Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-06-2002, 00:34   #1 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Red face "Political correctness", sau cat de cretini au ajuns americanii.

http://www.nytimes.com/2002/06/02/ed...t&position=top

Cititi si va minunati. BTW, requires registration si tine decat 7 zile gratis [ pentru a citit din arhiva costa ]. Ce parere aveti?

Credeti ca o cretinatate de genul asta s-ar putea face vreodata in .ro?

This is not a troll™

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 01:15   #2 (permalink)
Registered User

Question 11 septembrie iti zice ceva, puishor

E o "replica" la "seismul" de atunci. Ne vine si noua randul, stai la locul tau, tovarase, cum zicea Ceau. Parlamentul European a legiferat de curand monitorizarea Internetului si "supravegherea" presei. Big Brother is alive and kicking!!!
This is the CENTRAL SCRUTINIZER . . . it is my responsibility to enforce all the laws that haven't been passed yet. It is also my responsibility to alert each and every one of you to the potential consequences of various ordinary everyday activities you might be performing which could eventually lead to The Death Penalty (or affect your parent's credit rating). Our criminal institutions are full of little creeps like you who do wrong things . . . and many of them were driven to these crimes by a horrible force called MUSIC! ....
The WHITE ZONE is for loading and unloading only . . . if you have to load or unload, go to the WHITE ZONE . . . you'll love it . . . it's a way of life . . .

MajorPain is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 01:42   #3 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Mah, daca tot e nevoie de registration: vars-o si tu acilea, ca obosesc sa ma duc pana acolo

Raven is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 02:03   #4 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

username: cypherpunk
password: cypherpunk

Nu stiu daca merge, try.

Old 07-06-2002, 02:24   #5 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

It doesn't...

Quote:
Couldn't find your Subscriber ID or Password. Please re-enter them.
Plus ca dupa ce am tot incercat sa-mi fac si io user si tot era luat... m-am lasat pagubas... mi-e prea somn la ora asta...

Mai vedem maine... Cya...

Last edited by Raven; 07-06-2002 at 02:40..

Old 07-06-2002, 03:39   #6 (permalink)
Registered User

TO ROFL OR NOT!

Naspa cenzura este tot cenzura indiferent cum ii spui sau in ce scop o folosesti.
Destul de sinistru, tind sa cred ca toate formele de guvernamant duse la extrem seamana intre ele.

ROFL- The Elderly Man and the Sea?

PS: Textul in attach.

Atreus is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 04:44   #7 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Ceva imi spune ca nu sunt de acord cu tine, desi inca nu am citit, pentru ca imi e lene sa completez.

Parerea mea este ca cenzura este in multe cazuri justificata si chiar necesara, atunci cand serveste sigurantei nationale sau interesele statului in general.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 04:52   #8 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Imi place ca toti care si-au dat cu parerea nu au citit. N-are legatura cu 11 septembrie si Unical. Read.

Old 07-06-2002, 05:00   #9 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Harald Hårfager
Ceva imi spune ca nu sunt de acord cu tine, desi inca nu am citit, pentru ca imi e lene sa completez.

Parerea mea este ca cenzura este in multe cazuri justificata si chiar necesara, atunci cand serveste sigurantei nationale sau interesele statului in general.
Ce e acolo este o mare tampenie.

Defineste siguranta nationala.
Cenzura este una, siguranta nationala este alta. Cand una si cu alta se intalnesc apar probleme, mai ales la multimea curpinsa de definirea "sigurantei nationale".
"Sed quis custodiet ipsos custodes." - Juvenal
BTW: Nu am spus nicaieri ca cenzura nu este uneori justificata, dar trebuie folosita cu prudenta si mare zgarcenie.

Si textul care este acolo este in attach in postul meu anterior.

Quote:
Originally posted by Masi27185
Imi place ca toti care si-au dat cu parerea nu au citit. N-are legatura cu 11 septembrie si Unical. Read.
NOT ALL OF THEM!

Si ce inseamna "Unical."?

Last edited by Atreus; 07-06-2002 at 05:55..

Atreus is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 05:38   #10 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

OK, imi cer iertare, intr-adevar este o imbecilitate ce se petrece acolo.

Vazand cui apartine postul si cunoscandu-i opiniile si tendintele ultra-liberale, instinctiv am fost tentat sa il contrazic. Mea Culpa.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 10:13   #11 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Mda, interesanta stupiditatea americanilor cateodata. Pai atunci ar trebui sa nu se mai vorbeasca de nici un razboi de pe lumea asta, for instance, daca tot e vorba de violenta, sex, nuditate, religie, etc...

Mare-i gradina...

Old 07-06-2002, 10:42   #12 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

O carte aparuta la Humanitas prin preajma anului 2000, cu titlul ' O America incredibila' sau cam asa ceva, se ocupa cu o multime de lucruri de genul asta.
Deocamdata am ajuns sa vad cum, dupa 9/11, tot ceea ce cu groaza banuiam ca o sa se intimple se si intimpla, si chiar mai rau decit credeam. Vezi si trimiterea la re-montaj pentru stersul cadrelor cu WTC din Spiderman (filmul).

Liberallus ergo stupidus

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 10:57   #13 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

fuck me dead!

Big Brother era mic copil pe langa astia...

Quote:
Cenzura nu este justificata decat daca informatia are un caracter nociv. Evident, pentru unii nocive ar putea fi si informatiile din-tro carte de telefoane, dar totusi e o chestie de bun simt. Dupa parea mea, deja se atenteaza la libera circulatie a informatie, lucru care ma alarmeaza.
I wish I was a ruler who'd make them understand

Strider is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2002, 19:52   #14 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Interesant este ca acele texte nu erau adresate unor copilasi de 7-8 ani ci unora de 14+ despre care se poate spune ca sunt destul de formati ...

Cenzura a fost intotdeauna idioata, probabil americanii o fac computerizat.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2002, 09:40   #15 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

Nu am fost scandalizata ci efectiv sincer INSPAIMANTATA de articol!!!!

Cartile sunt ...not to be messed with, ce naiba!!!!

E ca si cum cineva ti-ar umbla prin minte si ar face mizerie acolo facand asta...

Sper sincer sa ramanem ceva mai in urma, Europa fata de America, Romania fata de Europa, cu toata corectitudinea politica si astea...

Disgusted...

Off topic: ce parere aveti de "cenzura parentala" cand vine vorba de carti? Eu stiam sa citesc de cand eram mica si am avut si acces total la biblioteca asa ca am citit tot felul de.. chestii, dar partea frumoasa e ca NU intelegeam oricum despre ce este vorba, nefiiind avizata.
Imi aduc aminte ca la 6 ani am citit o carte in care subiectul se invartea in jurul unei prostituate din India, dar atunci nu mi-am dat seama DELOC, a fost doar o alta carte. Astfel IMHO, o sa imi las copii sa citeasca ce le vine, in linii mari...

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2002, 14:02   #16 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Cred ca era Maitrey (sau cum s-o scrie), cartea lu' Eliade... :chuckle:

Old 08-06-2002, 18:04   #17 (permalink)
Registered User

Re: "Political correctness", sau cat de cretini au ajuns americanii.

Quote:
Originally posted by Masi27185
http://www.nytimes.com/2002/06/02/ed...t&position=top

Cititi si va minunati. BTW, requires registration si tine decat 7 zile gratis [ pentru a citit din arhiva costa ]. Ce parere aveti?

Credeti ca o cretinatate de genul asta s-ar putea face vreodata in .ro?

This is not a troll™
Este o cretinatate. Dar nu inteleg expresia ta ultra patriotista "Credeti ca o cretinatate de genul asta s-ar putea face vreodata in .ro?". Adica ce dracu s-a intamplat in Romania intre anii 1947 si 1989? Nici nu se compara ce cenzura am avut noi atunci cu taierea catorva cuvinte. Mai documenteaza-te. Si ce se intampla acum? Stii ca legea de la noi face posbili ca ziaristii sa fie dati foarte usor in judecata si sa se castige procesul impotriva lor? Si ce s-a intamplat cand a fost publicat shit-ul ala de raport Armagedon? L-au arestat pe ala care a trimis mailul mai ceva ca pe un mafiot si probabil l-au speriat cu puscaria sau ceva ca si-a cerut scuze lui Nastase ca a trimis un mail! Asta nu ai vazut? Si-a cerut scuze unui om, primului ministru, ca a trimis un mail, dupa ce a fost inhatat de politie. Asta da spectacol medieval. Romania sucks.

andreip is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2002, 19:58   #18 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

andreip, n-ai inteles nimic. Nici nu stiu daca ai citit articolul la care se referea Masi, dar ideea era ca americanii, popor de rahat cum sunt, au ajuns cu acea "political corectness" la un nivel care, definit ca paranoic, ar fi putin. Au ajuns sa cenzureze cartile unor scriitori CLASICI. Ceea ce este cel putin de neinchipuit. America SUX. Probabil ca e mai bine asa, o sa ajunga ultima natie din lume, cu o lipsa de cultura cronica.

Suxorz™

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2002, 21:36   #19 (permalink)
L3 Artist

Ce pot sa zic decat ca sunt super idioti bajetzii. Cum dracu sa cenzurezi o femeie poloneza in o femeie ? Ce ofenseaza prin cuvantul polonez??? Idiots

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2002, 22:14   #20 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Penibil, cum numai americanii pot fi. Si asa erau inculti, vor ajunge cum spunea March Hare, daca nu cumva ocupa locul acela deja. Nu pot decat sa ma bucur.
Tragedia este insa ca, daca nu suntem atenti, le calcam pe urme. Deja am vazut o gramada de aberatii (ce e drept, nu de aceeasi natura si gravitate) prin manualele scolare...

Daremyth is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules