![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Expozitii
Sper ca sunt in asentimentul tuturor, sau macar a majoritatii celor care frecventeaza acest forum, ca expozitiile - fie ele de pictura, fotografie, sculptura sau alta ramura a artei - au menirea de a ne imbogati sufleteste, de a ne starni imaginatia si de a curata poluarea intelectuala zilnica. De aceea, propun ca fiecare dintre membrii forumului care vede pe undeva ceva interesant - in acest sens - sa nu se sfiasca si sa ne informeze si pe noi. ![]() Si pentru ca tot am inceput subiectul - pe care ma angajez sa-l actualizez ori de cate ori voi avea ocazia - va invit sa vizitati expozitia tatalui meu (care e pictor). Sala Simeza, 30 iulie - 12 august, Bd. Magheru 20, langa teatrul Nottara.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am sustinut si eu ideea ca Kork sa posteze aici desi initial a fost un anunt, totusi pictura este o arta pe marginea careia se poate dicuta mai bine pe forumul acesta decat pe PUBLICITATE unde puterti regasi anuntul sau decat pe HARDWARE unde puteti gasi cateva imagini in preview pe topicul despre fotografie.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In mod normal nu am legatura cu expozitii&stuff. Insa tinand cont ca e vorba despre tatal tau o sa trec si eu. Si o sa-ti spun si parerea mea, evident. De necunoscator.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Merci pentru interes. ![]() Sper ca nu va va dezamagi.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|