Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-01-2005, 17:10   #1 (permalink)
paid to kill

Arrow Va rog!Stie cineva raspunsul?(probleme a835)

Am un motorola a835 si are pana acum 2 probleme:
#1cand vreau sa ascult mp3-uri difuzorul incorporat imi suna ciudat,adica suna bruiat(inaltele),un sunet metalic(tzatzait).in momentul in care-l pun la incarcat sunetul este impecabil totdeauna.partea dubioasa este ca si cand este numai pe baterie cateodata merge sunetul impecabil dar mai rar(depinde cum nimeresti);adik daca ii tot dau stop/play il nimeresc si merge bine.tin sa precizez ca am incercat sa scot "haptics" din meniu dar tot asa face si am realizat ca aceasta optiune nu are nici o legatura cu problema.L-am si desfacut crezand ca este vreo problema la difuzor(vreo mizerie sau ceva)dar nici acolo nu era nimic,apoi am pus un alt difuzor in(am facut contact pe pllaca de baza)dar spre surprinderea mea tot asa facea,deci difuzorul l-am scos din calcul.o Olta neregula nu am observat in telefon.Cineva care se pricepe la electronica in general mi-a spus ca ar putea fi acumulatorul de vina dar eu nu cred deoarece am 2 acumulatori si ar fi prea de tot sa fie ambii stricat,si in plus functioneaza perfect in general si nu are probleme legate de bateria(caderi de curent,etc.).CE POATE FI??
#2atunci cand veau sa fac poze cu zoom 2x se blocheaza cu mesajul "Please wait" si numai daca apas pe No il pot debloca.precum in cazul se mai sus acest lucru se intampla alternativ adica depinde cum nimeresti,cateodata face poza cateodata se blocheaza.CE POATE FI??
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri sau chiar solutii!!

Hit-man is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2005, 00:58   #2 (permalink)

probabil ceva soft problems, incearca un upgrade de soft

Lord is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules