![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Merita sa va sacrificati viata pentru realizarea visului ? | |||
| Da ! As face orice , chiar si sacrificiul suprem | | 10 | 41.67% |
| Daca o sa am ocazia | | 5 | 20.83% |
| Daca maine o sa ninga poate o sa fac si eu ceva | | 5 | 20.83% |
| Imi este indiferent | | 4 | 16.67% |
| Voters: 24. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4 (permalink) | ||
|
Prespun ca la cei mai multi romani cel mai mare vis ar fii sa plece din tara si sa aiba un super job prin Occident. In cazul as lasa si familia si tot.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu as face aproape orice, asa incat am votat varianta 1, insa cred ca moarta nu prea mi-ar mai folosi... Oricum, ca principiu, da, eu sunt dispusa la sacrificii pentru a-mi indeplini visurile.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Merita sa va sacrificati viata pentru realizarea visului ?
ROFL... Da, daca imi poti da o solutie prin care daca mor imi indeplinesc visul si in acelas timp am timp sa il si traiesc. (OK. Visul meu este sa vad rasaritul altui soare, pe o planeta oriunde in univers... nu conteaza unde.) Dar daca stau bine sa ma gandesc as muri chiar si incercand sa il ating.
__________________ ./make world -exclude all | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
si daca n-am "nimic de dat"... mai am sanse? Un alt topic... facut in graba. Pollul spune daca am fi gata sa ne dam viata in schimbul *visului*. Din moment ce iti dai viata... cum te mai poti bucura de rezultatele schimbului? Aaaa... vroiai sa zici altceva; daca am renunta la TOT pentru "secunda" aia de fericire absoluta? Eu zic nu. Pentru ca stiu cum e... si trece prea repede. Prea repede, si intoarcerea la "normal" va parea mult prea grea. ps: tocmai mi-am dat seama ca eu nu mai am nici un vis... ps2: si mi-am mai dat seama ca am folosit prea multe ghilimele Down low™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
[off-topic] Quote:
[/off-topic] Si eu am ales tot prima optiune...
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Nu, nu e nici un dezacord. Stiu ca nick-ul meu induce in eroare, dar... S-a mai discutat faptul ca sunt fata (prima oara in threadul cu copiii). Probabil ti-a scapat on topic Eu nu judec niciodata deciziile pe care le-am luat (nici dupa o zi, nici dupa un an, nici dupa 20 de ani). Daca asa am judecat si am simtit intr-un anumit moment, inseamna ca era corect!
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Viata nu are pret ![]() Clar ca marea majoritate ar "calca peste cadavre" mai mult sau mai putin pentru realizarea visului suprem. DAR intervin o mare de daca, depinde etc... Ce ziceai? maine o sa ninga? ![]() Regula nr. 1 : Nu te uita inapoi
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Cum spunea si Vulpita, ne putem inunda cu daca poate si depinde. Dar pana a ajunge la intrebari de genul asta pe mine ma framanta altceva. Mai toate persoanele cu pretentii care se considera "ceva mai sus" isi propun probabil sa-si urmeze visul suprem, sa se lupte si sa se zbata pentru el, etc. Totusi cunosc persoane (myself included) care se trezesc ezitand in momentul in care trebuie sa ia o decizie majora. Din punctul meu de vedere principalul motiv este reprezentat de interferentele dintre ideologia societatii si cea a individului. In foarte multe cazuri, desi suntem decisi sa facem un pas ne tot lovim de reguli si "datini" care ne impiedica. Mai mult ca sigur, toate persoanele care au postat in acest thread au spus de multe ori "screw society". Sunt in totalitate de acord, (mai ales ca si eu sunt de aceeasi parere) dar de obicei persoanele din aceasta categorie sunt considerate scrantite, labile psihic, periculoase etc. etc. Din aceasta cauza, in ultima vreme am fost tentat sa caut persoane care sa-mi spuna: "Da, e bine, asa trebuie sa faci". Nu zic ca sunt incapabil sa iau o decizie, dar daca "visul suprem" este mult prea excentric chiar si pentru cei mai excentrici indivizi? Unde poti gasi o confirmare? Unde poti gasi ceva sau pe cineva care sa te aprobe, care sa te sprijine, sau sa aiba acelasi vis. Am tot cautat si n-am gasit decat in carti. Dupa parerea mea visul suprem nu este un quest pe care sa-l faci de unul singur... In momentul de fata imi vine un singur cuvant in cap... CLAN (evident nu de CS). Am gasit intr-o carte scrisa de un istoric francez, un citat foarte interesant care are o mare relevanta in contextul actual. (Am sa revin maine cu acest citat). Stiu, sunt incoerent, nici eu nu stiu exact ce vreau sa spun... Scuzati-mi va rog iesirea din decor... Quote:
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Scuze, a fost in gluma... N-am crezut ca o sa o iei chiar asa "ad literam". Cred ca fiecare dintre noi cautam prieteni care sa ne confirme ca nu suntem chiar atat de "sariti", e firesc asta. Totusi, eu deciziile pentru mine le iau de una singura, nu invinovatesc niciodata pe nimeni (si am oroare de chestii de genul "vezi, daca am facut cum ai zis tu?"). In rest... depinde de vis, de amploarea lui, de implicatiile sale...
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
Nassssshpa...
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru mine nu conteaza decat parerea catorva persoane. Le numar pe degete. In rest ..."Dupa mine potopul"
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
I rest my case. Ai dreptate... sunt usor influentabil si poate ma astept la prea mult de la cei care ma inconjoara. Iar chestia aia cu reciprocitatea, mi-am dat seama... ca m-am inselat. Tind sa ofer prea mult... cred. Dar sincer, nu vad faptul ca IMI PASA BY DEFAULT un defect. Ci mai mult o optiune. Asa sunt eu... Pacat ca sunt destule persoane care mi-au demonstrat ca nu merita. Raie sentimentala™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|