Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-05-2005, 21:04   #61 (permalink)
Registered User

Phone: Samsung S8000 / Nokia E52
banuiesc ca pretzul a ramas cel anuntat,nu?

bennyben is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 21:10   #62 (permalink)
Registered User

Dap, sunt alea de care am discutat mai sus. 363$ fara TVA pentru abonament 3G (sau abonament normal + extra optiune 3G) si 549$ fara TVA (~18.7 mil) la liber.

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 23:11   #63 (permalink)
Registered User

padrino's Avatar

Quote:
Originally Posted by iurox
Baieti a intrat 6680 la oferta mi-am luat azi.Telefon marfa.Pret excelent.
Baga te rog, cat poti de repede, niste aprecieri privind autonomia bateriei, si conditiile tale de utilizare (numar minute vorbite, video call, mp3, butonarea meniurilor, etc.).
Ma gandesc, desi nu prea tare, sa fac o chestie care sa-mi dea posibilitatea sa-mi schimb V975 cu 6680. Desi e prea scump, dupa parerea mea. Singurul argument care m-ar face sa fiu mai convins ar fi bateria, care la V975 se duce repede, f repede.

padrino is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 23:15   #64 (permalink)
Registered User

E aceeasi baterie ca la 6681. Acelasi telefon (cu mentiunea ca poate sa consume mai mult chiar in mod 3G sau dual). Tine foarte putin. Trebuie sa il incarc zilnic. Ca si baterie -> slab.

Old 24-05-2005, 00:37   #65 (permalink)
Registered User

Phone: Samsung S8000 / Nokia E52
si ataseaza si niste poze facute cu el

bennyben is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 07:44   #66 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

E aceeasi baterie ca la 6630 care pe mine ma tine intre 2 si 3.5 zile.

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 14:34   #67 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

Baieti sincer nu stiu exact cat tine bateria.dar orcum eu azi am butonat la el cam 2 ore incantinuu si nu s-a dus nici o liniutza de la baterie.la v975 e adevarat tine bat,foarte putin sotia mea are. In rest are blitz super foarte strong, ce nu imi place ca nu il poti folosi si ca lumina ptr video.Cu de altfel se poate la k 700 si d 500.Meniu bogat multe sunt sigur ca u am sa le folosesc.Inca un lucru.Daca ai sim gol si vrei sa salvezi nr din agenda pe sim trebuie sa mergi la fiecare in parte sa ii dai save pe sim.La SE mergea sa dai la toate Copy to sim.Pozele ...hmmm face poze marfa.NU am apucat sa scot nici una in pc ca am tot citi in cartea aia despre una alta.NU cred ca are blocare automata a tastelor dupa cateva sec de nefolosinta.Trebuie sa ii dai manual.Cel putin eu nu am descoperit o setare care sa ii dau .Are o chestie care se umeste autolock si blocheaza tot telefonu dupa min. 1 min.Dupa aia trebuie sa ii bagi cod ca sa il folosesti daca vrei sa suni.E tot ceva de genul auto key lock.NUmai ca asta se intampla dupa minim 1 min.Si cum un pot sta 1 min pana se blocheaza tel. atunci o sa ii dau blcare taste manual.Zoom-ul la camera foarte mishto.Apropie lin exact ca la o camera video.La mp3 nu am apucat sa bag nici un song pe el.Pana acum nu am descoperit un equlizer ptr player. La k 700 exista asa ceva.De auzit se aude bine si in casti si normal.Video calling e super.Acum nu stiu cum se face cu filmele care el faci cu tel.Iti trebuie un decodor spec ptr a le vedea in pc sau pur si simplu merg de al sine.Si iar u stiu ce se intampladaca bag un filmulet avi in meory card.oare se poate vedea?Cum trebuie transformat( daca trebuie).
Si ultimul lucru care ma oftica cel mai tare este ca nu ii pot schimba screen saver-ul...sau poate nu am descoperit eu pana acum.La screen saver intra sigla connex si deloc nu imi place.Ei..da daca nu se poate nu se poate.

iurox is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 14:49   #68 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Felicitari pentru telefon! Eu m-am grabit si am luat 6630, daca mai asteptam doua saptamani luam 6680, dar... pana la urma diferentele nu sunt asa de mari.

Pentru blocarea automata a tastelor este o aplicatie add-on pusa de Valentine, vezi pe la "discutii 6630".

Sa nu uiti sa ne zpui cat te tine bateria in conditiile tale de utilizare.

Screensaver-ul de la mine e o dunga ingusta pe care apare ceasul, nu apare nimic cu Connex.

Old 24-05-2005, 15:17   #69 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

Merci.......o sa va spun cand se termina bat.L-am incarcat aseara full.Sunt si eu curios.Ei.la mine sunt sigur ca tine mai mult..(cel putin banuiesc) ptr ca nu se incinge urechea de la el.In fine o sa vedem.Ma asteptam sa aiba jocuri mai tari..dar a ramas tot la batranul snake si card deck

Old 24-05-2005, 16:41   #70 (permalink)
Registered User

Jocurile sunt chiar penibile. Si ceea ce poti sa gasesti tot penibile. Singurul joc de N-gage de exemplu care mi-a mers (si am incercat vre-o 15!) este Bomberman! Care se misca si mai prost decat Bomberman pe java!!

Cateva mici precizari la comentariile tale (abia astept sa apara forzajuve sa se mai faca un pic de ras singur strigand ca sunt fan SE!!).

Poti sa copiezi toate contactele de sim in telefon si invers odata. Dai select (mark) all, si dupa aia copiaza-le.

Nu iti va citi .avi direct, trebuie sa iti iei un program SmartMovie Player (sau ceva in genul) ultima versiune 2.73 este singura compatibila cu 668x, si sa iti instalezi un codec XviD.

Poti sa schimbi screen saverul. Sau cel mai bine schimbi direct tema (probabil ca ai o tema preinstalata de la Connex).

Poti sa iti instalezi si niste programe care iti schimba screensaverul (ca functionalitate) gen Power Screen sau nu mai stiu cum se numeau. Evident nici unul nu e freeware, si nici unul nu e extraordinar (ca toate consuma baterie multa) deci am ramas cu linia respectiva

Cat despre egalizator, s-ar putea sa aiba un alt mp3-player. Sunt curios, la al tau, daca canta, si te suna cineva, vorbesti, si dupa aia inchizi, mai da resume la melodie? Sau trebuie sa intri tu inapoi in player si sa ii dai resume?

Old 25-05-2005, 00:25   #71 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

Salut merci ptr informatie am gasit cum e treaba cu mark la contacts.cat despre screen saver nu am dat de cap.Am schimbat tema si degeaba ca tot intra screen-ul ala.Deja incep sa devin imun la el.Cat despre jocuri eu le-am sters pe alea 2 si am luat de pe wap.Unu cu nave shooter si a 2 lea cu avioane tot la fel.Astea mai merg cat de cat.mai avea si splintercell si in fine o gramada... problema e ca ptr fiecare tre sa platesti 3 usd plus tva.Cat despre codec si soft ptr vizionat avi in tel cred ca o sa ma dau batut ca deja ma depaseste.MI se pare totusi un meniu putin complicat fata de SE.acum nu stiu ce sa zic mie cel putin mi se pare mai complicat deocamdata.Despre mp3 player iar nu sitiu ce sa intampla daca sun.Sau daca sun sunat in timpul playback-ului.Chiar sunt curios.deocamdata nu am descoperit cum sa fac ca de fiecare data cand vreau alta melodie sa nu mai dau back si sa merg sa selectez alta si dupa aia iar play.Sunt acolo 2 but cum ar veni skip dar nu functioneaza.Si de fiecare data tre sa ies si dupa aia sa selectez alta melodie si tot asa.Nici macarr nu canta una dupa alta.Deh eu fac comparatie cu ce tel am avut inainte implicit SE k700 si ala la media player era super.(parerea mea).Asta ma lasa cam rece.DUpa aia daca vreau sa ii dau o melodie diferita la fiecare apelant nu e asa de simplu.Intr-un tarziu am reusit prin functia cu grupuri.Bateria eu cred ca tine binisor ca azi am vorbit video ,am butonat intensiv sa mai gasesc chichite, am jucat jocuri si tot mai am 2 liniute.
In fine sunt multumit de el dar la unele lucruri ma asteptam la mai mult.Oricum imi place tel.daca mai aveti sfaturi sa imi dati in legatura cu ce am scris si ma refer la unele nelamuriri de ale mele eu ve multumesc.In special tie Valentine.cat despre ad on la auto key lock zipuit nu am putut sa il deschid dupa ce l-am salvat la min in pc.Nu ma lasa.Lasa ca merg pe varianta deget sus si jos.Exact acum am schimbat tema a 2 a oara si tot intra prostia aia de screen saver cu sigla connex.

Old 25-05-2005, 08:45   #72 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Melodiile le pui intr-un play-list pentru a nu mai merge inainte-inapoi prin meniu.
Ia aplicatia aia de blocat automat tastatura pt. ca super buna.

Old 25-05-2005, 10:08   #73 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

Sandule am incercat sa iau aplicatia aia dar nu a reusit .Ma refer din threadu cu 6630.Nu stiu de ce.AM salvat-o in pc dar cand sa o deschid nu ma lasa.Asa ca nu stiu ce sa fac.

Old 25-05-2005, 10:15   #74 (permalink)
Registered User

iurox am eu o presimtire vaga ca nu ti-ai instalat player-ul care vine cu telefonul si dai play cu real_player care este o aberatie de aplicatie

nici ala care vine cu telefonul nu e mult mai bun, dar macar e mai bun ca real_player (adica poti sa iti faci playlist, etc.) - dute in My Own si instaleaza-l (click pe iconita).

cat despre autolock, pana la urma carnatul ala lua 100k de memorie RAM si l-am cam bagat in p-masii vezi ca daca il instalezi nu il mai scoti decat f. greu (eu am dat format c:\ ) asa ca mai bine nu il mai instala. m-am obisnuit cu -*

intr-adevar meniul nu mai este atat de intuitiv si ergonomic ca la SE. trebuie repozitionate toate iconitele (eu l-am refacut total pe al meu de exemplu). E bine macar ca acuma ai active screen si putem sa ne punem cele mai importante 5 iconite pe desktop (sac 6630 ).

Old 25-05-2005, 11:50   #75 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

Vali m-am dus acolo in my own unde ai spus tu dar nu am gasit nimic care sa aib alegatura cu player.In my own am 2 jocuri ,help, about , go to si wallet.Atata tot.Cel putin stiu ca mai tre sa existe ceva de player.Cum se numeste ala macar poate il pot gasi cu un search ceva.La playeru asta de care ma folosesc eu apar sus secundele,dedesubt aritist, dupa aia track si am in stanga functiile de play pause etc.

Old 25-05-2005, 11:57   #76 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

ohooo..gata baieti am gasit scuze ptr double posting da..naa am reusit nu stiu cum am facut dar am reusit.ce sa ii faci..telefon brand diferit atunci si meniu diferit...putin cam incurcat ..totusi..dar merge.O sa ma duc sa caut un card rs mmc dv de 256 ca la asta de 64 imediat e umpluta memoria.NU inteleg totusi ceva.Mai am free space pe tel cam 5500 kb si as vrea sa stiu ce trebuie sa stea in memoria tel si ce tre sa stea in card.Oricum merci de ajutor baieti. E bine cand are cine sa iti spuna ce si cum. He he ce bine e acum ascult la tel mp3 si tare bine e cand sare singur de la o melodie la alta. Asa da!!!Cat despre auto key lock m-am obisnuit.

Old 25-05-2005, 12:15   #77 (permalink)
Registered User

Mda asta cu brandigul si cu meniurile aiurea e de kko. Ma rog. Poti sa te duci linistit sa cauti card de 256 MB N-o sa gasesti in Romania Sau daca gasesti este la acelasi pret cu unul de 512 afara

Old 25-05-2005, 13:18   #78 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Poti sa faci playlist pentru player-ul de mp3 al lui original, realplayer si merge f. bine. Meniu-Media-RealPlayer-Optiuni-Lista noua melodii si le pui in lista si alta data dai play la aceeasi lista salvata.
Fara autolock e f. nasol.

Old 25-05-2005, 19:52   #79 (permalink)
Registered User

iurox's Avatar

Salut..eu nu stiu ce player folosesc ca intru direct in media si de acolo intru in lista de melodii care am facut-o.Se aude bine.Sa vedem cum o rezolv cu screen saveru ala

Old 25-05-2005, 20:32   #80 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Player-ul default este RealPlayer, ar trebui sa-ti scrie sus, si este suficient pentru o utilizare fara pretentii, dar daca vrei EQ de exemplu iti trebuie alt player.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules