![]() |
| | #1003 (permalink) | ||
|
am si eu un 6680 ( luat de pe forum...cred ca mi-am luat teapa, dar in fine) si am o problema cu el Nu am semnal, imi pica instant cum intru in holul blocului, unde cu alte telefoane am 2-3 linii cu 6680 nu am deloc. Si mai nasol e ca asta se intampla si in oras, cand am 5 linii cand am 1-2 si dupa 0. Habar n-am ce sa fac. idei ?
__________________ Athlon X2 4000+ @ 2600 Mhz //2x1 GB DDR2 A-Data//WD320AAKS //Gigabyte 560 // Gainward 8600GT silentfx // Aplus Xclio2 + Sirtec460 ym : silviu_58_lol | |||
|
| | #1004 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Salut am si eu un nokia 6680 ...de ceva timp au inceput sa nu mai functioneze cateva butoane (1;2;5;6;8)am tot vrut sa il duc la un service dar nu a fost chiar o problema mare asa ca l-am lasat, ieri il iau si observ ca nici macar butonul de power nu merge(era inchis),deci acum nu pot sa il deschid. O sa il duc la un service dar as vrea sa stiu despre ce e vorba, daca s-a mai intamplat cuiva sau a mai auzit cineva despre problema asta va rog lasati un raspuns.10x.
| ||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
@spikevali: problema asta am avut-o la un 3230. E o piesa hardware care se cheama "driver" pt taste. De la socuri se strica si trebuie inlocuita,doar ca nici un service de cartier nu a vrut sa se bage,din lipsa piesei respective. Iar la Nokia pe Stefan cel Mare nici nu se uita la tine daca nu e telul in garantie. Succes
__________________ Dragos | |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
|
eu la 3250 ,driver taste m a costat 30 ron ... se gaseste la orice service de cartier..
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #1010 (permalink) | ||
|
deobicei cu o resoftare se rezolva Dar pot fi si alte cauze, normal.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |