![]() |
| | #1981 (permalink) | ||
|
am auzit ca cei care se ocupa de relatii cu clientii persoane fizice se vor muta intr-un sediu in ploiesti si vodafone incepe sa faca reduceri de personal si sedii pentru a economisi ceva bani. poate confirma cineva ?
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #1982 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Citeste asta : http://www.smartfinancial.ro/smart/R...+de+noi+joburi | ||
|
| | #1983 (permalink) | ||
|
aha.....auzisem ceva da se pare ca nu era 100% bine.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #1984 (permalink) | ||
|
Ceea ce e o greseala, daca ma iau dupa ce stiu despre ploiestenii pe care ii cunosc eu. Aia de la Metro fura din magazin de rup, si sunt dati afara pe capete de vite furajate. Si daca fac o statistica la femeile din Ploiesti pe care le cunosc personal una e dilie, una e mincinoasa si c*, alta e mincinoasa si c* si cu pretentii de sfanta, si ultima tot oportunista profitoare si cu aere de sfanta e. Se duce la canal Vodafone-ul. Sorry, dar asta stiu eu, pe propria piele. | |||
|
| | #1987 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Phone: Samsung S8000 / Nokia E52 |
ati vazut ca au schimbat pagina de configurare a telefoanelor (de unde trimiti mesajele ota) ? www.vodafone.ro/ota pana mai de curand pagina era varza, ramasa de pe vremea connex | ||
|
| | #1988 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare, nu mi-am primit factura prin posta si in cateva zile cred ca incep penalitatile cum fac sa platesc??? ma duc la ei si le zic numarul de telefon si platesc??
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #1990 (permalink) | ||
|
@mendex, daca te duci la sediile Vodafone le spui doar nr de telefon... daca vrei sa platesti la banca, faci cum a scris coldone mai sus.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1995 (permalink) | ||
|
cei mai mari cacanari astia de la voda...aveam abonamentu de play l-am schibat cu cel de live doar ca o mica surpiza...pt tv mobi si alte cacaturi gen stiri sportive ma mai costa minim 0.20 pe minut sua Dj kkt unde o piesa ''costa'' 3.5 $..geniali
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #2000 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Dar mai bine te bagi pe cartela cosmo ; uite o comparatie intre cele doua cartele. Pretul cartelelor de reincarcare : -Cosmote : 6 EURO credit (5+1) costa ... 216 000 lei -Vodafone: 6 USD credit (plus bonus de 3% adica 18 centi ) costa ... 220 000 lei Deci pana la urma , datorita bonusului de 20 % ... un euro de la Cosmote costa cat un dolar de la Vodafone. La Vodafone peste o luna ai ramas fara valabilitate ; la Cosmote ai mereu 12 luni valabilitate. Pentru aceleasi planuri tarifare ... adica planul tarifar SIMPLU ... la Vodafone te costa 25 de centi minutul si la Cosmote te costa 16 centi minutul. http://www.vodafone.ro/personal/serv...-tarifare.html Concluzie : daca incarci 220 000 lei ... - pe cartela Vodafone vorbesti de banii astia 24,72 minute - pe cartela Cosmote vorbesti 37,5 minute ... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |