![]() |
| | #2044 (permalink) | ||
| Quote:
Trebuie sa fii posesor de abonament/cartela si sa fii elev/student+ sa ai stampilat pe anul in curs
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2045 (permalink) | ||
|
Am luat o cartela voda ca sa o folosesc exclusiv pentru internet. Si am impresia ca am cam luat tzeapa. Pe site-ul lor sunt afisate tarifele la internet, cu abonamente cu trafic inclus, dar pentru abonamente. Bun, acum citesc acolo, imi spune sa sun la *222 sa activez serviciul. Sun acolo, imi da niste informatii despre serviciul de internet, si ATAT. Nimic legat de activare. Deci...cum activez asta? Si...eu vazusem ceva pe site la ei, dar in momentul asta nu gasesc, ca pentru cartela exista pachetul de 3$ identic cu cel pt abonament. Dar nici urma de el in brosura primita cu cartela. | |||
|
| | #2048 (permalink) | ||
| Quote:
dak ai luat-o pt wap prin gprs sau edge o sa ai placuta surpriza ca nu merge decat vodafone live! portalu lor.. io am sunat la relatii cu clientii de curand si le-am spus sa-mi activeze gprsu pe cartela si or zis nici o problema.. singura faza ii ca nu merge nik altceva dekt kktu lor de portal.. asa k am intrat acolo, am dat pe vreo 2-3 linkuri, am iesit si am vazut k mi-or luat 0,4$ .. acu is pe orange lol
__________________ I'd change the world but they won't give me the source code | |||
|
| | #2052 (permalink) | ||
|
din kte stiu,vodafone nu face asta,dar merita sa incerci. Are idee cineva ce se poate face in cazul in care ei nu respecta contractul.In sensul k,la activare,am beneficiat de o oferta,constand in 100mb de navigare in portalul play.dar acesta nu mai exista.Poate sa fie un motiv pt denuntarea unilaterala a contractului?
__________________ | |||
|
| | #2053 (permalink) | ||
| Quote:
Din cate stiu eu... nu se decodeaza cu ajutorul unui cod de deblocare. Nici macar nu are rost sa incerci deoarece aia de la *222 nu au nici o treaba cu telefoanele. Ar trbui sa le zici IMEiul, ei sa-l trimita mai departe la aia de la sevice etc. Si oricum nu l-ar spune deoarece asta inseamana ca vrei sa folosesti ala retea=dezavantajul lor!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2056 (permalink) | ||
|
40 euro la baieti. Stii tu undeva mai ieftin ? LATER EDIT : Mda, a sunat tata si nu i-au dat nici un cod. Cica nu se ocupa de asa ceva. Wankers. Sper totusi sa obtin codul. ![]() Macar atat am nevoie sa stiu. Nokia 6630 blocat pe Connex SIGUR se deblocheaza cu un cod ?
__________________ F - R - I - E - N - D - S Last edited by jijea; 23-10-2006 at 21:26.. | |||
|
| | #2057 (permalink) | ||
| Nu toate Series 60 se deblocheaza cu un cod. Eu de exemplu am un programel cu care am decodat multe telefoane de la 3210, 3310, 3410 la 7210, 1101, 1110 etc. In lista de telefoane pe care le poate decoda cu ajutorul imeiului nu apare si al tau!!!!
|
| | #2059 (permalink) | ||
|
Atunci cand ii bagi un SIM de orange de exemplu, iti cere notwork code. Tu ce zici, se decodeaza cu un cod sau nu? Eu zic ca da.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |