![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
CANBERRA, Australian (Reuters) -- In a breakthrough out of the realms of Star Trek, scientists in Australia have successfully teleported a laser beam of light from one spot to another in a split second but warn: don't sell the car yet. A team of physicists at the Australian National University (ANU) announced on Monday they had successfully disembodied a laser beam in one location and rebuilt it in a different spot about one meter away in the blink of an eye. - http://www.cnn.com/2002/TECH/science...eut/index.html - http://news.bbc.co.uk/hi/english/sci...00/2049048.stm Totusi, sa teleportezi ceva viu e mai greu, nu de alta da' moare pe parcurs Oricum daca s-ar putea teleporta un animal s-ar dovedi existenta sufletului![]() Zombi©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Re: Teleportarea Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
heh... macar de-ar invata sa teleporteze chestii nevii pana ajungem noi bosorogi... asa ne-am putea macar teleporta bauturile acasa, daca ploo afara sau ne e prea lene sa mergem la intalnire
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pentru ca o sa vezi daca ajunge mort sau viu la final
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Daca nu ma inseala memoria, s-au mai facut experientze de genul asta. Problema spinoasa e cum reasamblezi jucaria la capat. Faci o harta a atomilor ? N-as prea crede.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pai si daca faci o harta a atomilor nu prea cred ca obtii mare lucru... sa presupunem ca recreezi un obiect bazandu-te pe informatiile din harta aia. asa si? o sa fie doar o ingramadire de atomi. cine spune ca atomii aia n-or sa se imprastie care incotro? sau e ceva ce nu inteleg io?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Din cite stiu, cu fotoni e usor, pentru ca exista corelatiile nelocale Einstein-Podolski-Rosen. Si tind sa fiu de acord cu LifeSucks. Daca demonstrezi ca sufletul tine de o structura materiala pe care o poti dezintegra si reintegra dupa bunul plac....
__________________ "All lung fish should face the death penalty for their heretical evolutionist ideas" | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
O harta a atomilor se poa' face, sa zicem, macar in mare, nu poti avea pretentia ca atunci cand te teleportezi din A in B sa ai toate firele de par in aceeasi directie. Aviz celor (baieti sau fete) care doresc anumite cresteri ![]() Anyway, sufletu' nu este facut din atomi. Simpla explicatie, nu? Implants©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ba pot. Shi am. Pretentzia cu firele de par. Pentru ca am pretentzia ca totzi neuronii sa-mi fie ashesatzi la fel la destinatzie, sa fiu tot eu, deci nu e absurd sa cer acelashi lucru referitor la par. Ce rost ar avea sa faca o harta atat de detaliata incat totzi atomii sa fie la locul lor, inclusiv cu incarcatura electrica originara (adica toate particulele subatomice la loc, cu directzia shi viteza de mishcare originare), shi apoi s-o modifice ca sa-mi stea parul altfel ? Nici unul. Nu in teleportarea-transport. Teleportarea-tratament medical e deja altceva. Prima data sa obtzinem originalul la destinatzie, mai vedem dup-aia ... "Do What Thou Wilt" Shall Be the Whole of The Law | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Principala problema pe care o vad eu in legatura cu teleportarea este timpul. Teoretic spuneti ca prin definitie teleportarea este instantanee (orice ar fi insemnind aceasta ) insa eu nu prea cunosc procese fizice din natura care sa se produca instant. Si, desigur, din asta apar urmatoarele tipuri de probleme:- de unde incepe teleportarea? De la cap, de la picioarare? - ce se intimpla cu jumatatea din mine care e intr-o parte si jumartatea cealalta care e in cealalta parte? - unde se duc "gindurile", "imaginile", "sunetele" procesate de creier daca jumatate de sinapsa/neuron/etc. lipseste? - ce se intimpla daca precizia de recreere a creierului de 10 la -12 mm e depasita cu un 0 o fractiune de secunda? Voi mai avea aceiasi personalitate si aceleasi aptitudini? O fluctuatie de curent cit de mica poate insemna diferenta intre un nebun si un geniu in cazul asta ![]() etc.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
hmm, bai, da cum transportzi materia???? bon, ca faci o harta a atomilor shi akolo o recreezi, asta nu ar fi imposibil, in viitor, da materia?? sau faci unu nou la destinatzie? shi raman shi io la plecare????
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|