![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Obisnuinta. Rutina. Lipsa de stimuli noi pentru creierul fiecaruia. Unii indivizi se plictisesc mai repede decit altii. Se zvoneste ca asta ar fi un semn de inteligenta. ![]() Cum sa inlaturi plictiseala? Tine de fiecare, de imaginatie, creativitate, etc... Plictisitu'
__________________ ...anyway, this cake is great, it's so delicious and moist. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu ma plictisesc mai ales cand este foarte cald si mi-e lene sa ma apuc de orice... Parca nici neuronii mei nu mai vor sa functioneze! Cateodata sunt atat de plictisita incat n-am chef nici macar sa ascult muzica! Plictiseala, cred eu, este legata si de lene. Cand nu ti-e lene se gasesc o gramada de lucruri pe care sa le faci, sa le citesti, sa le gandesti etc.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Interesant...eu cand ma satur de ceva mereu gasesc altceva de facut asa ca nu ma plictisesc la modul general niciodata.....se pare
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ca n-avem ce face. voi va vaitatzi (bucurestenii) dar macar va putetzi aduna, ieshi la o bere & stuff, eu nu am cu cine, nu am unde sa ma duc. disper in casa.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
exista 2 tipuri de plictiseli : plictiseala agitata (te enerveaza faptul ca nu ai nimic de facut, te apuci sa faci tot felul de porcarii ca sa treaca timpul) si plictiseala asociata cu lene (apare de obicei dupa primul tip de plictiseala cand deja te obisnuiesti ca n-ai nimic de facut si zaci pur si simplu nefacand nimic, daca intervine ceva ce trebuie facut ti-e lene sa te mobilizezi ca deja esti obisnuit cu statul)
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
bleah.... plictiseala sux... azi nu am putut sa afc nimik.... daca invatam la romana ma plictiseam, daca ma jucam Q3 ma plictiseam, daca net-uiam ma plictiseam, daca ma uitam la tv ma plictiseam... yeak ! acu incep sa-l inteleg shi io pe bacovia
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
"Eu trebuie sa beau,sa uit ceea ce nu stie nimeni, Ascuns in pivnita adanca,fara a spune un cuvant. Singur sa fumez acolo,nestiut de nimeni, Altfel e greu pe pamant..."
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
si eu ma plictisesc acuma daca tot am bacu and stuff. problema e ca nu prea am constiinta. frica pot sa mi-o reprim, partial. sau de fapt cred ca lenea este mai mare decat frica si de-aia nu prea manifest frica. inainte de proba oral a fost cam nashpa, imi cam tremurau mainile.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
plictiseala pe mine ma ucide pur si simplu,devin nervos daca ma plictisesc.daca locuiam undeva in america in florida mai exact precis nu ma plictiseam.
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|