Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-02-2005, 12:11   #1 (permalink)
Hello World!

JiMMy D's Avatar

Arrow Emblaze M5 - discutii

ceea ce s-a discutat aici: http://www.computergames.ro/forum/sh...3#post34736213 despre acest telefon... se va discuta acum aici...
#1 Notebook Toshiba Satellite L20-100 Centrino 1.73GHz, 2GB DDR2, 120GB, Intel 915GM, WLAN
#2 Desktop: Barton 2500+, 2x256DDR PC3200, GeCube Radeon 9550GU, Audigy Sound Card, Maxtor 80GB, Samsung 730BF
*old nick: jimmyd

JiMMy D is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2005, 13:18   #2 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

propun un admin/mod sa mute topicurile relevante (cam totu de la al 20lea incoa) in threadu asta...

in rest...mobu e ok, poate doar un pic cam mare...

catzi kbps maxim suporta la voi la mp3uril? pe la 256 facea urat la mine...
~~~ Boo-media dot com ~~~

roty is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2005, 13:21   #3 (permalink)
Hello World!

JiMMy D's Avatar

n-am mmc da am ascultat de pe mmcc-ul unui prieten.. si mp3-u' era la 128kbps
#1 Notebook Toshiba Satellite L20-100 Centrino 1.73GHz, 2GB DDR2, 120GB, Intel 915GM, WLAN
#2 Desktop: Barton 2500+, 2x256DDR PC3200, GeCube Radeon 9550GU, Audigy Sound Card, Maxtor 80GB, Samsung 730BF

Old 04-02-2005, 09:08   #4 (permalink)
Registered User

ches's Avatar

Thumbs up

Salutare, am verificat niste linkuri de la Fritz si intr-adevar merg f bine (merci inca o data). Nu reuseam sa fac download din cauza google-ului. Am downloadat ca disperatul tot felul de aplicatii.
Am vazut ca, in general, nu prea merg aplicatiile facute pt nokia, dar cele pentru siemens sunt bune. Cele care nu merg se downloadeaza, se instaleaza, dar la rulare nu fac nimic.

Pana acum am intrat pe http://www.joywing.com/javaeng/javalinks.wml si de aici m-am plimbat prin mai toate linkurile.
Am gasit o aplicatie care iti spune daca E-urile sunt nocive sau nu. Introduci E-ul sau numele complet si iti spune care sunt riscurile. Nu ca m-as opri din mancat prostii .
Joculete misto nu prea am gasit.

Am incercat si browserele. CellHtml merge cu conditia sa faceti setarile de internet mobil, iar WebViewer este expirat.
Apropo de setari, mi-am permis sa strang la un loc toate setarile, si cele de orange si cele de connex si sa fac upload. Le-am si updatat pe cele de orange (am scos ce nu era necesar).

Mie mp3-urile imi merg ok si la 192kbps, dar se simte ca procesorul merge mai greu. Oricum numerita sa ocupi memoria cu 256kbps, cand asculti la casti. 128kbps sunt arhisuficienti. Eu si pt computer le codez la 192kbps cu encoderul de la Xing - calitate super.
Attached Files
File Type: txt setari orange.txt (2.5 KB, 98 views)
File Type: txt setari connex.txt (1.9 KB, 76 views)

ches is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 23:01   #5 (permalink)
Banned

am si io o chestie dasta, intrebarea care ma arde este: se poate up-data ceva la tel asta astfel incat cardul de memorie sa poata fi folosit si pt. depozitare nu numai pt. mp3??
Asta arfi una dintre intrebari, celelalte vor veni mai tarziu
P.S Sunt multumit de tel, de perf bateriei, marimea nu e chiar asa deranjanta(acuma pot sa vb. si eu ca la un tel normal) si e chiar placuta, doar ca dak il faceau si eu putin mai subtire nu mureau.
Si cum am mai spus si pe hreadul de pe publicitate, la marimea asta puteau sa puna si ei flash, sau macar VGA cu night mode ca la nokia

mic&gras is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 23:19   #6 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

flash? ala chiar costa mult...si nu mai era "value-phone"...da vezi tu pana si faza cu stocatu pe mmc e un o strategie de marketing...vrei mai multe (chiar soft-wise)? buy our superior model

Old 04-02-2005, 23:47   #7 (permalink)
Registered User

adrianstefan's Avatar

Quote:
Originally Posted by ches
Mie mp3-urile imi merg ok si la 192kbps, dar se simte ca procesorul merge mai greu. Oricum numerita sa ocupi memoria cu 256kbps, cand asculti la casti. 128kbps sunt arhisuficienti. Eu si pt computer le codez la 192kbps cu encoderul de la Xing - calitate super.
Pe 486(amd133) abia daca mergea un mp3 la 92kbs cu winampul minimizat si tot inchis, deh acum de la un procesor de de 152 sau cat este cel de multimedia de pe M5 multi au pretentia de CD quality la un mp3.
Si referitor la noul dealer, am sunat eu astazi si mi-a raspuns un tip care bajbaia pe romaneste(arab sau turc cred) si a zis "sun eu 10 min" si m-a sunat sotia lui dupa 5 min. Mai au telefoane de la bogdan, chiar 50buc., si au zis ca vor sa le dea repede ca vor venii altele. Nu cred ca de la Emblaze ca a zis ca vor fi mai slabe tehnologic si ca pret vor fi mai mici, nu mi-a spus marca. Pretul a ramas acelasi de 115E si intalnirea se face in oras, zona Decebal sau Pantelimon, nu au magazin din cate am inteles si garantia este valabila.
Cam atat ca poate mai sunt curiosi care vor sa mai cumpere. Eu nu imi iau pana nu aduce Bogdan cablurile USB, are de toate mobilu dar pana aici, pana la cablu, ca nu stau sa ma chiniui cu irda-ul nici sa ma tai.

adrianstefan is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2005, 15:04   #8 (permalink)
Registered User

ches's Avatar

Sincer, eu cred ca bogdan nu mai avea timp sa se ocupe si de asta a pasat vanzarea. Mai ales ca nu era afacerea lui, este oarecum de inteles.

Sa speram ca vin cablurile. andrianstefan, eu imi aduc bine aminte vremurile alea (am avut un 486/33MHz) cand ascultam melodii cu winampul pe mono si toate cele. Tocmai de aceea am spus ca 128kbps sunt mai multi decat suficienti. Procesorul merge mai incet, asta nu ma supara, era doar o observatie. Am avut si un sony ericsson T230 cu mp3player atasabil si ala facea decodare hardware dedicata. Acolo chiar ca nu simteai nici un fel de diferenta intre o codare sau alta. Si sunt convins ca nu mergea la mai multi de 12MHz. Emblaze face decodarea soft, sunt aproape sigur, o fi oarece optimizat, dar nu are decodor dedicat.

Parerea mea este ca merge superok.

Old 05-02-2005, 16:11   #9 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

da...decodarea este vizibil soft...dar se zice ca ar avea procesor pe la 100-120 mhz...cam ca n-gageul meu. or la n-gage nu se simte mp3u desi decodarea e soft...

Old 05-02-2005, 23:27   #10 (permalink)
Banned

cateva intrebari:
Dak pun mp3 pe mem telefonului pot ascula??
Exista vreun soft pt. telecomanda, ceva cam cum e cel de la 7650, tel are OS deci ar fi posibil nu??

Old 06-02-2005, 08:15   #11 (permalink)
Smokin` `n Riddin`

gangstar's Avatar

1

am si eu un m5 cumparat ieri! e ok insa la mine difuzoarele bazaie si la mp3uri si la ringtonuri!? aja face? sau e defect al meu!?

gangstar is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2005, 10:35   #12 (permalink)
Banned

cand e pe max e posibil dar nu prea e normal

Old 06-02-2005, 12:17   #13 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Pe voulm maxim apar oarece distosriuni pe difuzor, dar doar la unelemelodii...cui inalte&stuff...in casti se aude perfect...bine fara bass.

PYRO! is online now    Reply With Quote
Old 06-02-2005, 17:53   #14 (permalink)
Registered User

ches's Avatar

Se pot COPIA mp3uri in mem telefonului DE PE CARD. Trebuie sa pui cardul SD/MMC, intri pe melodie si dai COPY AS RINGTONE. Sper ca este ultima data cand mai trebuie sa explic. Nu de alta, dar cei care intra din cand in cand pe forum vor vedea posturi la care s-a raspuns deja de mai multe ori si cred ca este destul de suparator. De aceea a pus jimmyd la inceput adresa cu threadul vechi.

Se cuvine deci, inainte de a intra aici, sa se vada ce s-a discutat inainte. Astfel cititorul va avea o mica idee despre istoria emblaze in romania si tot ce s-a aflat pana acum despre acest tel.

Sunt sigur ca fiecare dintre noi ar vrea sa faca un update de firmware pentru a putea pune de toate pe card. Asteptam cablurile si bineinteles un suport pe site-ul emblaze israel (a inceput countdown-uld de vreo luna). Cand cineva va afla ceva sunt sigur ca nu va tine pentru el .

S-or gasi si softuri de telecomanda, nu m-a interesat pana acum. Dar din cate stiu trebuie sa stai aproape de televizor, combina sau ce-oi vrea sa comanzi (emitatorul/receptorul sunt de putere mica pt ca nu faci transfer de date de la 5m departare). Deci nu prea isi are rostul. Dar daca afla cineva ceva sa ma anunte si pe mine.

gangstar, stai linistit, la volum mare e normal sa distorsioneze putin, e un difuzor de mobil. Oricum se aude bine fata de multe altele (sagem, alcatel, siemens). O sa ziceti ca astea nu sunt telefoane .

Old 06-02-2005, 18:03   #15 (permalink)
Hello World!

JiMMy D's Avatar

asa e... cu vol. la max unele mp3/ringtone-uri se aud cu un bazait, dar cu vol. normal se aude bine.

Old 06-02-2005, 18:07   #16 (permalink)
Hello World!

JiMMy D's Avatar

Quote:
Originally Posted by ches
...
gangstar, stai linistit, la volum mare e normal sa distorsioneze putin, e un difuzor de mobil. Oricum se aude bine fata de multe altele (sagem, alcatel, siemens). O sa ziceti ca astea nu sunt telefoane .
la nokia 6600 se aude mai tare si parca un pic mai bine :P da nu stau in asta...

Old 06-02-2005, 21:04   #17 (permalink)
Smokin` `n Riddin`

gangstar's Avatar

2

am si eu 2 intrebari:
*am luat irda si am reusit sa pun rintonuri si poze pe tel...... nu pot insa sa pun java........de ce? zice ca nu recunoshte app!
*ce fac ledurile alea albastre de langa display? in afara de faptul ca licare cand e inchis telu si apesi pe ala roshu!?

Old 06-02-2005, 21:25   #18 (permalink)
Hello World!

JiMMy D's Avatar

mda... cica java se downloadeaza de pe wap sau se pun prin cablurile USB care INCA LE ASTEPTAM!!! stai linistit, si mie imi zice la fel si sunt convins ca si la voi e la fel dar asta e...
te referi la cele 2 led-uri de sus, nu? dau bine acolo... un fel de "gms tuning" pe intuneric sunt ca 2 ochi. nu-ti plac?

Old 06-02-2005, 21:36   #19 (permalink)
Smokin` `n Riddin`

gangstar's Avatar

2

nu mai.... alea in interiorul displayului..... inchide telefonul..... si apasa butonul roshu....... dar duar un click sa vezi cum face...... se aprind doua leduri paralele cu displayul, albastre, si poti sa apeshi de cate ori vrei dar s anu tii apasat!!! sa vezi ce marpha e!~!!!!! INCEARCA!!!!

Old 06-02-2005, 22:03   #20 (permalink)
Hello World!

JiMMy D's Avatar

?? nu se aprinde nici un led pe nicaieri daca apas pe butonu' rosu atunci cand tel e inchis...

Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules