View Single Post
Old 16-01-2001, 20:43   #15 (permalink)
Mausa
Registered User

Mausa's Avatar

Thumbs up

Pantera mai, hai sa itzi explic cum decurge jocul la mine deci dupa ce am luat campionatul am facut si eu un transfer Pablo Aimar.Buun am iceput furibund cu 5=3=2 att si am avut 11 victorii consecutive in campionat 4-0 lu Inter 5-0 lu Lazio care era pe pas sa retrogradeze si tot asa ma bate Sampdoria cu 3=0 la mine acasa dupa aia imi revin si iar incep sa cstig 12 victorii consecutive (si vorbesc serios).Am castigat campionatul cu 10 etape inainte si Lecce a iesit pe 2.Am luat Liga Campionilor am castigat si cupa Italiei si am avut o grama de bani si l=am luat pe Chivu cu 54mil ca atata ii daduse Barca si am vrut sa vad daca ma lasa Boardul si dupa aia le=am cerut fonduri si l=am laut si pe Saviola cu 36mil.Si au mai venit pe free Fabio Cannavaro si Diego Tristan..CE zici?? E de crezut?? Mi-e nu mi-a venit sa cred.Jocul are multe parti bune dar ma astept la mult mai mult din partea lor la cm4.Apropo ti=a acceptat vreodata propunere pentru reschedule sau plangere pentru arbitru.Unu nu mi=a dat o data 3 penaltyuri si nu au facut nimic.Se pot face imbunatatiri si nu consider ca l=au imbunatatit fata de 99=00

Mausa is offline    Reply With Quote