![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Ce imi recomandati dintre :Motorola C350L - Sagem MyC2-2 - Samsung X100 - Sony T230
Am nevoie de un sfat.Vreau sa-mi cumpar telefon iar modelele disponibile sunt acestea : Motorola C350L - Sagem MyC2-2 - Samsung X100 - Sony Ericsson T230.Care credeti ca e cel mai bun ? Ma intereseaza bateria in primul rand si posibilitatea de a face poze cu el.Va multumesc
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai doar la Sony Ericsson poti atasa o camera pt a face poze ... restul nu pot ... Bateria la Sony tine cam 3-4 zile, depinde cat il butonezi ... Io unu am un T230 si sunt multumit de el ... singurul lucru care ma enerveaza e lagul din meniu ...
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Camera costa cam 2 milioane daca o iei din magazin si vreo 800.000 daca o iei de pe forum (daca nu ma insel am vzt pe cineva ca vindea la pretul acesta) Si despre transferul pozelor pe PC nu am mai auzit nimic nou ... parca tot aceeasi problema e din pacate
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
nu cred ca merita sa iti cumperi o camera atasabila pentru un telefon de 4.096 de culori (parca atat are T230). de 2 milioane (cat costa camera atasabila in magazin), iti poti cumpara un aparat foto digital sh de 1.3 sau chiar 2 mega-pixeli. in legatura cu alegerea, eu iti recomand Sony Ericsson-ul sau Samsung-ul. celalalte doua nu prea merita. bafta la cumparare !
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Nu e vorba de o suma in care trebuie sa ma incadrez.Aceste telefoane le aveau ultima oara in oferta la connex ,si aveam posibilitatea sa-mi achit 15% din valoarea telefonului cu puncte de loialitate;iar diferenta in bani nu e f.mare tinand cont de performantele telefoanelor ----- Mai exact diferenta in bani ajungea aproape de 100 $ ceea ce pt un telefon nou de genul celor enumerate mai sus , e mai mult decat convenabil. Last edited by CBR; 04-02-2005 at 23:24.. Reason: foloseste optiunea edit! | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Am consultat bine performantele telefoanelor si am ajuns la concluzia ca Samsung x100 si sonny ericsson t230 sunt cele mai bune oferte.Singura mare diferenta pe care am constatat-o la aceste 2 telefoane este bateria.Daca la SE spun ei ca tine in standby: 275 ore iar talktime: 450 minute la Samsung X100 oferta e de standby: 200 ore si talktime: 210 minute.diferenta mi se pare destul de mare.Dupa parerea voastra are Samsungul performante superioare care sa compenseze bateria mai slabuta fata de sonny ericsson t230 ? | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Pai dintre ce ai zis tu, clar ia-ti Samsungul. Sony Ericsson in nici un caz. Ecranul e net superior lui 230, sunetele la fel, memoria e imensa, nu ai ce face cu 10 mega. Constructia e mai buna la X100 si chiar si bateria. 230 nu are nimic superior lui X100. Chiar si Sagemul pare mai bun ca 230.
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
samsungu, t230 e un tel slab si foarte scump pt. performantele lui, in aceeasi bani sau mai jos ai m55 care e net uperior( e mai greu cu 8 grame), are java, memorie mare(cat de cat), pui wav-ri etc. Cred ca de ales ai avea intre X100 si m55(nu lu in calcul mc60 ca e un tel prost) Sagem nam butonay never, catdespre motorola...o rezolutie de kkt pur si simplu, no java...prastie Plus ca X100 are IR, memorie uriasa, display bengos...asta e cea mai buna solutie sau m55 dak vrei si camera. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
dap si M55 e varianta, dar omul a spus ca strict alea ![]() intre un X100 si un M55 eu as alege M55 pentru ca e mai aproape de ce am eu nevoie (sistem de fisiere )dar X100 are display mai bun, memorie mai mare, IR d-astea
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Clar intre T230 si X100 castigator este X100. Tine telefoanele in maini in acelasi timp si o sa te convingi instant
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|