![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Din regulament: 3. b) Nu este permisa [...], promovarea pirateriei software [...]. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
sorry dar eram enervat deja si m-am enervat si mai tare cand mai vad din astia care habar nu au...am mai vazut un topic ca cica cum sa trimita pozele pe pc cu 6230 doh....
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
duduxx: Apropo, cauta un soft de Symbian, nu un Java. Pe mine ma lasa cel putin rece soft-urile java pe un 6600. Daca tot ti-ai luat telefon Symbian, baga Symbian soft pe el.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
Bah tu esti chior?Sau esti bolnav cu nervii? Am intrebat care e cea mai buna modalitate,nu daca se pot trimite poze. Mai vedeti-va de treaba voastra si nu va mai bagati in seama aiurea. Fiecare intreaba ce vrea.Deh nu toti sunt experti ca voi. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Nick anterior: sushy Join Date: Dec 2003 Location: Craiova |
chior esti tu fata mea... Originally Posted by sushy sorry dar eram enervat deja si m-am enervat si mai tare cand mai vad din astia care habar nu au...am mai vazut un topic ca cica cum sa trimita pozele pe pc cu 6230 doh....
__________________ Obedient Vigilant Youth Designed for Infiltration and Killing | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Bai, mai incet cu certurile... Sushy, tu mai ales, ca tu ai inceput.
|
| | #30 (permalink) | ||
| Softuri Utile 4 smartphones.
Azi mi-am laut mmc si card reader la telefon..si m-am trezit..ca habar nu am ce softuri mi-as dori pe el..si etc..Asa ca v-as ruga sa insirati ce aveti voi instalat si bineinteles la ce folosesc. Eu deocamdata mi-am instalat : ultra mp3 player..cam colorat..dar e bun.a.re toate functiile de baza... smart movie pt a vedea .avi super cool..(stiti alte playere mai bune ??) astept sa vad ce aveti voi instalat..si eventual un mic review al programului.
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
BlackList---foarte util cand te streseaza cineva cu telefoanele...sau cand nu mai vrei sa vorbesti cu o anumita persoana....bagi un numar in el si ii inchide telefonul automat...e bun ca poti sa selectezi sa inchida si la numere private sau ii bagi doar un numar fara sa il ai in agenda TotalIr---mai mult de panarama...dar e bun intr-un Bar unde nu ai telecomada la TV sau chestii de genu...eu il folosesc mai mult la panarama prin magazine(Tomis ca vad ca esti din Cta ) sau pe la prieteni acasaFExplorer---un explorer cu care accesezi toate fisierele din telefon/mmc si cu care poti sa trimiti prin bluetooth fisiere...etc..are interfata asemanatoare cu cea de la windows explorer Camcorder Pro---filmeaza nelimitat cu sunet....o chestie buna e ca dak bagi filmulete in directorul unde salveaza el le poti deschide cu playerul lui si le vezi fullscreen jocuri destule...dar nu multe ca imi incetineste sistemul ![]() si alte programe diverse....sa mai zica si altii
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
djxme200 10X am intalat exploreru` si blacklistu` ..eu din pacate nu am Ir port..asa ca celelalte nu ma ajuta.. ![]() Anywayz..pzotati ![]() aa si am mai isntalat fullscreen caller..marfa...adica arata mai bine asa decat clasic.. (cand te suna cineva..afiseaza o imagine fullscreen predefinita) easylock..sa nu mai stau sa blochez tastatura de fiecare data..se bloceaza ea..la un interval predefinit.. that's all..
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Pe langa cele spuse mai sus, PhotoAcute - Program pentru a mari calitatea pozelor facute cu 6600. ImagePlus - Un editor dragut de imagini. Mie imi place pentru ca are functia de blur (treaba aia care se foloseste la TV ca sa nu iti dai seama cine este persoana care vorbeste) Cocktail - Un program cu o lista mai mult decat mare cu cocktail-uri. Treaba interesanta este ca poti sa ii spui ce bauturi ai in casa si el sa iti spuna automat ce cocktail-uri poti sa faci cu ele. Handy Shopper - Un program asemanator "Cocktail", are o lista vasta de alimente, lactate si in general cam tot ce gasesti prin supermarket. Inainte sa plec de acasa imi scriu in program ce am de cumparat si dau check dupa ce iau fiecare produs. Genial pentru cei care uita repede sau pentru o lista mai mare de cumparaturi. sBirthday - Iti afiseaza toate datele de nastere pe care le ai trecute la contacts. Handy Photo Safe - Pe scurt, un seif protejat de o parola pentru pozele din telefon. Torch - Un program care iti transforma telefonul in lanterna (ilumineaza cat poate de puternic display-ul.
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #38 (permalink) | ||
|
CBR le am si eu pe majoritatea astea.....cocktail ala e bun tare...mai ales daca ai si un prieten barman pe langa tine..adik eu ![]() 55 AMG...maine o sa fiu in bucuresti...posibil sa stau si duminik...adik sa ma intorc duminik seara....nr meu e 0724 245 645....Y msgr: djxme200 COB ai cumva 7610??...nu de alta dar ala nu are infrarosu ![]() torch ala face o lumina destul de puternica....zic eu...mai am si alte dume de programe dar nu e prea bine sa instalezi prea multe....mai ales pe 3650 care il am eu(momentan)
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Eu zic sa mai facem un thread si pentru jocuri, cu tot cu review-uri.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |