![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Eu i-am cumparat prietenei mele un E630, si sincer meniul nu prea ma incanta, deci de e800 nu pot sa zic prea multe... nu zic ca nokia sunt mai sus, dar cel putin in meniu parca te simti mai in largu tau... As fi vrut sa-mi iau D500 dar m-a cam lasat rece meniul de la E630, asa ca cred ca ma indrept spre altceva. Ma uit si imi place Siemens SF65, nu stiu daca a aparut la noi, dar imi place mult ca design, dar sper sa nu ma dezamageasca meniul....
__________________ Mazda 3 Sport : Zoom-Zoom !!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
domne eu am siemens de cand am mobil ![]() mie mi se pare mai bun meniul de la siemens decat cel de la nokia (nu facem polemici) si cred ca daac stai nitel sa butonezi te obisnuiesti si cu meniul de la samsung
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
e o chestie de obisnuinta, faza asta cu meniurile... Am avut X100 vreo 7 luni ( pana mi l-a furat ) si m-am obisnuit foarte mult cu meniul de la samsung... Acum am nokia si nu mi se pare cu nimic mai deosebit ( poate doar modelele ce beneficiaza de symbian )... Parerea mea...
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Momentan eu am un 6600 si ce sa zic telefonu asta are de toate, poate mi se pare mie dar e destul de complet, puteam sa fac de mult upgrade dar nu l-am dat pt ca m-am atasat de el. Chestia e ca fata de ce are un meniu nokia, parca la samsung nu se mai gaseste nimik. Tocmai daia am spus ca nu stiu cum e la Siemens pt ca nu am mai avut decat vreo 3 modele care mi-au trecut prin mana, un A50, un M55 si un C62, care tot asa pe vremea aia aveam boala cu telefoanele de la SonyEricsson si meniu de la Siemens in comparatie cu SE mi se parea mizerabil. Dar poate la noul si frumosul caci asa mi se pare SF65 nu mai e cum stiam eu si au imbunatatit meniurile, doar sper... Si ca sa fiu si on-topic m-am jucat si cu A800,V200,S300,E700, e710,e715,e630, am ratat din pacate e800 dar sigur nu are cum sa fie peste e630 la meniu si sincer nu mi se par niste meniuri complete, parca tot timpul le lipseste cate o optiune sau ceva mai aiurea pus in meniu. E doar o parere...
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
din cate s zvoneste, ori va fi cumparat d nec,ori va disparea... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
no, no bennyben abia au schimbat CEO-ul au adus pe cel mai bazat om pe care-l au ei, pe cel care le-a dezvoltat de ani buni industria medicalasiemens va continua, cel putin asa sper si daca-l cumpara nec nu ma supar, numa' sa n-am de-a face cu nokia
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Bucuresti | Quote:
cat despre LG si NEC, desi initial se zvonea ca au planuri mari cu siemens mobile, acestia au anuntat ca o posibila cumaparare a diviziei de telefoane mobile a lui siemens nu le-ar aduce nici un folos. deci e foarte posibil ca in curand fanii mobilelor siemens sa isi schimbe preferintele
__________________ Jeep - there is only one | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
oricum e pakt k s cam duce d rapa...cu cat sunt mai multe marci,cu atat ai d unde sa alegi... ![]() p.s. a fst un thread p-aci "sx1 vs spv c500" ,iar cineva spunea ceva d genu' : sx1 e facut d SIEMENS,orange spv n-a auzit nimeni cine l-a fct... acu' o sa s cam intoark roata... | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Bucuresti |
sincer sper totusi sa-si gaseasca un partener (de fapt un investitor) care sa poata prin experienta sa sa revigoreze marca nemteasca.In cateva cuvinte poate se va intampla ceva de genul "sony-ericsson"
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Chiar nu stiam de Siemens ca s-ar putea duce, chiar e pacat pt ca vad ca incepusera sa scoata telefoane dragute ca design (nu stiu cat de bune ca si soft), dar oricum e pacat pt ca daca moare un gigant ca Siemens se mai duce un pic din concurenta si "Monstrii" Nokia si Samsung o sa aiba numai de castigat, iar noi ... !!!
|
| | #14 (permalink) | ||
aberati cu totii ![]() sunteti dezinformati si etc. siemens a anuntat 5 modele noi de telefoane pentru CeBIT care vine in martie, dintre care unul UMTS, abia si-au schimbat directorul la partea de telefonie, in mod cert nu o sa dispara
|
| | #17 (permalink) | ||
si pe urma...marmota invelea...stii tu... uite cum se vad treburile in vest...siemens e un concern foarte mare, e in top in multe domenii de activitate iar telefonia mobila a ajuns un segment nisa pentru ei.au surse de castig mult mai mari in domenii unde concurenta nu e atat de acerba (industrie grea, medicina etc).chiar si in domeniile TV, Audio-Video, Home appliances au lasat-o moale deoarece concurenta asiatica este mult mai bine cotata.in comunicatii mobile,pe langa concurenta asiatica, apare cea europeana (nokia) si americana (motorola). Deci un loc 5 in pe piata mondiala a terminalelor mobile precum si pierderi de ordinul sutelor de milioane de euro numai in ultimul an, determina concernul siemens sa-si caute cel putin un partener strategic, daca nu chiar sa inchida sau sa vanda aceasta divizie.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 Location: In zAh shado | Quote:
![]() --- Quote:
Last edited by CBR; 06-02-2005 at 08:55.. Reason: FOLOSESTE OPTIUNEA EDIT! | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|