Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-01-2005, 09:30   #1 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

Problema mmc512

Am cumparat si eu intr-o mare veselie un mmc de 512. L-am bagat in card reader (sundisk, din ala de 130k de la digitalworld) si mi-a zis ca nu e formatat (logic). L-am bagat in tel, l-am formatat, totul ok pt tel, dar cand l-am bagat in card reader, aceeasi problema. L-am formatat si cu asta, dar cand l-am pus in tel inapoi, spunea ca are liberi 2 mb si ca 500 sunt plini. In concluzie, acum nu pot baga nimic mai mare de 50k cu card readerul, pentru ca-l vede de 2mb. Cu telul e ok, il vede de 500, cu 2 ocupati, doar ca uneori nu pot copia cu readerul ce am facut cu telul pe el, ca zice ca annormal operation.

Ce sa fac? Sa iau un alt card reader, un bluetooth sau alt card?

Reddog is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 11:10   #2 (permalink)
Registered User

ar fi o idee sa spui si ce telefon ai..

danyvip is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 14:30   #3 (permalink)
Juve per sempre

forzajuve's Avatar

O idee buna ar fi sa-ti iei bluetooth.Oricum o sa-ti foloseasca.Sau daca nu,alt card reader,nu stiu ce sa zic,130k mi se pare totusi putin...
Danyvip:nu stiu exact ce telefon are,dar cu siguranta este unul mare...

forzajuve is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 14:31   #4 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

n3660! pana una alta, mi-am luat bluetooth! nu stiu dc mere inca, pt ca nu am testat.

looooooooooooooooooool!!! forzajuve, esti mortal
nu e chiar asa de mare 6630, de exemplu, e mai mare! ca are un coleg de serie si m-am cam ofticat cand l-am vazut!

Old 31-01-2005, 17:51   #5 (permalink)

6630 mai mare decat 3660 ?

Height 110 vs130
Width 60 vs 57
Depth 21 vs 26

well i think not poate iti face impresia pentru ca este cu 3mm mai lat dar in nici un caz nu e mai mare

Lord is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 19:49   #6 (permalink)
Banned

GSM-Stefan's Avatar

lol.....intradevar , un bluetooth ar fi cel mai indicat ! si inca ceva....ai reusit pana la urma si ti-ai rezolvat problema ?

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 00:59   #7 (permalink)
Registered User

problema nu are legatura cu bluetooth.. 3660 stie si 1gb afaik.
incearca in alt telefon cu symbian.. de ex. 6600.. daca nici in ala nu merge.. e nasol

danyvip is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 10:06   #8 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

deci...am luat si bluetooth...
nu am reusit sa-l setez cum trebuie, mai pe romaneste nu stiu cum sa folosesc optiunea de file transfer, asa ca imi trimit de pe calculator cu ajutorul optiunii de trimitere a PIM...si dureaza cam 5 min o melodie....

cu cardul original al telefonului, e ok, totul merge perfect.

cu cardul asta, pot sa fac poze, filmulete, am bagat pana la 5mb, si merge, se vad pe telefon, e ok...pot sa trimit si programele, dar la un moment dat incepe sa dea erori din alea cu semnul exclamarii!

in card reader, tot de 1,9mb il vede, dar sandra il citeste de 503mb si ca functioneaza ok...

ma gandesc sa-l formatez cu un utilitar, ceva, ca poate o ia din loc....

cred ca e vina mea, ca prima oara cand l-am bagat in card reader mi-a zis ca e neformatat, desi il formatasem cu telefonul, si i-am dat ok fara sa ma uit si atunci l-a formatat la 1,92mb...si kirkus, care are acelasi card reader, a avut exact aceeasi problema si tot de 1,92 i l-a facut....

ce a fac, sa vand cardul? ca in telefon merge bine, poti sa trimiti prin bt pozele pe care le faci si peste 1,9 mb...

pana mea, sunt asa de ofticat...am dat toti banii mei pe sculele astea, pt ca tot ce vreau e sa ascult niste mp3 pe el...si nu merge....si am pierdut ieri toata ziua cu asta si maine am un examen super nasol... dc e cineva dornic sa ma ajute si pe mine, il invit acasa maine dupa ora 3-4, cand termin!!!

Old 01-02-2005, 23:57   #9 (permalink)
Registered User

1. nu cred sa fie de vina cardul (dar din pacate nu te pot ajuta cu testari - caci telefonu meu nu suporta mmc).
2. suspectez ca e de vina card readerul care nu stie de dimensiuni asa mari si atunci prin rotujniri si modulo -> ajunge la dimensiunea magica de dimensiune totala = 1.92 mb (stii, cum era pe vremuri, cand puneai hard de 40Gb dar stupidu de bios nu stia sa detecteze decat la dimensiuni mai mici ca atat stia el, si doar la atat il putea formata) .

3. Daca telefonul vede cei 500 de Mb (sau cati or fi exact) eu zic ca e OK. Trebuie sa te duci la digitalworld si sa faci gat ca nu merge card readerul cum trebuie..

viulian is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2005, 14:40   #10 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

ok, asa o sa fac

Old 04-02-2005, 12:00   #11 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

problema era card readerul ala, ca cica e o versiune mai veche si nu citeste mmcuri mari (!!??). dupa 2 ore de stat la digitalworld, l-am schimbat cu unul 7 in 1, care merge perfect.
dar am o alta problema acum: am scris pe el tot ce vroiam si cand l-am bagat in telefon, imi aparea ca avand 200mb plini (desi scrisesem 450), dar pe care nu-i vedea. adica fexplore zicea ca e empty e:\!!!

ATENTIE!!! NOTA 2 PENTRU PERSONALUL DE LA SPOT BUCURESTI! NICI BUNA ZIUA, NICI MERSI, NICI LA REVEDERE. AU FOST NEPOLITICOSI SI SICTRIRITI, DE PARCA ERA VINA MEA. SINGURUL OK A FOST TIPUL DE LA SERVICE, UN ROCKER DIN ARDEAL, CARE IN 5 MIN M-A REZOLVAT IN PARTEA TEHNICA.

Acum sa vad ce mai fac...

Advertisment
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules