![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| http://www.nytimes.com/2002/06/02/ed...t&position=top Cititi si va minunati. BTW, requires registration si tine decat 7 zile gratis [ pentru a citit din arhiva costa ]. Ce parere aveti? Credeti ca o cretinatate de genul asta s-ar putea face vreodata in .ro? This is not a troll™
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: deep inside you |
E o "replica" la "seismul" de atunci. Ne vine si noua randul, stai la locul tau, tovarase, cum zicea Ceau. Parlamentul European a legiferat de curand monitorizarea Internetului si "supravegherea" presei. Big Brother is alive and kicking!!!
__________________ This is the CENTRAL SCRUTINIZER . . . it is my responsibility to enforce all the laws that haven't been passed yet. It is also my responsibility to alert each and every one of you to the potential consequences of various ordinary everyday activities you might be performing which could eventually lead to The Death Penalty (or affect your parent's credit rating). Our criminal institutions are full of little creeps like you who do wrong things . . . and many of them were driven to these crimes by a horrible force called MUSIC! .... The WHITE ZONE is for loading and unloading only . . . if you have to load or unload, go to the WHITE ZONE . . . you'll love it . . . it's a way of life . . . | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
username: cypherpunk password: cypherpunk Nu stiu daca merge, try.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
It doesn't... Quote:
Mai vedem maine... Cya...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” Last edited by Raven; 07-06-2002 at 02:40.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | TO ROFL OR NOT!
Naspa cenzura este tot cenzura indiferent cum ii spui sau in ce scop o folosesti. Destul de sinistru, tind sa cred ca toate formele de guvernamant duse la extrem seamana intre ele. ROFL- The Elderly Man and the Sea? PS: Textul in attach.
__________________ ./make world -exclude all | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ceva imi spune ca nu sunt de acord cu tine, desi inca nu am citit, pentru ca imi e lene sa completez. Parerea mea este ca cenzura este in multe cazuri justificata si chiar necesara, atunci cand serveste sigurantei nationale sau interesele statului in general.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Quote:
Defineste siguranta nationala. ![]() Cenzura este una, siguranta nationala este alta. Cand una si cu alta se intalnesc apar probleme, mai ales la multimea curpinsa de definirea "sigurantei nationale". "Sed quis custodiet ipsos custodes." - Juvenal BTW: Nu am spus nicaieri ca cenzura nu este uneori justificata, dar trebuie folosita cu prudenta si mare zgarcenie. Si textul care este acolo este in attach in postul meu anterior. Quote:
![]() Si ce inseamna "Unical."?
__________________ ./make world -exclude all Last edited by Atreus; 07-06-2002 at 05:55.. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
OK, imi cer iertare, intr-adevar este o imbecilitate ce se petrece acolo. Vazand cui apartine postul si cunoscandu-i opiniile si tendintele ultra-liberale, instinctiv am fost tentat sa il contrazic. Mea Culpa.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mda, interesanta stupiditatea americanilor cateodata. Pai atunci ar trebui sa nu se mai vorbeasca de nici un razboi de pe lumea asta, for instance, daca tot e vorba de violenta, sex, nuditate, religie, etc... Mare-i gradina...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
O carte aparuta la Humanitas prin preajma anului 2000, cu titlul ' O America incredibila' sau cam asa ceva, se ocupa cu o multime de lucruri de genul asta. Deocamdata am ajuns sa vad cum, dupa 9/11, tot ceea ce cu groaza banuiam ca o sa se intimple se si intimpla, si chiar mai rau decit credeam. Vezi si trimiterea la re-montaj pentru stersul cadrelor cu WTC din Spiderman (filmul). Liberallus ergo stupidus
__________________ ...anyway, this cake is great, it's so delicious and moist. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| fuck me dead!
Big Brother era mic copil pe langa astia... Quote:
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Nu am fost scandalizata ci efectiv sincer INSPAIMANTATA de articol!!!! Cartile sunt ...not to be messed with, ce naiba!!!! E ca si cum cineva ti-ar umbla prin minte si ar face mizerie acolo facand asta... Sper sincer sa ramanem ceva mai in urma, Europa fata de America, Romania fata de Europa, cu toata corectitudinea politica si astea... Disgusted... Off topic: ce parere aveti de "cenzura parentala" cand vine vorba de carti? Eu stiam sa citesc de cand eram mica si am avut si acces total la biblioteca asa ca am citit tot felul de.. chestii, dar partea frumoasa e ca NU intelegeam oricum despre ce este vorba, nefiiind avizata. Imi aduc aminte ca la 6 ani am citit o carte in care subiectul se invartea in jurul unei prostituate din India, dar atunci nu mi-am dat seama DELOC, a fost doar o alta carte. Astfel IMHO, o sa imi las copii sa citeasca ce le vine, in linii mari...
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 | Re: "Political correctness", sau cat de cretini au ajuns americanii. Quote:
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
andreip, n-ai inteles nimic. Nici nu stiu daca ai citit articolul la care se referea Masi, dar ideea era ca americanii, popor de rahat cum sunt, au ajuns cu acea "political corectness" la un nivel care, definit ca paranoic, ar fi putin. Au ajuns sa cenzureze cartile unor scriitori CLASICI. Ceea ce este cel putin de neinchipuit. America SUX. Probabil ca e mai bine asa, o sa ajunga ultima natie din lume, cu o lipsa de cultura cronica. Suxorz™
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Penibil, cum numai americanii pot fi. Si asa erau inculti, vor ajunge cum spunea March Hare, daca nu cumva ocupa locul acela deja. Nu pot decat sa ma bucur. Tragedia este insa ca, daca nu suntem atenti, le calcam pe urme. Deja am vazut o gramada de aberatii (ce e drept, nu de aceeasi natura si gravitate) prin manualele scolare...
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|