pentru a deosebi o situatie comica de un atac la persoana. Plus ca respectivii se iau prea in serios. Viata mai are si momente de pauza, de relaxare, nu e o lupta continua.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bancurile trebuie sa fie si spuse de oamenii potriviti. Unele bancuri au toata valoarea in gesticulatie, atitudine. De asta exista unii care strica si un banc bun si altii care spun bancuri slabe de care rizi de te strici. E si asta o forma de arta.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() . Ce sporturi iti plac tie ? Cricket-ul si cursele de cai ?Semnat: Destinatia fotbal
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Fotbalul e un sport de 3 lei. Cel putin asta a ajuns. Hockey and rugby forever.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Re: Umorul la romani. Quote:
Am facut si eu o incercare de a ma uita la Vacanta Mare si de sadic ce am fost m-am uitat la tota emisiunea, intr-o ora am ras de trei sau poate patru ori si am ras mai mult de persoana cu care ma uitam decat de poantele alora. Nu am nimic impotriva bancurilor obscene, doar impotriva bancurilor proaste. Dar cunosc un tip care te face sa razi pana si la cel mai idiot banc, trebuie sa recunosc ca pana si asta se poate face cu arta.
__________________ ./make world -exclude all | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Fotbalul e un joc de gentlemen jucat de golani iar rugby-ul e un joc de golani jucat de gentlemen.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
offtopic fortat de imprejurari: Quote:
"Fotbalul a devenit un sport de 2 bani (nu de 3 lei il supraevaluezi ) IN ROMANIA. Nu generaliza.CAt despre citat mie mi se pare ca e tocmai invers.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Quote:
Umorul celor de la "Vacanta mare" lasa de dorit, cel putin din punctul meu egoist de vedere.
__________________ ./make world -exclude all | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
[ Cam offtopic] Redman, sa inteleg ca zecile de milioane de oameni, din toata Europa( unde s-a nascut ) si nu numai, care aproape ca venereaza fotbalul , jucandu-l sau doar multumindu-se sa-l priveasca, oameni de diferite nationalitati, fiecare apartinand de diferite civilizatii, toti acesti oameni, oare ce au gasit la fotbal? Particularizand pentru Romania, o tara in care viata a devenit extrem de grea pentru unii ( o mare parte) dupa '89, traind fara perspective, asteptand si sperand o imbunanatatire , e logic de ce au ales fotbalul. Si de unde pana unde ati dedus voi ca e un joc de gentlemeni? Daca englezii au inventat jocul asta, nu inseamna ca e destinat exclusiv unei clase sociale. Si cand te gandesti la englezi de obicei te gandesti mai intai la familia imperiala and related stuff , dar englezii nu inseamna doar asta . In toata aceasta problema, e mai mult vorba de gust si preferinte. E chestie de individ si nu de popor. Te atrage sportul asta sau nu. Si apropo, Redman, tu abordezi o atitudine care pe mine ma cam deranjeaza. Din toate postarile tale reiese o anume "superioritate". Ai vreun motiv? Punct. [Cam ontopic] Lunetistu: Te enerveaza oricine nu are simtul umorului sau are un simt al umorului care se bazeaza doar pe chestii obscene . Dar cine esti tu sa judeci ? Daca cineva nu are simtul umorului , nu mi se pare ca e de condamnat. Pur si simplu persoana respectiva e pragmatica. Sau nu se manifesta. Si apropo, in ce fel categorisesti pe cineva in problema asta? Ce etalon folosesti? In functie de tine? Si de cand spui despre cineva ca are sau nu simtul umorului dupa faptul ca stie sa nu sa spuna un banc?In fine, si aici e tot vorba de individ . Ca iti place sau nu bancul spus de cineva, aici intervine simtul tau "artistic" . Asta e .
__________________ .::Life is just another game. Play it cool. All the time::. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Umorul romanesc se limiteaza la glume (mai bune sau mai proaste) despre sex sau despre politica. Daca asta ne freaca cel mai tare, ce sa faci | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|