![]() |
| | #3081 (permalink) | ||
|
Mishu intelege multe, si sunt de acord cu el. Eu nu am pus amprenta pe ideea ca resping tehnologia, din contra. Insa despre ce tehnologii vorbim aici si incotro ne indreptam resursele si know-how-ul?! pai daca ne focusam tot pe masini inseamna ca nu ajungem departe.Asta era si marea mea doleantza la voi, sa va luati gandul de la masini! Sa va ganditi in schimb la trenuri si alte cele. La comun! Adica lucruri care nu te lipesc in scaun din pacate. Insa asta inseamna o revolutie: industriala, sociala, economica, tehnologica, politica, educationala, etc. Si nu suntem nici pe departe pregatiti pt asta.
__________________ The power of sounds. G O A | |||
|
| | #3082 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? | |||
|
| | #3083 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
Petrolul la 78 de $.Aurul la maxime istorice. Crude Oil Price Forecast Strigati tare: Re-Ve-Ni-Re !!! In nici un caz aia economica....
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #3085 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Daca nu stii despre ce e vb...Datele, matematica si fizica vb de la sine. Tinerii vor să muncească gratis trei luni, companiile spun pas - Business Standard
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! Last edited by M4V3RiCk_; 17-10-2009 at 15:08.. | ||
|
| | #3087 (permalink) | ||
81 de dolari...deja devine evident.Daca si acuma e perioada de boom-economic...
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #3088 (permalink) | ||
| Quote: ---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 05:17 ---------- logi Energy Determines Saudi Oil Production Has Peaked Suntem in grafic.
__________________ The power of sounds. G O A | |||
|
| | #3090 (permalink) | ||
De ce a cumparat Buffett caile ferate din SUA.Una din cele mai mari tranzactii din istorie si mai ales in plina criza economica: Did Buffett buy Railways because of Peak Oil? Oricum s-a mai spus.Diferenta intre optimisti si pe pesimisti, e de doar 10 ani.Nu vad eu sa apara o tehnologie minune in 10 ani care sa ne salveze si pe deasupra sa mai si intre online la nivel global, ca sa evitam dezastru.Voi credeti asta?Eu nu. Uite cat se cacaie cu un rahat de criza....cand solutia e atat de simpla.Tre schimbat sistemul din temelii.Nu sa muncesti zi de zi precum slcavul ci doar atunci cand ai nevoie.Din punctul asta de vedere, economia planificata reprezenta un sistem mai bun,decat darwinismul de acuma...fiecare produce cat poate (cel mai bun sau mai bine zis cel mai corupt) sa castige.
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! Last edited by M4V3RiCk_; 13-11-2009 at 14:33.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |