Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Zona 51 - Ce parere aveti ?

 1. Back To Top | #1
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Arrow Zona 51 - Ce parere aveti ?

  Misterul care invaluie Baza militara Ellis din Nevada alimenteaza speculatiile ca aici au loc cercetari legate de tehnologia extraterestra

  Presedintele american George W. Bush a reinnoit in urma cu citeva zile dispozitia prin care Aviatia americana este autorizata sa mentina secretul in privinta operatiunilor care se desfasoara la o baza din Nevada, aflata in interiorul celebrei zone cunoscute sub numele de Zona 51. Secretul ce inconjoara Baza militara Ellis nu face decit sa alimenteze speculatiile ca aici se desfasoara cercetari legate de extraterestri si sint studiate tehnologii imprumutate de la navele lor, care ar fi aterizat in aceasta zona arida de desert. Prima directiva prezidentiala care garanta secretul operatiunilor de la baza din apropiere, Groom Lake, a fost emisa de Bill Clinton in 1995, in momentul in care doi fosti angajati inaintasera plingeri in justitie, reclamind ca s-au imbolnavit in timp ce lucrau acolo. Ulterior, plingeri similare au fost depuse si de alti lucratori, precum si de o vaduva care reclama ca sotul ei a murit din pricina mediului in care lucra. Avocatul acesteia a obtinut de altfel un raport medico-legal, in care doctorul declara ca respectivul suferise arsuri extinse dupa ce a fost supus unor radiatii ce nu par a fi de origine paminteana. Cum Departamentul Apararii ar fi fost obligat sa prezinte justitiei date amanuntite despre activitatile din Nevada, administratia a recurs la aceasta strategema pentru a pastra secretul desi, dupa cum spun multi pasionati de ufologie, presedintele Statelor Unite nu este pus la curent cu tot ceea ce se intimpla acolo.

  Avioanele invizibile, testate in Nevada

  Constructia bazei din desertul Nevada, situata la 190 km de Las Vegas, a inceput in 1954 si a progresat rapid, insa pe harti zona apare ca fiind pustie. Locatia a fost, decenii de-a rindul, utilizata pentru testarea avioanelor de spionaj produse de compania Lockheed Martin pentru Agentia Centrala de Informatii (CIA). Printre aparatele care au fost testate aici se numara bombardierele “invizibile” B2, SR-71 si F-117A, avioanele de spionaj U2 si Blackbird, avioane fara pilot, asa-numitele drone, precum si alte tipuri de elicoptere capabile sa evite detectarea pe aparatele radar. Se spune ca in prezent la Baza Ellis se lucreaza la proiectul Aurora, un avion hipersonic, capabil sa atinga viteze de 8000 km/h. Costurile legate de intretinerea acestei baze sint estimate la circa 1,5 miliarde de dolari pe an, bani care insa nu apar in bugetul federal. Multe dintre aceste proiecte dateaza din vremea razboiului rece, astfel ca dorinta de a proteja cit mai bine aceasta baza apare pe deplin justificata. Exista insa numeroase marturii despre fenomene stranii care se intimpla in zona, cunoscuta si drept “Dreamland” (Tarimul viselor), despre existenta unor OZN-uri de la care americanii ar fi “imprumutat” o parte din tehnologia folosita in prezent de sofisticatele lor aparate militare.

  Omul care stia prea mult

  Primele zvonuri despre misterele din Zona 51 au aparut in anii ‘50, la scurta vreme dupa incidentul de la Roswell, in timpul caruia, dupa cum sustin ufologii, a fost capturata o nava extraterestra. Unii spun ca OZN-ul de la Roswell ar fi fost transportat in desertul Nevada, baza de aici devenind in timp un adevarat depozit de vehicule provenite din spatiu. De asemenea, o parte a echipajelor acestor nave ar fi cazut in miinile americanilor, fiind cazati tot aici.
  Discutat ani de-a rindul in cercurile si revistele de ufologie, subiectul Zona 51 a “explodat” in presa de larga circulatie abia in 1989, cind un fost angajat al bazei, Robert Scott Lazar, a rupt tacerea. Prezentindu-se drept fizician, Lazar a povestit in doua emisiuni consecutive difuzate de canalul american de televiziune KLAS, din Las Vegas, despre proiectele secrete la care a lucrat nemijlocit in cele cinci luni cit a fost angajat la baza Ellis, afirmind, printre altele, ca militarii americani incearca sa construiasca aparate de zbor cu propulsie gravitationala, dupa o tehnologie extraterestra. Potrivit spuselor sale, el a lucrat acolo intre decembrie 1988 si aprilie 1989, cind a fost dat afara pentru ca devenise prea curios, nu inainte de a fi acuzat de spionaj si amenintat cu moartea.

  OZN-uri cu reactoare de antimaterie

  Bob Lazar si-a desfasurat activitatea intr-o zona numita S-4, situata la 15 km sud de baza propriu-zisa, in apropiere de lacul Papoose. Aici munca se desfasoara in uriase hangare subterane legate intre ele, dar in care accesul se face numai trecind mai multe filtre de control. In prima zi de munca, fizicianului i s-au pus in brate circa 120 de documente, toate despre OZN-uri. Din acestea reiesea faptul ca americanii au capturat noua OZN-uri si ca s-au efectuat autopsii pe mai multe fiinte provenite de pe a patra planeta din sistemul binar de stele Zeta Reticuli 2. Dupa ce s-a familiarizat cu problemele, Lazar a fost trimis sa studieze o nava de provenienta extraterestra, avind un diametru exterior de 12 m. Spre surprinderea sa, in interiorul navei nu se putea observa in ce fel sint imbinate intre ele partile, de parca aparatul de zbor ar fi fost dintr-o singura bucata. Un alt element ciudat este acela ca scaunele din cabina principala erau de mici dimensiuni, ca si cum ar fi fost destinate unor copii. OZN-ul se deplasa gratie unui reactor pe baza de antimaterie, acesta fiind descris drept un aparat sferic dispus pe podeaua cabinei si avind dimensiunile unei mingi de baschet. Nava folosea drept combustibil un element cu numarul atomic 115, descris ca fiind un metal foarte greu si care nu poate fi sintetizat pe Pamint. Acest sistem de propulsie, afirma Lazar, permite manipularea raportului spatiu-timp si are darul de a face invizibile navele.

  Proba adevarului

  Asa cum era de asteptat, afirmatiile fizicianului au stirnit senzatie, dar si neincredere. Pentru a inlatura suspiciunile, Lazar s-a supus de patru ori la testul cu masina adevarului, poligraful fiind de fiecare data manevrat de o alta persoana, pentru mai multa siguranta. In toate ocaziile, rezultatul a fost ca omul spune adevarul. In schimb, unul dintre operatorii de poligraf care l-au analizat a inceput brusc sa primeasca amenintari cu moartea. Tot in 1989, Lazar a fost supus unei sedinte de hipnoza regresiva de catre un doctor care colabora cu politia. Acesta a conchis ca omul e sincer, adaugind insa ca e probabil ca in timpul cit a lucrat sub supravegherea serviciilor secrete sa i se fi administrat diverse substante si sa fi fost hipnotizat astfel incit sa nu-si mai aminteasca detaliile muncii sale.
  Interviurile cu Bob Lazar au facut vilva in intreaga lume, extrase din acele transmisiuni fiind redate de multe posturi de radio si televiziune din Europa si Japonia. Desi numeroase cluburi de ufologi l-au cautat pentru mai multe amanunte, Lazar a refuzat cererile acestora, afirmind ca nu doreste sa fie asociat cu indivizi care vad “omuleti verzi” peste tot.

 2. Back To Top | #2
  Registered User Hodoronc Tronc's Avatar
  Join Date
  Jul 2000
  Location
  Bucuresti

  Arrow

  Extraterestri capturati de armata americana

  La putin timp dupa declaratiile lui Bob Lazar, un barbat care lucra ca electrician la o locatie din Zona 51 a participat la o emisiune radiofonica in cursul careia a povestit ca in zona exista tuneluri ingropate la circa 1000 metri adincime, unde se desfasoara “proiecte secrete”. Desi el personal nu era direct implicat in acestea, omul a relatat ca intr-una din zile a vazut niste presupusi medici care transportau pe targi patru trupuri mici apartinind unor fiinte nemaivazute, despre care el era convins ca sint extraterestri. Deloc surprinzator, in momentul in care a fost observat, un agent de securitate s-a napustit asupra lui, amenintindu-l in termeni foarte duri sa-si tina gura. In acest context, merita amintit faptul ca intr-unul din interviurile sale, Bob Lazar a povestit si el ca printre documentele pe care a avut ocazia sa le studieze figurau rapoarte de autopsie ale unor extraterestri, precum si fotografii. Vizitatorii din spatiu erau descrisi ca avind o inaltime de 1-1,2 m, cap mare, fara par, ochi alungiti, brate lungi si subtiri. De asemenea, din pozele facute in timpul autopsiilor reiesea ca acestia nu au organe interne similare cu cele ale omului, ci unul singur, compact. Lazar a tinut insa sa sublinieze ca nu poate garanta autenticitatea celor relatate, intrucit el personal nu a vazut aceste fiinte, ci doar a citit despre ele niste hirtii ce i s-au pus in fata.
  Exista insa o serie de fotografii ale asa-numitei zone S-4, pe care se pot vedea niste containere ciudate, in care se spune ca se afla cadavrele unor extraterestri.

  Minciuni telepatice

  Despre existenta navelor extraterestre de la baza Ellis a vorbit si un fost angajat al CIA, care, desi a prezentat unor ziaristi documentele sale de identificare, a cerut sa fie identificat sub pseudonimul Kewper. El spune ca a lucrat pentru CIA in perioada 1957-60, fiind implicat in diverse proiecte secrete. In 1958, Kewper a fost dus la o baza subterana din Zona 51, unde a vazut sapte nave discoidale de diferite marimi, asezate intr-un hangar. Partea cea mai interesanta a relatarii sale este cea referitoare la prezenta unui extraterestru, capabil sa comunice telepatic cu oamenii. Kewper a relatat ca personal nu a avut curajul sa intre in incaperea unde se afla creatura, dar colegii sai i-au povestit in amanuntime intilnirea de gradul trei. Intre altele, extraterestrul a spus, sau mai exact, a transmis telepatic prin intermediul unei voci care le rasuna in creier celor prezenti, ca nu a venit cu intentia de a cuceri pamintul, ci pentru a impartasi oamenilor cunostintele lor. Agentii CIA, inclusiv colonelul care conducea echipa, au ramas insa cu impresia ca omuletul nu spunea adevarul.
  O marturie similara a venit, in 1991, de la Robert E. Dean, fost sergent major in armata americana, care declara ca a citit rapoarte secrete pe aceasta tema inca din 1954, pe cind era detasat la un sediu din Europa al NATO, pe post de analist de informatii secrete. Dean sustine ca a citit un raport secret al Aliantei in care se afirma negru pe alb ca SUA au capturat mai multe nave extraterestre si detin citeva cadavre. In acel document se mai afirma ca Pamintul este vizitat periodic de patru rase distincte de extraterestri.

  Cel mai pazit loc din lume

  Spre disperarea miilor de oameni care s-au chinuit decenii de-a rindul sa afle adevarul despre cele petrecute in interiorul Ariei 51, pina in 1994, armata americana s-a incapatinat sa nege evidenta afirmind ca nu exista nici o baza militara in Nevada. Culmea este ca, desi oficial nu exista nici o baza, Aviatia americana a rechizitionat, in 1984, 89.000 de hectare de teren din jurul bazei originale, inclusiv o mare parte a unui lant muntos, pentru a-i impiedica pe vizitatori, care nu sint niciodata bineveniti, sa vada ce se petrece acolo. Problema rechizitionarii unui teren public s-a pus chiar si in Congresul american, insa oficialii militari chemati la audieri au declarat ca autorizatia vine “foarte de sus” si nu se poate vorbi despre acest lucru decit intr-o sedinta cu usile inchise.
  Cei care se incumeta sa-si incerce norocul sint luati in primire de garzi cu multi kilometri inainte de a ajunge la perimetrul de securitate propriu-zis. In zona, acestia sint cunoscuti drept “cammo dudes”, (“tipii in costum de camuflaj”), care patruleaza zona in masini albe de teren, fara insemne pe ele. O parte a echipelor de securitate sint membri ai temutelor comandouri “Beretele Verzi”. Orice vehicul care se apropie este interceptat si urmarit indeaproape. Daca musafirul se incapatineaza sa-si continue drumul, imediat apar si elicoptere de lupta, care zboara la mica altitudine, cu scopul vadit de a intimida. O data ajuns la limita exterioara a zonei, vizitatorul este intimpinat de pancarte cu “acces interzis”. In acelasi timp, este strict interzisa filmarea, fotografierea, ba chiar si desenarea sau schitarea celor vazute. Zona, cu exceptia perimetrului central, nu este inconjurata de vreun gard, dar, spun cunoscatorii, acest lucru nici nu este necesar. Intreg teritoriul este semanat cu senzori magnetici, care incep sa emita semnale de indata ce detecteaza miscare. Cercurile ufologice care incearca sa descifreze misterul Ariei 51 ii avertizeaza pe neinitiati ca ar face mai bine sa nu se apropie prea mult de baza intrucit agentii de securitate sint autorizati sa foloseasca forta, inclusiv letala, pentru a impiedica accesul strainilor in zona.

  Farfurii zburatoare in actiune

  Printre pasionatii de fenomene paranormale si, in special, pe Internet circula o puzderie de relatari despre misterioase aparate de zbor observate in desertul din Nevada. Este evident ca o parte dintre acestea sint de fapt prototipuri ale unor avioane intrate de-acum in dotarea armatei americane, dar care, cu zeci de ani in urma, pareau imposibil de realizat. Exista insa si o serie de imagini filmate de companii serioase de televiziune, a caror autenticitate cu greu poate fi pusa la indoiala. Spre exemplu, japonezii de la Nippon TV au surprins pe pelicula un aparat ce decolase din interiorul Ariei 51 cu o viteza incredibila si efectua miscari pe care nici un aparat cunoscut nu le poate executa. O echipa de la canalul american NBC a filmat si ea un asemenea aparat. Acesta s-a apropiat foarte mult de tehncieni, iar rezultatul a fost ca unii au fost internati in spital cu arsuri cauzate de radiatii. Chiar si specialistii in aeronautica spun ca in afara proiectelor militare secrete e posibil ca in Nevada sa existe si nave provenite din spatiu. Astfel, exista o pelicula pe care se poate vedea o nava zburind cu o viteza de 16.000 km/h, aproximativ de 13 ori mai mare ca viteza sunetului. Chiar si unii angajati ai companiei Lockheed, care a testat multe prototipuri in Nevada, recunosc ca “unele aparate care zboara prin desertul Nevada l-ar face pe George Lucas (regizorul seriei “Razboiul stelelor”) sa-i lase gura apa”. Mai mult, fostul director al departamentului de cercetari avansate al companiei, Ben Rich, a declarat public ca el este convins de existenta OZN-urilor.

  Ma pasioneaza enorm de mult subiectul. Voi ce parere aveti ? De ce ar fi facut rost americani de tehnologie extraterestra si japonezii sau alt popor mai avansat nu ? Orice discutie, link sau poze despre subiect sunt binevenite.

 3. Back To Top | #3
  Registered User PigBrother's Avatar
  Join Date
  Mar 1999
  Location
  Bucuresti
  Zi-i lu' nenea autoru' sa se documenteze dreaq mai bine, nici SR71 nici F117 nu sunt avioane de bombardament. Iar daca nenea autorul nu are atata cultura generala sa stie asta, probabil ca nu merita sa dai 2 lei pe articolul lui.
  If you're arguing with an idiot, make sure he's not doing the same thing

 4. Back To Top | #4
  Ar mai fi de adaugat si U2 . Din cate am vazut/auzit/citit Area 51 este in primul rand o baza de testare a unor prototipuri de avioane . Din moment ce este vorba de prototipuri (asa numitele "black projects" ) care , evident sunt secrete , toata "secretomania" are sens . Tre sa existe o baza de testare pentru asa ceva iar Area 51 este locul perfect . In plus ea a fost existinsa in ultimul deceniu .

  Daca acolo se testeaza si OZN-uri ? Hmm daca avioanele respective au si ceva tehnologie extraterestra in ele s-ar putea . Altfel , daca eu a-si fi genul "tipului cu tigara din X-files"( ) i-as lasa pe toti tembelii sa se "benocleze " dupa OZN-uri in Area 51 si io mi-as testa "farfuriile" in alta parte . Se numeste : distragerea atentiei ....
  "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine

  LED website online !

 5. Back To Top | #5
  Personal cred ca Area51 e un big fake.Posibil ca la inceput sa fi fost ceva,dar acum,prea multi curiosi roiesc in jurul ei pentru a mai desfasura ceva activitati.Mi se pare mult mai credibila mutarea acelor activitati,de orice natura ar fi,terestre sau extra-terestre intr o zona ferita de 'ochii lumii'.Asa ar fi logic nu?

 6. Back To Top | #6
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union
  Extraterestrii in Area51? Poate cineva sa dea explicatie de ce tocmai la americani apar toate aventurile astea haioase cu extraterestrii capturati si OZN-uri prabusite?
  Va spun eu de ce, pentru ca americanii au cea mai bogata imaginatie dupa cum o dovedesc si filmele facute de ei care sant cele mai bune SF-uri.
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 7. Back To Top | #7
  ...sau pentru ca americanii poseda(din cate stim) cea mai evoluata tehnologie si reprezinta la ora actuala cea mai mare putere politica,economica si militara.Daca,tu Firestarter666 ai fi un alien,unde ai prefera sa dai o raita cu ozn-ul?In Bangladesh?

 8. Back To Top | #8
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union
  Off topic:
  Daca as fi vreun alien nu as stii de unde sa ma informez cam unde ar fii cea mai tare "putere". Daca as vrea sa sug ceva informatii prin eter ar trebui sa ma apropii mai tare de pamant si m-ar depista pamantenii prin radar!
  Chestia cu cea mai evoluata tehnologie as mai gandi-o odata!!! Bine spui "din cate stim" dar sant si tari de care "nu stim" multe ca nu prea fac filme multe.
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 9. Back To Top | #9
  MaX's Avatar
  Join Date
  Jul 2002
  Location
  Bucuresti
  lol cred ca mai degraba vine si ii face o vizita lui leana si costel
  Free space

 10. Back To Top | #10
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union
  Off topic:
  In al doilea rand raz-atoth_, daca reusesc baietii sa ajunga pana la noi banuiesc ca la stadiul lor mult mai avansat in domeniul tehnicii nu dau doi bani pe tehnica ce o avem aici, deci zic eu ca s-ar interesa mai mult pentru fiintele de pe pamant sau ar merge mai degraba la un zoo sa vada si ei ceva mai fresh, ca tehnica ce o au americanii or fi avut-o si ei candva.
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 11. Back To Top | #11
  Registered User rz+'s Avatar
  Join Date
  Aug 2003
  Location
  Terra
  In Zona 51 se construiesc si se dezvolta proiecte secrete... mai ales pentru aviatia militara americana.
  Personal, nu cred in povestile unora care, chipurile, ar fi vazut acolo OZN-uri.
  Au vazut avioane ultrasecrete, atata tot.
  Chiar si U2 a fost confundat cu un OZN, la inceput!
  Intr-adevar, aceste avioane (U2, F-117, etc.) au fost la inceput obiecte zburatoare neidentificate...

 12. Back To Top | #12
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union

  Talking

  Poate au vreo sectie sau filiala si la Cluj(area 52?!) ca si pe-acolo au zburat OZN-urile.........
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 13. Back To Top | #13
  Daca as fi vreun alien nu as stii de unde sa ma informez cam unde ar fii cea mai tare "putere". Daca as vrea sa sug ceva informatii prin eter ar trebui sa ma apropii mai tare de pamant si m-ar depista pamantenii prin radar!
  LOL.Daca vreai sa 'sugi' informatii din eter chiar ai putea.Cu conditia sa fi auzit de faptul ca orice meci pe care-l urmaresti tu la teveu iti intra in casa via 'unde electro-magnetice'(care ,daca ai uitat,tin sa-ti reamintesc, se propaga inclusiv prin spatiu cu frumoasa viteza de 300000 km/s).Asa ca n-ar trebui sa te aproppii cu ozn de pamant,pana te prabusesti doar ca sa urmaresti 'Leana si Costel'(ca tot pomenea cineva de ei).Cat priveste depistarea prin radar...si aici ai cam dat-o in bara.Chiar presupunand ca am reusi sa supraveghem prin radar orice bucatica a spatiului nostru aerian....tot mai exista tehnologie stealth

  In al doilea rand raz-atoth_, daca reusesc baietii sa ajunga pana la noi banuiesc ca la stadiul lor mult mai avansat in domeniul tehnicii nu dau doi bani pe tehnica ce o avem aici, deci zic eu ca s-ar interesa mai mult pentru fiintele de pe pamant sau ar merge mai degraba la un zoo sa vada si ei ceva mai fresh, ca tehnica ce o au americanii or fi avut-o si ei candva.
  Ba,eu cred ca ar fi cat se poate de interesati de tehnologie.Nu-mi spune ca tu ai trata la fel o civilizatie care detine o bombita nucleara cu alta care inca iese la vanatoare cu arcul.

 14. Back To Top | #14
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union
  Pai uite ca dupa scrisele de mai sus s-au apropiat pana s-au prabusit(tocmai in USA!).
  In ce priveste "bombita nucleara" mai sant si alte state care o detin cu toate ca in aceste state se mai vaneaza cu arcul(Pakistan, Iran, Corea de Nord, India, etc...). Din pacate aceste state nu sant "vizitate" cu toate ca aici ar putea sa vada tot tacamul de arme, si nucleare si arcuri!
  Last edited by Firestarter666; 24-11-2003 at 00:11.
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 15. Back To Top | #15
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union
  Eu zic ca daca ar fii ceva serios pe-acolo cu treburi dinastea SF ar fi iesit deja ceva dovezi concrete din Area51 pentru ca de-alungul anilor au lucrat acolo mii de oameni. Sa nu uitam ca pe timpul "Razboiului rece" rusii au avut o retea de spionaj destul de perfect si ar fi aflat si ei daca ar fi fost ceva concret si pentru un pumn de dolari ar fi dat cu ciocul la presa.
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 16. Back To Top | #16
  Firestarter666,aparitii au fost raportate cam peste tot prin lume,insa par a fi mai des raportate in statele pe care in mod traditional le consideram a fi 'mai' civilizate decat celelalte pe care le dadeai tu drept exemplu mai sus.Evident,poate fi doar o simpla impresie tinand cont ca,in momentul de fata,nu dispun de vreo statistica sau ceva de genu' asta,insa cu proxima ocazie o sa dau o raita pe Google sa vad ce gasesc.
  Totusi,macar asa intuitiv as paria ca am dreptate.
  In ceea ce priveste partea cu miile de oameni care se presupune ca au lucrat prin Area51....ei bine cativa chiar au vorbit.(vezi mai sus).Ca au spus adevarul sau au cautat doar publicitate ieftina..asta-i alta discutie.Poate ca numarul acestor persoane care au iesit in fata cu ceea ce stiu(sau ceea ce vor sa ne faca sa credem ca stiu) ti se pare mic..si chiar este.dar mie nu prea-mi vine a crede ca intr o baza in care ti se plimba alienul nestingherit sau testezi nu stiu ce supertehnologie ai angaja orice individ,fara a-i testa in prealabil loialitatea.

 17. Back To Top | #17
  Registered User Firestarter666's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  European Union
  raz_atoth_, concret eu nu cred in existenta pe pamant a creaturilor sau epavelor de pe alte lumi, eu respect parerea ta dar personal raman la ideea ca daca ar exista asa ceva ar fi iesit demult in public tinand cont ca dupa "legende" se cunosc aceste treburi de 50 de ani, dupa cum bine stim au iesit si alte treburi importante care au fost tratate de oameni "loiali"(Printul Charles e homo!).......
  WinXp Prof./XP2600/ECS L7VTA/512DDRam/ATI Radeon 9000/DVD-RW Lg 4040B

 18. Back To Top | #18
  shell-shocked moebius's Avatar
  Join Date
  Apr 2001
  Location
  B612
  Quote Originally Posted by REDMAN
  Zi-i lu' nenea autoru' sa se documenteze dreaq mai bine, nici SR71 nici F117 nu sunt avioane de bombardament. Iar daca nenea autorul nu are atata cultura generala sa stie asta, probabil ca nu merita sa dai 2 lei pe articolul lui.

  offtopic: cu sr71 asa e dar f117 desi numit 'fighter' e un tactical bomber
  We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.

 19. Back To Top | #19
  GIS/CAD LS's Avatar
  Join Date
  Apr 1999
  Location
  Time traveller
  la F117 (stealth fighter) am facut si o macheta cand eram mai mic. citisem ca e bombardier. SR71 mi se pare ca a fost folosit, datorita vitezei foarte mari, la spionaj.
  xyz

 20. Back To Top | #20
  Registered User rz+'s Avatar
  Join Date
  Aug 2003
  Location
  Terra
  F-117 Stealth este proiectat atat pentru a fi bombardier cat si pentru a fi avion de vanatoare.
  In functie de situatie, face fata cu brio ambelor situatii!
  Iata mai jos un material (prezentare corecta,obiectiva) despre zona 51.
  Este o prezentare generala, nu se insista pe detalii...
  www.inoan-press.com/para/ezot/161.html

 1.  
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •