![]() |
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
Ca ultima precizare - nu credeam ca va fi cazul (chiar daca e clar ca DXN face misto) - e ca vorbesc de doi oameni diferiti - cu maini normale - si care nu au fost clonati (tare ma tem ca in cazul unei clone liniile din palme nu sunt la fel ca ale originalului).
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
1. Cum am putea noi sa vedem/stim de oameni cu linii din palme la fel ? 2. Ma intreb daca nu faci misto. Oare te referi la destine unite&stuff ? ![]() 3. Daca nu ce relevanta are pentru tine. 4. De ce nu ai postat la offtopic, mi se pare in prima faza absolut banal ce intrebi tu 5. Din cate stiu eu sunt sanse de 1 la nu stiu cate miliarde.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
Ma refer doar la liniile vietii, dragostei... Nu fac misto!!! Cunosc doi oameni care au liniile cam la fel. Adica in punctele esentiale sunt la fel. La ambele palme. Adica au la fel liniile principale. unq_flipmo - 4 - ar trebui sa stii ca in spatele fiecarui lucru simplu se afla ceva foarte complex. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Evident. Factorul aleator este mult mai complex decat iti poti inchipui...
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu am vazut cu binoclul 2 oameni care stateau unul langa altul cam la 500 m de mine pe o creasta de munte, si pot sa jur ca pareau sa aiba maini identice.
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
PS:n-ai raspuns la 1 si 3
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Cu riscul de a insista nu ai cum sa vezi pareri prea inteligente pe o tema aiurea. Iar daca imi zici doar "eu am vazut, aveti incredere in mine", fara sa detaliezi, sa incerci sa-ti ajuti "cauza/scopul" eu inteleg ca ma iei de sus ![]() Si nu, nu starneste nici o intrebare in mine. Sunt doar curios unde vrei sa bati/ajungi tu.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Dar ce o fi asa ciudat ca la atatea miliarde de oameni catzi exista...doi sa aibe liniile din palma identice ? Nu mi se mare deloc incredibil. Dar liniile din palma chiar spun adevarul ? Sau e asa o superstitie ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
Nu bat nincaieri. Vreau sa stiu si parerile altora. unq_flipmo, uita-te in propriile palme si gandeste-te ca gasesti o gagica care are palmele, mai mici, dar in rest ca ale tale (in special liniile din palme). Nu te misca nimic in interior? Nu ai nici un gand. Stai asa si vegetezi? | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
No offense
|
| | #18 (permalink) | ||
Unde am spus ca nu e vorba de destin&Stuff? Daca nu am fost destul de explicit v-am intrebat si pe voi ce parere aveti despre kestia asta. La ce va ganditi? Care poate fi adevarul. Trecand peste coincidenta ... Soarele sigur nu m-am batut in cap ![]() Nebun s-ar putea sa fiu - ca nebunii nu stiu ca-s nebuni. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2001 | nu dai nu ai...
mi-ai adus aminte de o tipa care imi ghicea in cafea de cate ori mai treceam pe la ea ( de obicei dupa ) si care era obsedata de linia dragostei etc... in linii mari... ce-am retinut de la ea era ca poti ghici din amandoua daca tii cont de faza ca primesti cu stanga si dai cu dreapta , in palma stanga ai vedea ce primesti tu de la viata si in mana dreapta cam ce faci tu cu viata ta ... sau , altfel spus ,in stanga cum ar trebui tu sa fii ( dupa zodii astre destin ursitoare etc ) si in dreapta cum vrei tu sa fii , sau cum te-ai facut tu sa fii .... coincidentele nu sunt deloc intamplatoare dar ca sa ma apuc acum sa descos firul in patru mi se pare deja prea mult ... daca nu chiar inutil ... vorba aia ..." eu nu distrug corola de minuni a lumii " :PPPP | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Buc. | Re: maini la fel Quote:
Unde dreq maini la fel...nu se poa...
__________________ Nu cerceta aceste legi ca s`ar putea sa le-ntzelegi... :P | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|