![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
E 330 my ass. Uite-te la anunturile in publicitate. E minim 350, in general pe la 370 de EURO se invarte Si chiar oricum, 330 de euro > 400$ !! Si asta e doar 6630. Asa ca 400$ la care te gandeai tu erau niste vise si nimic mai mult. PS 550$ fara TVA este fara abonament.
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Asa ca te rog nu mai abera. Foloseste calc.exe daca viitoare, daca o inmultire nu esti in stare sa faci Dar nu ma mira (ca sa citam pe cineva celebru deja).
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
@Valentine : ............................... si chiar e , 6630 la 333 usd fara tva iar 6680 este 445 usd fara tva care inseamna vreo 530-540 usd aprox cu tot cu tva ! pretul este la abonament ! ceea ce inseamna ca mai platesti si abonamentu 33 usd x 12 = 400 usd aprox....ceea ce rezulta ca 540+400=940 usd x 28621(curs bnr) = 26.9 milioane aprox ! 26.9 mil = 730 euro aprox ! la baieti este 500 euro ! de aceea eu ziceam ca este mai convenabil acu sa iei de la baieti , decat sa iei la abonemant ! Last edited by CBR; 22-05-2005 at 12:00.. Reason: cam publicitate | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
N6600: Este ultimul avertisment pe care ti-l dau inainte de ban. Considera-l un sfat. Ai grija ce postezi pentru ca acum meritai ban pentru Publicitate pe GSM & Telecomunicatii cu post-ul #38. Si ban-ul (daca il vei primi) va avea o perioada de valabilitate foarte lunga (mai ai la activ - un user banat, cont sters, ban pe ip, avertisment, ban, avertisment).
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Deci pana la urmaƒ toataƒ lumea Ÿisi da cu paƒrerea dar nimeni nu sŸtie exact cand o saƒ aparaƒ 6680 la abonament.Din paƒcate nici cei de la connex nu spun nimic.Dar nu cred caƒ din cauza caƒ au multe 6630 pe stoc.Fiindcaƒ dacaƒ era asŸa nu mai anuntau de la inceput de 6680.Fiindcaƒ mi se pare lipsa de respect fataƒ de clienti saƒ anunte caƒ o saƒ aibaƒ 6680 la oferta sŸi saƒ nu-l lanseze panaƒ pe 27. Referitor la polemica voastraƒ,vaƒd caƒ vaƒ plangeti caƒ tel la oferta sunt codate dar nu vaƒ ganditi caƒ sŸi telefoanele de la baƒieti sunt telefoane decodate aduse de afaraƒ.Iar cu garantia dataƒ de ei saƒ fim seriosŸi.Pot saƒ fac sŸi eu o hartie la calculator.Garantia ori e de la nokia(nu xeroxata) ori nu e deloc.
Last edited by coldone; 22-05-2005 at 14:11.. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
coldone: Ai avertisment pentru posturi indescifrabile.
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Valentine: Stai sa-ti explic,asa ca pt tine,ca sa nu mai te intreci in posturi penibile....Pe publicitate,cineva vinde cu 335 euro si altcineva cu 11,5 mil...In orice caz,mult sub ce ai inventat tu...Mai il si trimiti sa se uite pe publicitate;uite-te tu mai bine,dar concentreaza-te bine si fa un efort sa citesti corect si apoi o sa te convingi...Dar oricum,nu conteaza...Noi ne luam cu 330,tu cu 370 si toti vom fi fericiti... Revenind,in schimb 6680 mi se pare mult...500 euro?Hmmm...Nu se merita...Iar la oferta nici gand sa-l iau blocat... | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Pentru Coldone (CBR cred ca are o problema cu encodingul la caractere romanesti, de aia e indescifrabil ): garantia la victor_s este REALA. El chiar este distribuitor Nokia in Romania. Iti spun ca eu deja am folosit-o in service (din pacate). Si nu, nu cred ca poti sa scoti hartia aia la imprimanta (mai ales hologramele Nokia).
|
| | #55 (permalink) | ||
Sunt prea putine date, si algoritmul de encriptie este foarte puternic. In plus nu prea exista amatori sa se riste sa blocheze telefonul (dupa 5 attempt-uri, se blocheaza definitiv) totusi costa cateva sute de euro.
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
lasa google-ul...astept sa iau telu',si apoi ti-l voi arata decodat ![]() asa zicea google-ul si despre spv-ul meu la inceput,acum este plin de "spv unlock" ![]() ma rog,in concluzie ma tine pariul ![]() de fapt nici nu pot spune ca ma afecteaza prea mult ca e blocat,pt ca daca ar fi sa-l vand il vand tot cuiva care are connex,pt ca orange-ul nu prea o sa aiba 3g anul asta,si nu poate folosi 6680-ul la adevaratul lui potential...asa ca nu mi se pare nici o pierdere chestia cu blocatul... | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Crede-ma ca mi s-a intamplat sa vad si garantii nokia xerox.Si tipul respectiv chiar incerca sa ma convinga ca e originala.Referitor la victor s poate ca e distribuitor nokia dar atata timp cat da telefoane mult sub pretul de magazin e imposibil sa fie aduse pe bune in tara deci tot telefoane decodate sunt.Asa ma gandesc eu poate ma insel.
| |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
coldone: Atunci greseala este a mea. Avertismentul nu mai este valabil. Scuzele mele.
|
| | #59 (permalink) | ||
@bennyben: e altceva cu SPV. cauta 6630 unlock sa te convingi. O sa intelegi si de ce nu poate fi decodat (daca motivele expuse de mine mai sus nu sunt suficiente ).
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Baieti a intrat 6680 la oferta mi-am luat azi.Telefon marfa.Pret excelent.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |