View Single Post
Old 26-12-2000, 20:08   #14 (permalink)
Guest

Question

Bai Slick, nu sari asa, ca n-am vrut sa zic ca esti prost sau ai gusturi proaste. Jocul mi se pare pueril (auzi, rujuri explozive), dar asta e fix problema mea. Oricum, pana la jocul anului mai e mult: de Deus Ex ai auzit ? . Sa nu zici ca-i RPG, ca nu-i. Sau e RPG tot atat cat e si Diablo, adica putin, ceea ce nu le impiedica sa fie niste jocuri excelente.
Insa la partea de engine, sa ma ierti. N-am jucat decat demo-ul, da' impresia a fost ca ma plimb printr-un decor de carton. Miscarea e abulica, iar mouse-ul, indiferent ce i-am facut, parca avea o vointa proprie, numai de el inteleasa. Programatorii care nu-s in stare sa faca un engine, mai bine cumpara unul, decat sa se faca de rahat. Am jucat si Shogo si Blood 2 si pot sa zic ca si primele versiuni de Litech erau naspa. Si nu ma intreba ce parere am despre engine-urile D3D only, nu o sa-ti placa. M-am distrat destul cu WorldCraft, UnrealEd si LithEdit pt. Blood 2 ( parca asa se chema ) si pot sa zic ca diferenta e catastrofala.
Oricum, apropo de engine-uri, cine a jucat Carnivores 2? Faceti rost de el, admirati-i engine-ul si imaginati-va un Delta Force pe engine-ul asta. E un simulator de vanatoare, da' nu Deer Hunter sau alte kkt-uri. Aici vanezi dinozauri, iar daca tu l-ai ratat, el nu o sa te rateze . Feelingul e maxim, dar ceea ce e adevarat e engine-ul: se misca super fluent si pe compuri f. slabe, iar vegetatia e inimaginabil de deasa. Si e facut de niste rusnaci anonimi...

------------------
Better to reign in hell than to serve in heaven

Reply With Quote