View Single Post
Old 05-01-2001, 00:59   #20 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Question

Nu stau acum sa intru in detalii dar chiar nu stiu ce vedeti voi asa de extraordinar la jocul asta... BTW, ca sa nu zicetzi ca vb in necunostintza de cauza... l-am terminat. Singurul lucru care mi-a placut este faptul ca, pe langa impuscat mai sunt si parti mai interesante (condusul de vehicule, saritul cu parasuta etc ). Grafica mie nu imi place, nu in sensul tehnic ci in sensul stilului. Si mie atmosfera mi se pare prea copilareasca, parca ar fi desene cu pantera roz sau mai stiu eu ce. Nu zic ca engineul nu poate, dar nici nu zic ca e cel mai bun pe care l-am vazut. Mai ar fi multe de zis dar nu stau acum sa fac review. Si daca pe nu stiu ce site a primit nota mare ( am fost la voodooextreme si la altele ) asta nu inseamna ca trebuie sa ne placa la toti. Multora le place Counter Strike de exemplu si mie nu... prefer quakele. Acum o chestie pe care am observat-o la f. multi oameni pe forumul asta. Foarte multi se lasa imfluentati in f mare masura de ceea ce se scrie in reviste sau ce citesc pe siturile de jocuri. Nu toti care se dau gameri sunt cu adevarat. adica nu toti care zic ca au terminat un joc au facut-o. Majoritatea vorbesc doar ce citesc, sunt niste simpli "copiatori"... De multe ori vad topicuri de genul " a aparut fallout tactics" scrise dupa ce autorul a citit pe siteul x stirea, in care, de obicei postul autorului nu este altceva decat o traducere mai mult sau mai putin completa a celor scrise pe acel site... Sau oameni care se baga in discutie aducand argumente din diferite siteuri dar nestiind in mod practic despre ce se vorbeste. Tin minte o discutie despre procesorul duron in care multi vorbeau, de fapt citau din diferite articole, dar nu vazusera in viata lor acel tip de procesor. discutia a deviat de la procesor catre metodele de overclock, "copiatorii" aparand din nou, aducand in discutie alte articole si dand cu parerea, neavand nici de data asta conostintze practice. Mai departe s-a vorbit si despre placa de baza pe care o detineam ( si inca o mai am si sunt f. multumit de ea ) placa care, dupa parerea majoritatzii avea performantze mizerabile, nu era stabila, etc. la un moment dat o "personalitate" spunand 'tot din auzite' ca diferentzele dintre ea si o alta placa asus sunt extrem de mari si ca nu merite sa o achizitionezi. La ceva timp dupa asta au aparut in revista la care lucra "personalitatea" teste intre cele doua placi in care diferentza dintre ele era de MAXIM 5fps in q3 pe cele mai mari setari. Deci de ce sa dai 100$ pe placa cutarica, cand poti sa dai 170 pe ailalta ca sa mai ai si tu 5 fps in q3... De aici si din multe altele rezulta ceea ca am zis mai sus: UNII ISI DAU CU PAREREA DOAR CA SA SE AFLE IN TREBA, CUNOSCAND DOAR CE CITESC DESPRE JOC IN ANUMITE REVISTE SAU PE NET, FIIND COMPLET PE DINFARA. In incheiere ma intreb de ce nu s-a vorbit despre acest joc inainte ca el sa aiba review in Level parca sau nu mai stiu eu unde. Poate lumea nu termina un joc decat dupa ce citeste despre el in revista... sau poate nu il termina deloc si doar se plictiseste si mai baga un topic... De exemplu, mai demult eu facusem un topic despre un joc care mie mi se pare a fi foarte interesant, Dungeon Siege, in care am intrebat lumea ce parere are despre el si daca cred ca va constitui un adversar pe masura jocurilor RPG produse si care urmeaza a fi produse BLACK ISLE ( NWN BG2 etc)... Nu au raspuns multi, ceea ce arata ca pana ce revista x nu scrie despre jocul y lumea nu stie de el, iar dintre cei care au raspuns marea majoritate au zis ca nu cred ca o sa bata diablo... Ca sa vedeti raspuns...

pmk is online now    Reply With Quote