Results 1 to 12 of 12

Thread: CUm se poate localiza un telefon dupa imei!!!

 1. Back To Top | #1
  Banned
  Join Date
  Apr 2005
  Location
  bucuresti

  Exclamation CUm se poate localiza un telefon dupa imei!!!

  Cine stie sa posteze!!!
  M-ar ajuta fff mult!!!!!!
  plz!!!

 2. Back To Top | #2
  Registered User djxme200's Avatar
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  Constanta
  aici e publicitate mah....cauta si tu aria de discutii gsm si pune acolo ce ai de pus...
  Do not try to insert a harphoon in your head!..
  <----this is the result

 3. Back To Top | #3
  Nu prea cred ca se poate localiza dupa imei.
  Singura ta sansa este sa il cauti prin targuri, dar nu cred ca vei gasi nimic.

 4. Back To Top | #4
  SLV SILVER's Avatar
  Join Date
  Mar 2001
  Location
  Bucuresti
  Se poate, dar nu de catre "oamenii de rand". Connex-ul si alte "servicii" de la noi din tara folosesc cu succes chestia asta. Nu iti imagina ca o sa apara un soft in care tu introduci imei-ul si iti spune cu ce e imbracat posesorul.

 5. Back To Top | #5
  Banned GSM-Stefan's Avatar
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Pe scaun,in fata monitorului.....
  nu prea poti ca om de rand......defapt e imposibil ! connexu poate face asta , dar nu ai cum sa ii determini sa o faca......asta e lucru mai nasol !

  oricum ai postat gresit , o sa iti mute threadul la GSM & Telecomunicatii si s-ar putea sa iei si ban ca ai deja vreo 2-3-4 topicuri la fel !

 6. Back To Top | #6
  si ei nu depisteaza pur si simplu dupa imei, ci si dupa cartela
  in momentul in care dai un telefon ei stiu de pe ce IMEI s-a sunat, si te pot localiza, cam asta e toata faza

 7. Back To Top | #7
  este ceva ceva si cu IMEI-ul. De exemplu telefoanele cand se asculta nu se asculta numai dupa cartela ( pt cei care traiesc periculos sa stiti ca daca schimbati sim-u la telefon nu ati rezolvat problema cu ascultatul momentan, trebuie schimbat si telefonul pentru a scapa momentan de o eventuala interceptare a convorbirilor, de preferat un telefon folosit de o persoana curata destul de mult timp..). Din cate stiu eu "profesionistii" care isi castiga painea pentru a asculta telefoane nu le asculta dupa numarul cartelei ci dupa IMEI sau cum zic ei ID-ul telefonului ( banuiesc ca este acelas lucru). Oricum un lucru e sigur...tu ca om de rand nu poti localiza pe cineva dupa IMEI...doar daca ai ceva cunostinte in randul "profesionistilor" nu la connex sau orange..

 8. Back To Top | #8
  pai fara cartela nu pot nici ei

  doar cand se initiaza apelul se vede imei-ul de catre ei

 9. Back To Top | #9
  Registered User Solmyr_PL's Avatar
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Ploiesti/Bucuresti
  mda, adevarata. am citit un articol mai demult k vor sa faca asthia o smekerie. sa existe o baza de date, in care sa fie introduse imei-urile telefonelor furate, asta dak victima vrea, iar ei (connexu, orange) sa blocheze toate apelurile care s-ar face dupa acel imei. ar fi o lovitura grea data "smanglitorilor" de telefoane. iar dak aceasta chestie s-ar aplica si pe bazele de date din europa (germania , italia) ar fi naspa...rau , cum la noi ajung multe telefoane furate din tarile astea.

 10. Back To Top | #10
  eu am auzit ca de exemplu in spania deja exista acest sistem pentru anumite telefoane. Adica cunosc persoane care aduceau telefoanele in Romania sa le vanda si ziceau " aici nu am ce sa fac cu ele ca sunt blocate" (si nu se referea blocate pe retea..vodafone, movistar, amena). Oricum raman la parerea mea..singurele persoane care pot afla locatia dupa imei sunt "profesionistii" care sunt platiti de stat sa sa ne asculte telefoanele si sa ne monitorizeze...

 11. Back To Top | #11
  Moderator CBR's Avatar
  Join Date
  Sep 2001
  Location
  Bucuresti
  Quote Originally Posted by denilson
  Oricum raman la parerea mea..singurele persoane care pot afla locatia dupa imei sunt "profesionistii" care sunt platiti de stat sa sa ne asculte telefoanele si sa ne monitorizeze...
  Fals. Oricine stie sa umble la antene cum trebuie poate sa faca asta. Pe scurt intra in programul de monitorizare a antenelor si da search dupa IMEI-ul respectiv.

  PS: Ca foarte putini au acces la acest serviciu este partea a doua. Nu oricine se risca atunci cand ai in contract o clauza in care spune ca daca folosesti aiurea treaba trebuie sa scoti din buzunar o amenda de cam 10-100 de ori mai mare decat salariul (plus ca iti pierzi serviciul)... Stiu cum e la Connex si va spun sigur ca nu prea isi permite nimeni sa se joace cu treburi de genul asta.

 12. Back To Top | #12
  pai sincer, nici nu mi se pare normal ca oricine sa se joace cu asta

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •