![]() |
| | #2021 (permalink) | ||
|
Adica la sediul Voda din orasul tau. Am vrut sa iti dau exemplu sediu ala de pe Milea, dar am vazut ca esti din Alba Iulia, asa ca du-te la cel de pe Bdul Transilvania nr.3. Pana acum plata, nu la sediu o faceai, sau te duceai la banca? Mie mi se pare mult mai usor direct la ei...
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #2022 (permalink) | ||
| Quote:
Sediul a fost deschis de mai puţin de două luni, nici nu ştiu unde e exact, însă e clar că voi face acolo plata ca să scap de celelalte bătăi de cap.Mulţumesc pt. informaţii. | |||
|
| | #2025 (permalink) | ||
|
Da e si varianta asta dar e mult mai simplu cu factura si in plus la banca unde plateam eu de obicei (bcd dorobanti) acum vreo 3 luni mia spus ca nu mai pot plati la ei decat daca am factura. Nu mai merge cu formularul ala.
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2029 (permalink) | ||
|
1. Asta din iulie nu o contine si pe cea neplatita din mai? Nu va trebui oricum sa o platesti si pe cea din iulie? 2. Ai: http://www.vodafone.ro/contact/departamentul-de-plati/ si http://www.vodafone.ro/personal/asis...ta-online.html , de unde poti afla mai multe despre respectiva factura. 3. Nu e cel mai usor sa te duci la un sediu Voda si sa aflii acolo mai multe informatii si sa o platesti pe loc, chiar si cu cardul, decat sa trebuiasca sa retii/notezi numarul de factura, numarul de abonat & stuff si ce iti mai cer aia?
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
|
nu stiu,e haos total la mine,nu am mai platit facturi din mai si abonamentul nu mi-a fost taiat nici o secunda ![]() azi am platit-o pe cea din iulie in val de 8 lei noi ![]() pe factura nu scrie nimic de penalitati din mai si iunie (probabil fiind suma atat de mica nu s-au mai chinuit sa calculeze) dar vreau sa le platesc pe alea 2 sa fiu `la zi` o sa ma duc deci la ei daca nu gasesc factura aia | |||
|
| | #2031 (permalink) | ||
|
sau cineva ti-a platit factura,,,nu sunt vodafone genu care sa uite sa puna penalitati
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
Caut si eu un abonament in care sa am incluse minute in vodafone si cateva minute nationale. Vreun sfat? Ca din cate am vazut la ei pe oferta, erau doar cele cu minute incluse, dar nu prea se intelege daca doar in vodafone sau sunt nationale. Ar fi bun un abonament Family + minute gratis, se poate asa ceva?
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #2033 (permalink) | ||
|
Am eu un abonament misto! 20 de minute nationale oricand 60 nationale dupa ora 17 si in weekend 30 in connex oricand msg in connex cu 3 centi(asta mi se pare destul de tare) Totul pt 5 dolari!!! Pacat ca nu-l folosesc (Abonamentul se numeste Connex Campus si tre sa fii student sau elev. Numai ca daca te duci acum sa te abonezi iti da doar 60 seara si in weekend. la mine alea 30 sunt ca am 3 ani de abonament iar cele 20 asa era oferta atunci.
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2036 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Ceea ce e oferta permanenta e pretul de 3 centi / sms! | |||
|
| | #2037 (permalink) | ||
|
eu am vodafone cu minute incluse. am 200 nationale si pentru ca am 3 ani de vechime 100 de minute in retea. works for me. cu cost suplimentar de 2-3 dolari facut din smsuri, vine cam 130 RON lunar.
__________________ freedom is what you get when you get used to it | |||
|
| | #2039 (permalink) | ||
|
minutele bonus pentru vechime depind de abonament. daca ai abonament mic de 5 sau, sa zicem, 7,5 - cum era centul, ai maxim 30 de minute. la abonamentele cu minute incluse poti sari de 150 de minute lunar dupa al 3-lea an.
__________________ freedom is what you get when you get used to it | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |