![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| volvo sms spam
am primit acu cateva minute un sms cu niste chestii obscene semnat VOLVO TRUCKS www.volvotrucks.com chestia ciudata e ca numarul de pe care s-a trimis acest sms imi apare ca fiind "VOLVO" ... desigur eu nu am un astfel de nr in agenda ..... de unde plm ar fi putut face rost de nr meu .... dar mai important cum draq au facut de nu imi apare nr real ci un doar textul ala "VOLVO" PS: cea mai ciudata metoda de a face reclama prin spam | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu ca mesajul obscen era in romana ... ![]() chiar am facut o vizita la volotrucks romania acu cateva sapt "in inters de servici" dar sub nici o forma am dat vreunui individ de acolo nr meu ... si am o amarata de cartela nu abonament ... dar cum plm de nu imi apare nr de pe care s-a dat ci VOLVO ? | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
asa primesk eu De la kent...imi mai spun pe unDe prin mamaia sunt petreCerile lor Cu Dj Chestii...si tot asa imi apare "KENT" la senDer in loC De Nr De tel...numai Ca eu sunt inregistrat la ei...poate o fi vreo reClama prin Connex...suna la *222 si zi-le sa iti De Nr ala la Care suni sa nu iti mai trimita niCi un fel De mesaje publiCitare...eu nr si raspune un robot...gen ptr a xxx apasa 1 ptr ..yyy apasa 2 si ar trebui sa nu mai ai probleme
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
avand in vedere ca mesajul era obscen si presupun ca in romana, atunci ai cazut victima unei glume proaste, pentru ca o companie nu-si permite sa dea sms-uri obscene MAI ALES SEMNATE ![]() si mai ales la un numar pe care nu-l stie ![]() stupid prank kids ![]() suna totusi la operator si vezi daca poti afla numarul de la care a venit sms-ul
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
De la Kent am primit si eu. Poate ne zici si noua ce scria in mesaj
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am primit akum 1 minut Cu senDer "Freestyle" si ziCea: Trupa ImpaCt a lansat un nou album...bla bla, Dar la sfarsit era site-ul De la Connex, seCtiunea freestyle zi-ne si noua Ce sCria ..Cenzurat bineinteles...oriCum e farsa mai mult k sigur
__________________ Do not try to insert a harphoon in your head!.. <----this is the result Last edited by djxme200; 28-01-2005 at 17:40.. Reason: gramatica asta....:) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 |
exact cum banuiam eu intr-un post anterior ![]() banuiesc ca ai putea sa reclami la volvo si sa le spui ora exact si continutul mesajului si ei sa iti dea ip-ul.. insa ma indoiesc ca vor avea atata bunavointa | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|