![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Si-a luat un coleg un E700 sh. Totul e ok in afara de fct de vibratie. Adica se duce la setari si o activeaza si totusi cand telefonul suna , nu vibreaza. La fel si in cazul mesajelor. Mai trebuie schimbat ceva sau e defect telefonul? Daca da cam cat cost o asemenea reparatie?
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu te inselei. Dar el l-a setat doar pe vibratie si nu vrea sa vibreze. Valabil si in cazul mesajelor.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sa-l duca la service. si eu am patit la fel cand am luat un ericsson t39 sh. nu vibra neam. baietii de la germanos mi-au spus ca i-au curatat PCB-ul, ca avea mizerie pe el... anyway, de-atunci n-am mai avut probleme.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
asta pentru ca nokia e facut de finlandezi, care au pus putin cap cand au gandit atat telefonul cat si meniurile. macar de-ar fi treaba cu ring+vibrate singura aberatie a samsungului ... pe de alta parte, exista ringtonuri care "vibreaza" by default, asa ca indirect l-am facut sa vibreze pe silent.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ok, s-a rezolvat cu o vizita la service. Era intr-adevar defect. Case closed. PS: Da, nu are optiunea vibratie + melodie, doar vibratie urmata de o melodie.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Eu am un E710, care e mult imbunatatit fata de E700 (am avut si din ala), insa chestia cu vibratie + melodia dupa e aceeasi. Insa am niste ringtones cu tot cu vibratie, care mai si vibreaza in ritmul melodiei (pe bass vibreaza mai tare de exmplu la unele). E nasol c anu au facut imbunatatirea cu vibratie + melodie in acelasi timp diret din menu.
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
FlashMagnumM: Asa si? Ce legatura are cu subiectul?
| |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|