![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Parere foarte buna in general, problema vine doar la marimea lor - sau de fapt nu neaparat la marime, ci la greutate: 130g e cam mult totusi ...
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Se discuta aici. Nu vreau sa umplu thread-ul de NEWS.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Intr-adevar nu prea aduce. Trebuiau sa il faca si ei pe la 110grame asa ... asta e.
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
in connect este un articol despre connex 3g,iar la sfarsit dau ofertele lor actuale si viitoare (insa cateodata apar si greseli in revista asta). in concluzie dupa spusele lor,ar fi 363$ (fara tva) cu abonamentul de 33$ sau cu extraoptiunea de 3$
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Deocamdata in oferta connex nu exista deloc 6680, dar probabil au un stoc de 6630 destul de mare si cand il vor termina vor aduce 6680 pentru promotia 3G, pretul mi se pare insa incredibil de mic pentru 6680.
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
deocamdata e 22 de mil la baieti,adica eurogsm... http://www.magazineurogsm.ro/produse...6680,1820.html | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ inteligenta ma urmareste... dar eu sunt mai rapid! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
eu tocmai eram pe punctul de a-mi lua 6630, dar am zis sa iau si connect-ul. si cum in romana intotdeauna se incurca circulatia,am inceput sa-l rasfoiesc si am vzt articolul despre connex... daca afla cineva o data mai exacta de aparitie a 6680-ului, sa posteze aici ![]() si in alta ordine de idei, vor mai fi la oferta in afara de cele 2 existente acum, si cel despre care vorbiram aici, SE z800 si samsung z130, la 333$ si respectiv 239$...evident, sursa este acelasi connect | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
eu zic ca 2-3 luni nu e mult,acum lasa sandule,sa nu-ti para rau ca si 6630 e beton | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |