Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-07-2002, 23:04   #1 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Lightbulb Armageddon for real in 2019....

Au zis azi la stiri si am citit si pe net :

"A two kilometre wide asteroid is on a collision course with Earth in what is considered to be the biggest natural threat to human existence, according to scientists.

A direct hit could spark tidal waves, massive fires, volcanic activity and a global blackout, similar to scenes witnessed in the Hollywood film Deep Impact.

If calculations are correct, the asteroid is scheduled to hit the planet in February 2019, giving world leaders 17 years to stop a massive catastrophe."

Adica pe scurt :exista o sansa ca ce am vazut noi in filme (gen Deep Impact) sa se petreaca cu adevarat la 1 februarie 2019.

Sa ne apucam de facut bunkere ?Sau.....

Linkuri:
http://www.cnn.com/2002/TECH/space/0....ap/index.html

http://www.sky.com/skynews/article/0...050733,00.html

LED website online !

NUKE[D] is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2002, 23:18   #2 (permalink)
Banned

th3_xenocid's Avatar

Talking LÖL

i don'T give a fuck if i die
ma doare-n kur de viatza asta de kk
sper sa loveaska khiar kasa mea
ka deabea astept sa mor sa skap de viatza asta
si cred ca astia de la stiri nu mai au ce face
sau te ai uitat la un film mai real dragoone
si nu stiai ka e film
daka e pe bune atunci live life full coose u will die

th3_xenocid is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2002, 23:29   #3 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Dragon, sa fim seriosi.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2002, 23:42   #4 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Omenii de stiinta asa zic . Nu sunt 100% sanse sa loveasca Terra dar exista un risc mult mai mare decat pana acum .

Sau azi e 1 aprilie si eu nu stiu

LED website online !

Old 25-07-2002, 00:31   #5 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Am belit ****

Nu-mi fac griji totusi...chiar daca traiectoria o sa ramana aceeasi sunt convins ca in 16 sau 17 ani o sa se gaseasca o solutie.

Later edit : Ba ce **** mea, de ce **** mea nu apare scris "****". Ce **** mea se intampla aici?

Last edited by OCHI; 25-07-2002 at 00:44..

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 00:43   #6 (permalink)
natural born chiller

Miles Teg's Avatar

Yeah, right. Apar anunturile astea ca profetiile lui Hancu despre cutremure. Si daca loveste ce, nu e nici primul, nici ultimul. Apropo, cam cat vine asta (2 km diametru, 20 km/sec) tradus in megatone?

----------
Let me have it.

Miles Teg is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 01:11   #7 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Pai dupa un calcul simplist in jur de 16000 de ori puterea bombei de la Hirosima care a avut 15 kilotone . Adica cam vreo 240 de megatone . Asta este o aproximatie care poate fi departe de adevar pentru ca am luat ca etalon un alt asteroid de 120m care ne-a ratat la mustata pe 22 iunie si care la impact ar fi avut de 1000 de ori puterea bombei de la H....

Stirea cam da inconjuru lumii . Totusi peste tot este spus ca "exista o sansa" . In saptamanile ce urmeaza vor face mai multe calcule si vor stabili cu mai mare precizie traiectoria.Vom vedea atunci.....

Anyway omenirea va face ceva , nu va sta ca dinozaurii .
Cred ca e timpu ca rusii sa scoata la iveala bomba aia de 100 de megatone pe care se tot zice ca o au .Poate va fi de folos...

ps: Asta nu e ceva gen Hancu and Co...

LED website online !

Old 25-07-2002, 01:20   #8 (permalink)
God of LEDs

NUKE[D]'s Avatar

Mai vreti linkuri ???

Luati de colea:

http://www.stuff.co.nz/inl/index/0,1...229a12,FF.html
http://www.news.scotsman.com/latest.cfm?id=4986359
http://www.itechnology.co.za/index.p...7B212&set_id=1

Nici mie nu mi-a venit sa cerd cand am vazut la protv...

LED website online !

Old 25-07-2002, 05:22   #9 (permalink)
... a shadow

Ktulu's Avatar

Ce stupid! Ce reactie stupida! "Nu e, dom'le! Prostii!"
Treaba este foarte reala si destul de grava. In principiu, daca respectivul corp ceresc ar lovi intr-adevar Terra, atunci probabil civilizatia umana ar fi aproape sigur distrusa.
Dar nu e dracul chiar asa de negru. Norocul nostru este cu planeta Jupiter, care este un adevarat aspirator al sistemului nostru solar. Din cauza ca e asa de al dracu' de mare (nota pentru paznicii limbii romane glumesc, nu pretind ca vorbesc corect), atrage constant aproape tot ce intra in sistemul nostru solar.
Mai tineti minte acum cativa ani cand o cometa (Schumacher-Levy daca nu ma insel) s-a izbit de el? Ei bine era o situatie asemanatoare, in sensul ca traiectoria ei era cu totul alta (nota bene: mai degraba spre Pamant decat spre alta planeta), dar a intrat in campul gravitational al lui Jupiter si "got sucked in".
Eu am incredere in Jupiter! Go, boy!

Si semnez parca mai la obiect ca niciodata...

Ktulu is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 08:34   #10 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Errr... amuzant cum un film tampit da nastere conceptiei ca Armagdon-ul ar avea legatura cu un corp ceresc...

Cat despre respectivul asteroid, nu pot s azic si eu decat: Go Joe Go !

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 08:49   #11 (permalink)
Registered User

TaKayaMi's Avatar

Si la ce emisiune de stiri protv ai auzit? la aia cu babe violate, sinucigasi si alte evenimente cultural educative?

Ar mai fi de spus ca zeci poate chiar sute de asteroizi intilnesc terra anual (nu la aceasta dimensiune e drept).

Nu va panicati si LASATI-I PE RUSI IN PACE, vin eroi americani si salveaza ziua, abia apoi intra rusi in actiune sa-i salveze pe eroi americani.

Am vazut un film cu un erou american ce a doborit un elicopter cu un prezervativ (nu e obscen) asa ca la ce le trebuie lor 100 de tone de bombe.

In rest daca nu cade in taiwan civilizatia e safe, daca cade acolo vor creste preturile la memorii & stuff si ce e mai rau, va dispare ati, nvidia si cyrix ce se fabrica acolo.

TaKayaMi is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 09:16   #12 (permalink)
Paranoia is natural

bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuce, iar a luat asta o pauza de filmare??? .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 10:38   #13 (permalink)
Registered User

darkraver's Avatar

Quote:
Originally posted by The Dragon of Erebor
Cred ca e timpu ca rusii sa scoata la iveala bomba aia de 100 de megatone pe care se tot zice ca o au .Poate va fi de folos...

ps: Asta nu e ceva gen Hancu and Co...

lolz bomba aia de la rusi se numea IVAN NEBUNUL si a fost folosita o singura data , cu pericolul de a aprinde hidrogenul din atmosfera intr-o mega-fuziune a planetei."Crazy Ivan" este bomba cu hidrogen si are peste 1000 mega-tone. posibilitatile de a face o bomba peste 1000 mega-tone sunt nelimitate ca hidrogen e destul...asa ca mi se rupe de um meteorit de 2km wide... e o gluma proasta pietricica aia.
==> poate ma insel in legatura cu 100 sau 1000 eu stiu de 1000 pentru ca avea 12m lungime bomba

darkraver is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 10:42   #14 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

yaaah, right. SI cam cate telescoape din lume in afara de hubble (care se afla in posesia guvernului american) mai pot detecta asteroidul asta. Mi se pare ca toata chestia asta e o manevra de genul filmului armageddon, pentru a ingrijora lumea si astfel sa se mareasca bugetul pentru nasa. Bani care bine-nteles numai pentru asta vor fi folositi, si ne vom trezi cu sateliti de spionaj mult mai puternici sau cine stie ce dracie de domeniul sf pe acolo sus. Si incet incet, pe masura ce anul 2019 se apropie si telescoapele particulare vor putea sa vada asteroidul, toate cercetarile si zvonurile despre el vor disparea incet, iar intr-un final dupa ce se calmeaza spiritele vor anunta ca a fost o eroare de calcul, si de fapt acesta ne va ocoli.

42 is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 11:13   #15 (permalink)
High priest of Horus

Semerkhet's Avatar

Iar Armageddon?

Cred ca este deja al n!-lea dezastru de care aud. Ce vreti, profetii s-au inselat, nu era vorba de anul 2000, ci de 2019. Tinand cont ca de n milioane de ani Pamantul a cam tinut loc de tinta cosmica (nenimerita inca) eu zic ca e o simpla barba.
P.S.: Tinand cont de gradientii gravitationali de pe drum, slabe speranta ca traiectoria ei sa ramana neschimbata.

Semerkhet is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 12:06   #16 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Asa , si care e paguba daca crapam toti ? Nu e prea mare. Oricum suntem o planeta de imbecili.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 13:08   #17 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

Quote:
Asa , si care e paguba daca crapam toti ? Nu e prea mare. Oricum suntem o planeta de imbecili.
Thumbs up Redman... Nici o paguba... Iar in cazul in care afirmatiile astea sunt autentice, spectacolul va fi de milioane.
I wish I was a ruler who'd make them understand

Strider is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 13:12   #18 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

La scala universala chiar ca n-ar fi mare lucru... chestii d-astea se intampla de cateava milioane de ori pe secunda in Univers.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 13:15   #19 (permalink)
Registered User

KLAMATH's Avatar

Quote:
Originally posted by REDMAN
Bine spus REDMAN.

KLAMATH is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2002, 13:57   #20 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

N-au babele acces la net ca altfel ...

Upps...dar au la PRO TV

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge

Thread Tools