![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Am un nokia 6260 de care sint foarte inkintat, dar un singur lucru ma nemultumeste: calitatea video clipurilor... Mai precis este mai degraba o insiruire de poze, ceva asa secventzial, decit film adevarat. Se poate face ceva in privintza asta? Care sa fie buba?
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti |
Pai daca nu ai manualul - inseamna ca nu prea stii sa umbli cu telefonul.. Faza e asa: 1. incearca sa vezi daca ai prea multe taskuri ruland in background care papa din procesor (tine apasat mai mult pe tasta de meniu). 2. incearca sa schimbi setarile si sa pui sa inregistreze pe telefon, si nu pe card.. Altceva nu stiu..
__________________ Intel E8500 + Zalman 9500, 8800GT OC 700x2000 + Zalman VF900, Asus P5Q Pro, 2x1024 DD2@800 4-4-4-12, 2xSeagate 250Gb SATA2 RAID 0 + WD 120Gb IDE, Samsung 913N, Nexus Caterpillar case. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Multumesc Viulian, am incercat dar nu pot sa jur ca s'a imbunatatzit substantzial... Merci si Bennyben, am gasit ghidul, e ok. Telefonul este tare bun, dar la partea cu filmatul ma face sa'mi para rau dupa D410 care filma tare bine dar era un kich ka orice samsung! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Fratele meu a primit un 6260 de curand...clipurile nu au aceeasi continuitate ca cele de pe 6230...calitatea imaginii este *proasta* din cauza rezolutiei camerei pentru inregistrarea video (128x96) :/
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. Last edited by Z4m0lx3; 02-02-2005 at 23:53.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
Trebuie sa nu uitam ca telefoanele ce au camera foto/video sunt inca TELEFOANE, iar celor care doresc sa faca fotografii la calitate buna sau sa filmeze le recomand sa-si ia aparat foto digital / camera digitala si nu telefon cu camera... Camera foto/video a unui telefon este facuta pentru a surprinde anumite ipostaze si eventual a le trimite unui prieten prin MMS ca sa le vada si el, in nici un caz nu vor putea fi luate drept "high quality photo/video"... Parerea mea!
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
pentru DarkHate : asa e, ai dreptate, dar eu nu m-am plins ca nu face poze sau clipuri ..."cristal" ci ca, spre comparatzie cu d410 sau d500 sau chiar cu nokia 6230, filmeaza mai prost.Fiindca abia l-am luat, m-am gindit ca este vreo setare pe care eu n-am dibuit-o. Altfel, ka telefon este foarte foarte bun
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nokia 43 am avut eu zilele astea un 6260 ... toate filmeaza prost.. am inteles ca se poate remedia problema printr-un firmware update .. care ar rezolva si acea problema a rezolutiei 480 a pozelor... Am instalat pe el un program.. camcoder pro shi pot sa spun ca filmeaza chiar mai bine ca un 6600... au disparut frameurile cate de cat... | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|