![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ecranare
Care se indupleca sa imi dea si mie o solutie care sa poata fi aplicata practic (cu ce se gaseste prin bucatarie/baie/JPL) de camera ecranata electromagnetic ? de camera in care sa poti supune ceva la un cimp electromagnetic ? Teoria e si ea importanta, problema e cum ajungi de la teorie la practica...
__________________ "All lung fish should face the death penalty for their heretical evolutionist ideas" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Adica sa faci ceva in camera casei ? Eu asta am inteles. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Stiu de ce vrea Ira_Melanox ecranare electromagnetica , a cititFarady Cage Project Muhahahaha... Ii este teama ca SRI incearca sa ii controleze gandurile...[SAU] Incearca sa depaneze calculatoare dupa ce a stricat 3 flash-uri punand mana pe ele... [SAU] Sau Ira_Melanox are un aparat dentar cu care prinde posturi radio si vrea sa doarma macar din cand in cand fara sa asculte toate bazaconiile care sunt pe la radio... [SAU] Ii este frica de un raboi nuclear si nu vrea ca EMP-ul sa ii distruga calculatorul si sa ramana fara Solitare , pentru asta are in garaj un dinam cu care sa faca un generator eolian pentru a avea energie electrica.[SAU] ...... ![]() PS: De ce vrei sa construiesti asa ceva?
__________________ ./make world -exclude all | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cind am zis camera ecranata ma refeream la orice incinta in care sa incapa o bucata de tesut pe care sa il mentin viabil. Intrebarea e chiar serioasa.... shi nu ma tem ca o sa pierd solitaire-ul... cu prepelixu e mai grav. ROG SERIOZITATE
__________________ "All lung fish should face the death penalty for their heretical evolutionist ideas" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Quote:
Daca da, cum dracu?
__________________ ./make world -exclude all | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
gee... thanx... o bucata de creier si nu locuiesc intr-o camera cu peretzi moi si cu perne pe jos, iar hainutza mea preferata nu se leaga la spate. O felie de creier se poate mentine activa electric pina la o saptamina
__________________ "All lung fish should face the death penalty for their heretical evolutionist ideas" Last edited by Ira_Melanox; 16-06-2002 at 15:07.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: deep inside you |
Cred ca prin liceu auzisem ceva despre o cusca Faraday. Sau, stii cumva pungulitzele alea de pastrat dischetzii? Alea care au o textura ciudata, o retea metalica trasa pe un suport de polimer. Anyway, just talkin'... . Nu prea le am. Oricum, o bucata de creier se poate mentine mai usor la congelator, pana o faci pane. Asta cred ca e cel mai util sfat pe care ti-l pot da, Ira.
__________________ This is the CENTRAL SCRUTINIZER . . . it is my responsibility to enforce all the laws that haven't been passed yet. It is also my responsibility to alert each and every one of you to the potential consequences of various ordinary everyday activities you might be performing which could eventually lead to The Death Penalty (or affect your parent's credit rating). Our criminal institutions are full of little creeps like you who do wrong things . . . and many of them were driven to these crimes by a horrible force called MUSIC! .... The WHITE ZONE is for loading and unloading only . . . if you have to load or unload, go to the WHITE ZONE . . . you'll love it . . . it's a way of life . . . | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Mangalia |
De obicei cu o cutie metalicã rezolvi problema. În funcþie de sursele de perturbaþii electromagnetice din camerã (monitor, calculator, etc), mai conteazã ºi grosimea tablei din care este realizatã cutia. Succes.
__________________ Dificilul l-am rezolvat ieri De imposibil ne ocupam in momentul de fata | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Poate i-a murit pisica si vrea sa ii pastreze creierul pana gaseste un corp corespunzator. "de camera in care sa poti supune ceva la un cimp electromagnetic ?" - Poate ca vrea sa reincerce experimentul philadelphia, de data asta folosind un tesut viu (Niciodata nu am inteles unde se duc toti aia pe care ii da disparuti la televizor. Acum am aflat ). Sau poate doar vrea sa-si magnetizeze creierul, ca sa poata aparea la tv , cum ca poate atrage lingurite cu capul
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
pierdut feliutza de creier in conditii misterioase (cand m-am trezit nu mai era). unii sustin ca nu era nici inainte, dar eu stiu mai bine. il declar nul, oricum. daca o prind..... bine ca nu mi-a taiat altceva. sper sa nu apara topicul "cum conservam o bucata de ..... " ca fug din tzara ! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|