Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2002, 13:09   #1 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Umorul la romani.

Mda, s-ar putea sa ofensez pe unii, dar doar am vrut sa-mi exprim sincer parerea. Ma enerveaza oricine nu are simtul umorului sau are un simt alumorului care se bazeaza doar pe chestii obscene .
De ex aveam un coleg de clasa al carui banc preferat era urmatorul :

Unu' se duce la restaurant si comanda melci. Ospatarul ii aduce melci, la care omul intreaba cum se mananca. Ospatarul ii raspunde ca se sug din cochilie. Omul se apuca sa suga, dar melcul nu iesea. Cand se uita omul, il vede pe melc cu poola sculata, si melcul zice : mai suge, mai suge !.

M-a enervat foarte mult faza, iar tipul respectiv nu stia ce inseamna o comedie adevarata, doar chestii care se bazau pe scabros si prost facute, ca scarry movie si nu radea decat la bancuri proaste si de mahala.

Nu stiu de ce am pus topicul asta, voiam sa mai aud pareri.

42 is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2002, 15:05   #2 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Vacantza Mare rings U a bell ?
La un popor incult, amator de manele, semintze si fotbal, tu vrei umor de caltate ? Umorul e semn al inteligentzei, my friend.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2002, 15:11   #3 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Asta cam asa e. Mahoritatea celor pe care ii stiu io fara umor sau cu umor de calitate sunt manelisti.

Old 10-05-2002, 17:17   #4 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

asta e nivelu de cultura, ce draq mai vrei?
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2002, 17:25   #5 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

Noi nu o sa fim niciodata englezi. In Romania a prins, prinde si o sa prinda intotdeauna o gluma spusa cat mai tare si cat mai vulgar. Si nu cred ca se vor schimba lucrurile... din pacate..

Bagheera is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2002, 22:48   #6 (permalink)
Chaos Master

Entropy's Avatar

Cui nu ii plac bancurile obscene si/sau ulgare, or e snob, or nu are simtul umorului bien dezvoltat.
IMHO, cine are simtul umorului rande si la ancurile obscene, si la cele mai 'fine'.

Entropy is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2002, 22:56   #7 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Stiti, un banc obscen e absolut identic cu un banc "fin". De unde a aparut atit de brusc puritanismul asta in voi? Un banc este o GLUMA, indiferent ce cuvinte foloseste. Cele mai multe nu sunt intentionat jignitoare, cele care sunt supara numai pe cei care nu au simtul umorului destul de dezvoltat pentru a deosebi o situatie comica de un atac la persoana. Plus ca respectivii se iau prea in serios. Viata mai are si momente de pauza, de relaxare, nu e o lupta continua.

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2002, 23:59   #8 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Nu ziceam de bancuri obscene, pt ca sunt multe obscene absolut excelente. ci ma refeream la cel care n-au umor, singra lor proprietate fiin obscenitatea.

Old 11-05-2002, 00:16   #9 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Bancurile trebuie sa fie si spuse de oamenii potriviti. Unele bancuri au toata valoarea in gesticulatie, atitudine. De asta exista unii care strica si un banc bun si altii care spun bancuri slabe de care rizi de te strici. E si asta o forma de arta.

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2002, 00:42   #10 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by REDMAN
Vacantza Mare rings U a bell ?
La un popor incult, amator de manele, semintze si fotbal, tu vrei umor de caltate ? Umorul e semn al inteligentzei, my friend.
ok cu manelele, semintele DAR daca imi place fotbalul ma bagi in aceesi oala . Ce sporturi iti plac tie ? Cricket-ul si cursele de cai ?

Semnat: Destinatia fotbal

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2002, 01:30   #11 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Fotbalul e un sport de 3 lei. Cel putin asta a ajuns. Hockey and rugby forever.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2002, 01:46   #12 (permalink)
Registered User

Re: Umorul la romani.

Quote:
Originally posted by luNETistu'
De ex aveam un coleg de clasa al carui banc preferat era urmatorul :

Unu' se duce la restaurant si comanda melci. Ospatarul ii aduce melci, la care omul intreaba cum se mananca. Ospatarul ii raspunde ca se sug din cochilie. Omul se apuca sa suga, dar melcul nu iesea. Cand se uita omul, il vede pe melc cu poola sculata, si melcul zice : mai suge, mai suge !.
Am vazut ca tipul asta de bancuri se poarta acum si sincer eu nu pot sa detectez umorul in el. Si am auzit indivizi razand la bancurile de acest gen si zau ca nu pot sa ii inteleg.

Am facut si eu o incercare de a ma uita la Vacanta Mare si de sadic ce am fost m-am uitat la tota emisiunea, intr-o ora am ras de trei sau poate patru ori si am ras mai mult de persoana cu care ma uitam decat de poantele alora.

Nu am nimic impotriva bancurilor obscene, doar impotriva bancurilor proaste.

Dar cunosc un tip care te face sa razi pana si la cel mai idiot banc, trebuie sa recunosc ca pana si asta se poate face cu arta.

Atreus is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2002, 05:18   #13 (permalink)
Moderator

kork's Avatar

Quote:
Originally posted by REDMAN
Fotbalul e un sport de 3 lei. Cel putin asta a ajuns. Hockey and rugby forever.
Completare:

Fotbalul e un joc de gentlemen jucat de golani iar rugby-ul e un joc de golani jucat de gentlemen.

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2002, 12:23   #14 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

kork, cam ai dreptate.

Old 12-05-2002, 23:09   #15 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

offtopic fortat de imprejurari:
Quote:
Originally posted by kork

Completare:

Fotbalul e un joc de gentlemen jucat de golani iar rugby-ul e un joc de golani jucat de gentlemen.

Trebuia sa spui si cui apartine citatul pentru ca altfel altii zic " mama ce stie asta "

Fotbalul a devenit un sport de 2 bani (nu de 3 lei il supraevaluezi ) IN ROMANIA. Nu generaliza.

CAt despre citat mie mi se pare ca e tocmai invers.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2002, 13:42   #16 (permalink)
DXN
Banned

fara ofuscari: nu stiu decit ca vacanta mare sunt badarani, dar mie bancul lunetistului chiar mi-a placut. si nu sunt golanash.

DXN is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 03:03   #17 (permalink)
Chaos Master

Entropy's Avatar

Si santeti voi mai destepti decat aia de la vancanta mare?

Entropy is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 11:48   #18 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Entropy
Si santeti voi mai destepti decat aia de la vancanta mare?
Nu cred ca sa pus problema desteptaciunii celor din grupul "Vacanta mare", ci doar a publicului tinta.

Umorul celor de la "Vacanta mare" lasa de dorit, cel putin din punctul meu egoist de vedere.

Atreus is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 15:06   #19 (permalink)
Party StarT3r

CS Addicted's Avatar

[ Cam offtopic] Redman, sa inteleg ca zecile de milioane de oameni, din toata Europa( unde s-a nascut ) si nu numai, care aproape ca venereaza fotbalul , jucandu-l sau doar multumindu-se sa-l priveasca, oameni de diferite nationalitati, fiecare apartinand de diferite civilizatii, toti acesti oameni, oare ce au gasit la fotbal?
Particularizand pentru Romania, o tara in care viata a devenit extrem de grea pentru unii ( o mare parte) dupa '89, traind fara perspective, asteptand si sperand o imbunanatatire , e logic de ce au ales fotbalul. Si de unde pana unde ati dedus voi ca e un joc de gentlemeni? Daca englezii au inventat jocul asta, nu inseamna ca e destinat exclusiv unei clase sociale. Si cand te gandesti la englezi de obicei te gandesti mai intai la familia imperiala and related stuff , dar englezii nu inseamna doar asta .
In toata aceasta problema, e mai mult vorba de gust si preferinte.
E chestie de individ si nu de popor. Te atrage sportul asta sau nu.
Si apropo, Redman, tu abordezi o atitudine care pe mine ma cam deranjeaza. Din toate postarile tale reiese o anume "superioritate". Ai vreun motiv?
Punct.

[Cam ontopic] Lunetistu: Te enerveaza oricine nu are simtul umorului sau are un simt al umorului care se bazeaza doar pe chestii obscene . Dar cine esti tu sa judeci ?
Daca cineva nu are simtul umorului , nu mi se pare ca e de condamnat. Pur si simplu persoana respectiva e pragmatica. Sau nu se manifesta. Si apropo, in ce fel categorisesti pe cineva in problema asta? Ce etalon folosesti? In functie de tine? Si de cand spui despre cineva ca are sau nu simtul umorului dupa faptul ca stie sa nu sa spuna un banc?In fine, si aici e tot vorba de individ . Ca iti place sau nu bancul spus de cineva, aici intervine simtul tau "artistic" . Asta e .

CS Addicted is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 16:19   #20 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Umorul romanesc se limiteaza la glume (mai bune sau mai proaste) despre sex sau despre politica. Daca asta ne freaca cel mai tare, ce sa faci

Viracocha is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules