Pantera mai, hai sa itzi explic cum decurge jocul la mine deci dupa ce am luat campionatul am facut si eu un transfer Pablo Aimar.Buun am iceput furibund cu 5=3=2 att si am avut 11 victorii consecutive in campionat 4-0 lu Inter 5-0 lu Lazio care era pe pas sa retrogradeze si tot asa ma bate Sampdoria cu 3=0 la mine acasa dupa aia imi revin si iar incep sa cstig 12 victorii consecutive (si vorbesc serios).Am castigat campionatul cu 10 etape inainte si Lecce a iesit pe 2.Am luat Liga Campionilor am castigat si cupa Italiei si am avut o grama de bani si l=am luat pe Chivu cu 54mil ca atata ii daduse Barca si am vrut sa vad daca ma lasa Boardul si dupa aia le=am cerut fonduri si l=am laut si pe Saviola cu 36mil.Si au mai venit pe free Fabio Cannavaro si Diego Tristan..CE zici?? E de crezut?? Mi-e nu mi-a venit sa cred.Jocul are multe parti bune dar ma astept la mult mai mult din partea lor la cm4.Apropo ti=a acceptat vreodata propunere pentru reschedule sau plangere pentru arbitru.Unu nu mi=a dat o data 3 penaltyuri si nu au facut nimic.Se pot face imbunatatiri si nu consider ca l=au imbunatatit fata de 99=00
|