Bai nu stiu daca tu ai ajuns in 2016 la 00=01 dar oricum cu Saviola ai dreptate.Eu nu am zis ca e o tampenie foarte mare varianta asta dar celelalte erau mai bune.Deci cum am spus eram pe locul 15 cu Roma cu echipa de baza care mi=o da la inceputul jocului si suporterii vroiau sa ma dea afara. Bun am schimbat stilul de joc in 5=3-2 si am castigat toate meciurile din retur cu Samuel, Sottil(de la udine) singurul transfer Zago, Cafu , Candela ,Nakata, delvecchio, Totti, Montella, Batistuta, am luat campionatul. Dar intrebarea este daca o sa joc in noul sezon cu aceeasi tactica o sa castig la fel?? Nu cred eu zic ca e prea random jocul.Si daca tu acela care ai scris ditamai replyul o sa ei CItadella din C si o sa fii pe pas sa ajungi cu ea in A esti tare.Deci eu am jucat 99=00 pana in 2006 si am luat campionatul o singura data.Foarte corect pentru ca celelalte echipe erau mai bune.DAr acum chair nu aveam preteentii dupa ce am fost pe pas de retrogradare.Si altceva. Dupa terminare am avut 69 milioane $ si am facut un transfer Aimar pentru 36 mil si signing on fee 3 mil. Nu am mai avut nici un ban dupa asta. DE ce??
|