![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Formatate Acumulator Motorola Salutare tuturor, Am cumparat un Motorola C115 acum trei zile si acumulatorul i s-a consumat (cata energie avea in el de la fabrica QUINGINDAORINKIFIN - adicatelea facut in China). El are capacitatea de 920 mA si as vrea sa stiu cat trebuie sa il tin la incarcat pt a-l formata corect. Eu stiam ca trei cicluri de incarcare-descarcare completa - incarcarea se face cumva timp de 24 de ore? Multumesc tuturor anticipat Cezar Comanescu | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cezar in primul rind cauta cu search ca subiectul a mai fost discutat! In al doilea rind ce baterie are tel? LiIon sau NiMh?
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate5320 (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| formatate acumulator Motorola C115
AIWA, in primul rand am cautat cu search si nu am gasit un raspuns pt intrebarea mea, iar in al doilea rand acumulatorul este li-ion Multumesc pt intelegere Cezar | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|