![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Din regulament: 3. b) Nu este permisa [...], promovarea pirateriei software [...]. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| CBR: Am comasat toate thread-urile in care se discuta despre soft-uri Symbian. De acum incolo discutati aici tot ce tine de acest subiect! ----- Nu stiu daca a mai patit cineva ceva asemanator,dar de cateva zile am observat ca atunci cand incerc sa inregistrez nu mai imi inregistreaza si cu sunet Deci:intru in program,totul e ok,dau sa faca inregistrare de aproape 1 mb(am card de 128mb si e pe no limit pus,audio mode on) ,o face dupa care cand dau sa se vada nu merge sunetul decat pt cateva secunde dupa care este mut L-am mai reinstalat de cateva ori,prima data am crezut ca este din cauza spatiului pe mmc,pt ca mai era decat de cativa mega ...dar am facut si spatiu de vreo 30 mb si la fel ![]() So...a mai patit cineva ceva de genul?Stie care este solutia? telefonul dupa cum am mai specificat este un 3650 ... Last edited by CBR; 18-05-2005 at 11:56.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
mie nu-merge camcoderu' asta deloc!adik intra in el si imi arata imaginea dar cu zoom fara sa-i dau si intr-o parte(si se mai mishca si sacadat.plus ca apoi se blokeaza,numai merge nici un buton!si nici nu vrea sa filmeze.sa fie de la firmwire? V 3.42.1 16-10-2003 NHL 10.
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mm...deci mie la inceput mi-a mers bine...n-avea nici o problema....si acum facand cateva filmuletze am observat aceasta problema deranjanta Sushy ...faza cu formatul o stiam si eu,stii ca am uploadat la un moment dat si fisierul ala cu toate tipurile de format...dar mi-e cam frica s-o fac si nici nu vreau,pierd toate nr de telefon,mesaje si programele instalate... so ..alta solutie...pls.... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
stiu ca stiai si tocmai d'ai ti-am spus sa faci backup in pc nu stiu de ce ar trebuii sa-ti fie frica eu am facut-o de cateva ori .dar de problema mea cu app asta stiti ceva?la voi se misca imaginea sacadat pe display?
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
n-am mai auzit asa ceva ,sincer dupa cum am mai zis eu intr-un post pe un topic...am ajuns la concluzia ca fiecare telefon de genul(cu symbian) se comporta in mod diferit ...oricum asta nu o concluzie stiintifica,ci mai mult da catre o remarca hazlie....problema care cred ca se trage,fiind ca nu este o versiune de camcoder pt 6600,eu stiu ca-s mai multe ...incearca si cu alta versiune! Cat priveste de firmware chiar nu am nici cea mai mica idee.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
probabil ca nu e nimic de remediat....o fi de la program....sau poate e facut ptr N7650 sau cv de genu.....ar fi bine sa ne mai zica cine l-a folosit si pe ce telefon....si daca stie vreun program la fel de bun sau chiar mai bun...
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nokia 7650 nu are treaba ,mai ales djxme ca eu ti-am dat ultima ver ...3,75... dar mie mi-a mers pana acum 1 sapt....cu sunet cu tot,am filme facute,daca vreti vi le pot si trimite drept dovada(le vedeti cu quicktime) ...tocmai asta ma scoate cel mai mult din sarite ...singurul lucru pe care-l pot gandi este ca programul fiind spart a fost gandit sa se strice dupa o perioada ....(fiind crackuit cine stie cum) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 |
Experiente pe 3650 (cred ca firmware 3.42) (am incercat toate setarile de calitate din soft, am reinstalat de nu stiu cite ori) versiune 3.75, pe card: fara sunet (se inregistreaza doar pe primele citeva secunde din video) versiune 3.75, CU ALT CARD de memorie: inregistreaza ok! versiune 3.75, inregistrare direct in memoria interna: fara sunet versiune 3.74: merge ok pe toate cardurile si pe memoria interna 3.75 l-am luat din mai multe surse, dar s-ar putea sa fi nimerit mereu acelasi crack-release Un prieten cu 7650 are aceeasi problema cu versiunea 3.75. Personal cred ca este un release care nu a fost bine crackuit. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
uuuu deja cred ca ajungem incet,incet la o mica concluzie...deci dupa cum am mai spus si eu tot asa inregistreaza primele secunde si dupa aceea nu mai merge sunetul ...dar culmea ca inainte imi mergea ! ,dar acum observ ca trebuia facuta o mica precizare.....mergea inainte de a fi formatat pe cardul meu de 128 mb ....mmm .....deja e ciudata faza firmware eu am d-abia 3.16.... oricum si eu cred ca e de la crack ceva si d-asta nu se mai aude cu sunet,dar de ce inaitne sa formatez imi mergea si acum nu-mi mai merge | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
accusive...spune-mi ceva...ti-ai formatat pana acum cumva memory cardul?pt ca dupa cum am mai zis inainte,problema a aparut dupa ce am formatat memory cardul si inca nu imi dau seama daca este vreo coincidenta sau chiar depinde de asta...sau este pur si simplu de la crack ...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |