Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-06-2002, 13:29   #1 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Ce citesti, potentiale terorist?

FBI te asculta ce citesti.

Si daca ai citit Catcher in the Rye, Fight Club, Qu'ran-ul ? Eventual Fundatia lui Asimov in araba, ca am auzit ca s-ar traduce cu ceva similar cu Al-Qaeda..

Ce parere aveti? Si ce chestii teroriste ati citit?

[size=0,5]Ignorance is bliss[/size]

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2002, 13:39   #2 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Dar Masi, asta nu e deloc o chestie noua. Lista neagra a cartilor a existat din totdeauna chiar daca era o practica complet ilegala. In definitiv americanii nu au devenit paranoici peste noapte, ci asa i-a facut mamica lor... Ironia e ca nici o "paranoia patriotica", mai mult sau mai putin legala, nu a avut pina acum rezultate in ai scapa de belele.

Bushez

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2002, 18:54   #3 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Nici una. Catcher in the Rye am fost obligat sa citesc in liceu, nu am vrut, jur ca nu am vrut.

Acum pe bune, daca FBI are asmenea criterii, nu ma mira ca au eficienta pe care o au (--> 0). Eu sunt de acord ca exista multe carti care au efecte nocive, dar la fel de adevarat este si ca multa lume le citeste din curiozitate sau dorinta de a intelege motivele autorilor, fara a se lasa influentati de ideile cuprinse acolo.

O persoana inteligenta trebuie sa aiba o privire de ansablu, care se poate obzine doar avand si perspectiva "inamicului". Pentru asta, cred ca acest criteriu de selectie al eventualilor suspecti este idiot.

Daca la timpul aparitiei nu au fost capabili sa faca o cenzura ca lumea (bun, la Qu'ran ar fi fost cam greu), acum nu au decat sa gaseasca alte metode. Un stat are datoria de a-si monitoriza populatia si de a o proteja de ideile nocive, dar odata ele aparute, nu pot constitui un criteriu de caracterizare al cetatenilor.

Nu comentez asupra selectiei titlurilor de mai sus, au o prea mica relevanta, IMHO.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2002, 20:00   #4 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

da, e clar ca sunt tampiti.
am citit Luni amare de Pascal Bruckner, mi-a placut la nebunie, insa ma face asta un sick fuck?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2002, 00:41   #5 (permalink)
Registered User

Eu am incercat sa citesc Mein Kampf da mi s-a parut prea de kkt si n-am putut s-o termin.
Ma e o logica si la chestia asta cu cartile.Ca citesti una doua, da dupa aia nu mai e curiozitate(carti de acelasi gen ma refer).
Exista o poarta spre taramul imaginatiei,prin care tre sa intri inainte de a deveni constient.Cheile cu care o deschizi sunt simboluri.Poti lua idei cu tine,cand pasesti dincolo de poarta,dar tre sa le treci sub forma de simboluri.(Pandora:Incidentul Iisus-Frank Herbert)

Shai-Hulud is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2002, 22:32   #6 (permalink)
Registered User

Ira_Melanox's Avatar

daca nu ma insel, ideea aparea si prin Seven. Fain filmmm

Ira_Melanox is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2002, 01:47   #7 (permalink)
Registered User

Max_Kool's Avatar

1.Am vazut odata un film cu Mel Gibson si inca o actrita foarte cunoscuta:"Conspiratia"(sau "Teoria conspiratiei").Acolo facea personajul principal urmatoarea constatare:
ucigasul lui J.F.K. ( adica Oswald ),ucigasul lui John Lennon si ala care a incercat sa-l omoare pe Reagan aveau exemplare din "Catcher In The Rye" acasa.Si cica singurul care nu avea decat 2 nume era ala care nu a reusit sa il omoare pe Reagan.
Strange?

Proud pig of THE PIG LEAGUE

Max_Kool is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2002, 16:06   #8 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Si eu am un exemplar acasa si l-am si citit. Iar mama l-a si predat la clasa. So ?

PS: Eu sunt foarte suparat pe mama ca si-a facut lucrarea de diploma in Hemingway. Evil.

Old 04-07-2002, 22:05   #9 (permalink)
Registered User

UnderTaker_DAS's Avatar

Imi spune cineva ce este atat de special in legatura cu aceasta carte? hmm... am citit shi eu "The Catcher In The Rye" dar... nu vad ce treaba are cu terorismul... bizar...
Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

UnderTaker_DAS is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2002, 14:36   #10 (permalink)
Registered User

Ma indoiesc ca o persoana inteligenta si fara accese pubere va fi impresionata de "arta" narativa din "De veghe in lanul de secara". Si nu stiu altii cum sunt, dar eu am fost ingrozit de aceasta carte. Mult sub "Templul de aur" al lui Mishima. Oricum, eu m-am cam saturat de vâlva nejustificata pe care a produs-o.
PS. Am luat BACu' (cu peste 9.70 ca sa ma lingusesc pe mine insumi)

Adi_ is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2002, 14:50   #11 (permalink)
Paranoia is natural

harald, omoara-l mai repede pe iliescu, ca eu unu' NU MAI SUPORT.

Sau da-mi shi mie sa o citesc, poate ma combin eu la ...

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2002, 20:39   #12 (permalink)
Registered User

Masi, vad ca ai o ocupatie in a cauta articolase care sa-i faca de rahat pe americani. Nu e treaba mea sa-i apar, dar daca vrei sa fii credibil eu zic sa incerci sa ne scoti din ignoranta si prin alte moduri. Nu de alta, dar scormonind rahatul numai si numai de la americani, incepi sa dai impresia unui complexat care vrea sa se razbune pe cineva.
Just my 0.02$

andreip is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2002, 20:54   #13 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Quote:
Originally posted by andreip
Masi, vad ca ai o ocupatie in a cauta articolase care sa-i faca de rahat pe americani. Nu e treaba mea sa-i apar, dar daca vrei sa fii credibil eu zic sa incerci sa ne scoti din ignoranta si prin alte moduri. Nu de alta, dar scormonind rahatul numai si numai de la americani, incepi sa dai impresia unui complexat care vrea sa se razbune pe cineva.
Just my 0.02$
Dar mi-am exprimat eu vreo parere referitor la acest lucru? Am zis eu ca sunt 'de rahat americanii' ?

Asta este parerea ta. Eu nu am acuzat.

Iar de postat postez ceea ce mi se pare interesant. Insa nu inteleg, daca gasesc o chestie stupida undeva inseamna ca am ceva cu oamenii respectiva daca atrag atentia asupra ei? Vrei sa caut si alte lucruri stupide apartinand altora astfel incat americanii sa nu fie singuri?

Tapul vecinului.

Old 05-07-2002, 21:12   #14 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Nu. Sunt sigur ca daca presedinte era Al Gore nu vedeam nici pe jumate atatea articolase si linkuri.

Beheheheeeeeeeee....

PS: Nucular, Nuclear... they have it and you don't...

Old 05-07-2002, 21:19   #15 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Quote:
Originally posted by Harald Hårfager
Nu. Sunt sigur ca daca presedinte era Al Gore nu vedeam nici pe jumate atatea articolase si linkuri.
Stiu ca el nu ar fi facut aberatii de genul asta, daca asta insinuezi.

Daca ar fi facut alte cretinatati, fii sigur ca ai fi vazut.

Old 05-07-2002, 21:25   #16 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Prefer niste cretinitati lexicale si o politica santoasa decat o marioneta ca Gore si o politica senila.

Old 06-07-2002, 00:35   #17 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Americanii e idioti ...nimic nou sub soare....

Miine poimiine o sa zica ca cei care poarta barbi a'la bin laden sunt teroristi..

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2002, 04:25   #18 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

Quote:
Originally posted by Harald Hårfager
Prefer niste cretinitati lexicale si o politica santoasa decat o marioneta ca Gore si o politica senila.
bush n-o fi marioneta?

moebius is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2002, 12:04   #19 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Quote:
Originally posted by fuh-q

bush n-o fi marioneta?
Intrebarea este : a cui?

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2002, 12:43   #20 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

... a lor. oricum eu cred in teoria conspiratiei.

LS is offline    Reply With Quote
Advertisment
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools

Posting Rules