![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Inainte de a comenta despre titlul thread-ului, cititi aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3181 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3182 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3184 (permalink) | ||
|
Alea sunt infractiuni care "espira" repede
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3185 (permalink) | ||
|
COSTIN, daca vrei sa fi recrutat de TTU,trebuie sa fi ceva mai rafinat,flamarea pustanilor agramati nu e de ajuns .
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #3186 (permalink) | ||
|
Deh, imi fac si eu practica pe ei inainte sa ma apuc de za real deal.
|
| | #3187 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #3188 (permalink) | ||
| Quote:
Ps: Iti urez o viata de troll plina de "succesuri" ![]() LordPhilips Inaintea semnelor de punctuatie se lasa spatiu, asta ca ai amintit de agramatisme. Cumva inteligenta ta se masoara in functie de cati cosuri ai pe fata? Si ca tot a venit vorba de pustani cocalari, iote aici. Te recunosti? Ai 17 ani copile, chiar nu inveti nimic bun la scoala sau nu frecventezi asa ceva? | |||
|
| | #3189 (permalink) | ||
|
Oh, brother... te mai suporti? Nu mai lua atat de in serios tot ce citesti pe thread-urile astea
|
| | #3191 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3192 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #3193 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() Ar trebui schimbat numele acestui topic în "DEX Club" și dacă tot vă dați cunoscători ai limbii române folosiți și diacriticele, nu de alta dar fac parte din limba română. Cum îl corectați pe unul și altul pentru o litera iar voi vă considerați mai conștiincioși, dați dovada de conștiinciozitate până la capăt nu doar pe jumătate. Nu ca ar fi vorba de așa ceva aici, dacă e sa citesc doar câteva din posturile de mai sus... PS.Dacă mă gândesc mai bine ar fi mai corect "TTU DEX Club" - fiind primul lucru care-ți sare în ochi când intri aici (foc și gaz pe foc)... | |||
|
| | #3195 (permalink) | ||
|
Deja va comportati ca niste copii cu totii si sincer topicul acesta este inutil. Cu totii gresim, fie datorita oboselii, fie datorita faptului ca ne grabim cand scriem. Asta nu inseamna ca suntem agramati, inculti sau prosti. Topicul asta cat si altele de genul lui nu fac decat sa incurajeze adevarata prostime, acei trolli fara o viata sociala care nu fac decat sa alerge dupa posturi, flame, offtopic s.a.m.d. In opinia mea ar trebuii inchis, avand in vedere ca nu aduce nici un plus de informare forumului si nu este decat un prilej pt flame si mistouri. No shit! | |||
|
| | #3200 (permalink) | ||
|
Ala e perfect compus. Si nici asa nu-i corect, mai ortodox ar fi fost "Ziua lui a coincis..." nu el. Perfectul simplu ar fi "Ziua lui coincise cu a mea"... Nu?
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |